Oi,
tud valaki mondja meg hogy én brazil fiancee, a német főkonzul Fortaleza lehet alkalmazni, házasság vízummal vagy kell a ezért extra után Recife a német konzulátus repüljön?
Eliane & amp; Michael
www.sinezio.de (Oldal építés alatt)
Üdvözöljük a Brazília webes fórum
... alatt Brazília lapon
illesztés …simple
igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!
PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!
Oi,
tud valaki mondja meg hogy én brazil fiancee, a német főkonzul Fortaleza lehet alkalmazni, házasság vízummal vagy kell a ezért extra után Recife a német konzulátus repüljön?
Eliane & amp; Michael
www.sinezio.de (Oldal építés alatt)
hellóEredetileg kifüggesztett mellett michelgm
Fortaleza vannak nem Főkonzulátus, CSAK egy tiszteletbeli konzulátus:
Consul Honorario da República szövetségi da Németország
Rua Dr. José Lourenço, 2244
60115-282-Fortaleza-CE
Tel.: (085) 3246 2833
Fax: (085) 3246 7099
E-mail: dghonkonsulbrd@AOL.com
Tiszteletbeli konzulátus a főkonzulátus Recife az alárendelt.
Legjobb vízum, tekintetében a barátod Fortaleza-ben tiszteletbeli konzulátus gets a idő, hogy e ott vízumkiadási kérdésekben edited. Általában lehetővé kell tenni már ott vízum alkalmazni.
Ha nem, ő nem egyenlőnek kell lennie a fligen Recife, általában vízumok is levélben lehet igényelni.
Információ: http://www.Recife.Diplo.de/PT/Startseite.html
Szia Michael.
Nyomonkövethetők az elküldött akkor még egy hasznos e-mail címmel rendelkező leveleket.
Sok szerencsét
Conny
Amennyire én tudom, nem csak a házasság vízum van
Sokat róla fórumok van olvas.
Én feltételezve, hogy fog Németországban feleségül / lesz.
Szüksége van egy Ledigkeitsbescheinigung, a bekomt is a Hivatal, ahol ő él, hogy legyen elég őket. Is lehet hogy (belső) 2 barátok igazolnia kell őt, mielőtt a közjegyző, amit ő nem házas.
Is meg fogja ellenőrizni keresztül is, mint ember (német), aki szeretne az esetleges okmányok Öntől (mi you will earn usw.ob Ön azt eernähren is), stb.
A könnyebb út-hoz megy
Hadd jöjjön házasság vízum nélkül
Ő van szüksége, de a következő okmányok, D. Ledigkeitsbescheinigung, a születési anyakönyvi és az útlevél (útlevél)
Majd neked (D.) megy vele, a bevándorlási hivatal jel nem mondod, de meg szeretné hieraten, mert azt szeretné, hogy tudom, hogy még mindig csak (hogy ez a jobb)
majd meg is kap, még 3 hónappal meghosszabbíthatók
Ez alatt az idő alatt próbál feleségül.
A ha azt mondod a kezdetektől kívánt feleségül, amely azt mondja, ahol a házasság vízum hivatalos, és lehet, hogy újra kell heimfleigen.
Menjen vele, a hivatalvezetőnek, mely kivételezések fel mindent, a dolog megy a magasabb regionális bíróságon (vagy a bíróság), és fogja vizsgálni, hogy mindent rendben-e.
Szóval azt fogja jedenfall a már jól infortmiert után.
A 2. Weg Dánia.
Természetesen tudom, nem mindent, és jobban szabadság szeretet tanít én
így összeköt-val-a porkoláb!
köszönöm
Courtesy Wolfgang
Köszönjük válaszait,
Voltunk már a nyilvántartó hivatalt és a bevándorlási hivatal. Itt Gummersbach, a rendszerleíró adatbázis Hivatal nincs külföldiek nyilvántartásba előzetes hozzájárulása nélkül felülbírálhatják a. Bevándorlás szolgálatában, azt mondták a város, hogy egy külföldi turista 3-hónap vízummal csatlakoztatja itt szemben, hogy az egyik.
Így én, amely kifejezi a mi Heiratsabasicht és az én-m Eliane kötelezettségvállalási nyilatkozatot átadott. Majd azt mondták nekünk, hogy nem de möglichs ei kiterjeszteni a vízum, ott még nem világos, mi elvenni az elkövetkező három hónap volt.
Ezenkívül még, hogy beteg csak elváltak októberben.
A házasság itt Németország nem azért, mert fog feleségül, Snderborg city-ben Dániában. Tudom, és van már szervezett mindent a görög barátom.
érdekes, hogy tudom, hogy-e a német konzulátus, a házasság vízum lenne Recife Itt küldhet Németország?
Próbáltam, hogy talán valaki.
Eredetileg kifüggesztett mellett michelgm
![]()
![]()
![]()
Miért küld egy vízum Németország??? Mit csinálsz mert Németországban vízummal származó Recife? > |o
Aki már Németországban van vízumra van szüksége!
Is vízumot az érintett országban utazhatnak,-május szolgál. Úgy tűnik számomra, jelenleg nem minden világos, mi a vízum. Egyébként sem tudom mondani minden amit furcsa kérdés.