Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

Közvélemény-kutatás eredményeinek megtekintése: Amelyek légitársaság általában hajózik őt, vagy hamarosan választja?

A résztvevők
35. Ön nem szavazhat a közvélemény-kutatás
  • TAM vagy az Air France

7 20,00 %
  • ÉRINTSE MEG A

7 20,00 %
  • Lufthansa vagy VARIG (közvetlen)

12 34.29 %
  • mindig a legkevésbé költséges (legolcsóbb)

4 11.43 %
  • Svájci

2 5,71 %
  • British Airways

1 2.86 %
  • A KLM

1 2.86 %
  • Alitalia

0 0 %-os
  • Iberia

1 2.86 %
  • ahol van csendes szoba

0 0 %-os
1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte
7 1-Től 6-ig eredményét
Légitársaságok: Néhány esküszöm, közvetlen néhány veszi a legolcsóbb, néhány hogy ők még mindig kap néhány egyébként, mindig ugyanaz, és nem számít, hogy néhány. A légitársaság a bizalom van. A csap után igen csak kissé a kerekek alá eljött... talán jönnek ide még más & quot;.Brummer & quot;
  1. # 1
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    247.

Standard Légitársaságok

Vannak, akik esküsznek, közvetlen néhány veszi a legolcsóbb, néhány hogy ők még mindig kap néhány egyébként, mindig ugyanaz, és nem számít, hogy néhány.

A légitársaság a bizalom van. Után a ÉRINTSE MEG A Igen a kerekek alá csak valamit, eljött... talán igen itt más "Brummer" jön ki.

Ciao.
    Mineiro

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    4.125

Standard KOPPINTSON A...

.. .because ott az északkeleti nincs reális alternatíva (különösen Flugzeittechnisch).
    Thomas üdvözlőlap-brasilmen
    www.brasilmen.de

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    221

Standard Re: KOPPINTSON...

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett brasilmen
    ÉRINTSE MEG A .. .because ott az északkeleti nincs reális alternatíva (különösen Flugzeittechnisch).
    Sajnos mondom! A csap volt egyszer jó, és mivel a visszaszámlálás egyik módja a járaton játszott nem annyira fontos, mert úgy néz ki, még mindig az, hogy jöjjön! DE próbál alkalommal-a út vissza néhány gyermekekkel rendszeresen a Repülés annak érdekében, hogy elesnek a következő, a teljesen lefoglalt, és több mint 8 óra egy további szállításra váró. Néhány ponton kisebb turnét bája elvesztette a lisszaboni!

Ha mindent a jobb-val a VARIG marad megkérdőjelezhető, óta a kerülőt megköveteli a több "Sitzfleisch" a sík. Tudod csak csinál ez mert teszi is megáll a Rio vagy a próbál aludni, minden alkalommal! A Charta a szóban forgó miatt nincs rebooking beállításai és 20 kg poggyász határérték (a nő volna tiltakozni!)!

Lesz, de nézd, hogy a KOPPINTSON ismét javult, és döntse el, hogy én fogom fairy a koppintással.

Hans

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    247.

Standard

Tud bárki, aki emlékszik még a a KÉTPONTOS és velük repült. Linhas Aventuras Perigosas... , ne Linhas Aéreas para guayanas, és így tovább. Ő repült ki a kilencvenes évek elején Rio keresztül Boing-707 SP Asunción/Paraguay után. Onnan ment egy Douglas, Dakar, a szenegáli + Madrid keresztül többek között a Frankfurt. A légitársaság volt pontosan 4 gépek, minden 2 x 707 és Douglas.

Volt az én-m első járat vissza, az egyik érintett utas 1992. március aki azután a Tenerife k.o. felfüggesztették a sík műszaki (talán is valaki, hogy horror utazás volt?) után

Van most már nem a légitársaság (miért talán?) ). De összehasonlítva, minden mást első osztályú.

Ciao.
    Mineiro

5. # 5
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    12.01.2005
    Helye
    Münsterlandi megyei elnökség póttagja
    Álláshelyek
    197

Standard

Van nem egy légitársaság

Így esküszöm, a MartinAir.
    mert ez einizge után a közvetlen légi járatot Európából tudomásom Fortaleza van. Így a téma van Repülés több mint 9 óra után történik. Köszönhetően a "közelség" Amsterdam nekem is kényelmes eléréséhez.
    A 767 van nem probléma-val a feltehetõen szűk terek. Volt még egy 3 sorozat nekem egyedül utolsó dátuma

A a ÉRINTSE MEG A Lisszaboni és még a stop kapcsolatban Recife Volt egyszer, amelyek, majd átadta nekem

vampeta

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    221

Standard

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett vampeta
    Van nem egy légitársaság

Így esküszöm, a MartinAir.
    mert ez einizge után a közvetlen légi járatot Európából tudomásom Fortaleza van. Így a téma van Repülés több mint 9 óra után történik. Köszönhetően a "közelség" Amsterdam nekem is kényelmes eléréséhez.
    A 767 van nem probléma-val a feltehetõen szűk terek. Volt még egy 3 sorozat nekem egyedül utolsó dátuma

A a ÉRINTSE MEG A Lisszaboni és még a stop kapcsolatban Recife Volt egyszer, amelyek, majd átadta nekem

vampeta
    Igazad van, ha csak ezt a célt, és szeretnénk, hogy a nem rövid lejáratú lehetőségeinek átutalások teljesítéséhez. E Charta hajózik, de nem gyakran, és mivel nincs benne a viteldíj adagoló rosszul megközelíthető legtöbb Németország, ahol egyébként Chartájáról gyakran alkalommal a rövid távú időkben az indulási idő megváltozik, mint egy barátom, aki repült, és hirtelen volt a Fortaleza maradni egy héten, mert ő indulás túl későn jött, és a következő volt már teljesen elveszésével (csak két) Ebben a sorban Járatok (hetében). Valójában, a gyönyörű veszi, de a munka (munka időpontja) és a pénz bajok van a nem annyira kellemesen kész! Lenne hülye például már történik valami-az egyik módja, és amint azt, a családoknak és csak regisztrációval 20 kg poggyászának rossz.

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Az American Airlines légitársasággal, Brazília
    Által ZARACAY a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 11
    Utolsó hozzászólás: 2008. Szeptember 4-én 23: 06
  2. TACV a Cabo Verde airlines - Fort / Münch.?
    Által Mero a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 2008. Február 25. 15: 53
  3. Rio Delta légi vonallal járat
    Által Marcos a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 5. 2006 Decemberében 15: 53

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •