Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte
10 1-Től 6-ig eredményét
Keresési tippek ellen én félek!: Hello ők szerelem ez internetnutzer Brazília fórumok, első én azt akarom mondani, hogy a webhely valóban informatív és nagy gestalltet ist.aber, most az én problémám. és én egy kérdés, hogy egy ilyen nagy és hosszú út megy az életemben, egy síkban a legelső alkalommal. I
  1. # 1
    Anonymous
    Vendég

Standard Tippek a kereséshez ellen én félek!

Szia szerelem ez internetnutzer Brazília fórumok,

Először szeretném mondani, hogy ez a webhely valóban informatív és nagy gestalltet ist.aber, most az én problémám.
    és én egy kérdés, hogy egy ilyen nagy és hosszú út megy az életemben, egy síkban a legelső alkalommal.
    Im ' haladó-hoz szeptember 04. 2004-es Rio de janeiro Fly.
    München származik, és frankfurt repülni.
    és most én problem.ich fogok a terminál (a) 1 földterület repülés Rio után van a véleményem ugyanabban a Terminálszolgáltatások 1), és volt, majd majdnem három órán át aufenthalt.ich vagyok teljesen zavarják, mert nem tudom, mit kell tenni.
    müncheni ez nem nagy probléma, hagyja a poggyász-a sík és a vár-hoz fel a kirakodási.
    de akkor mi van? Mi jön ezután? I. fehér, amely én bõrönd valószínűleg automatikusan megterhelt-ba a légi jármű mi mi velem geht.aber után rio? ahol kellet volna én első? én ismét által bármely ellenőrzést kell? milyen dokumentumokat kell azt hordaniuk nekem? Vannak ennyi dolog, amit csinál én félelem!
    Szeretnék Miss nevezetesen nem a járat rio, mert az idő, én nem tud kap ez.
    Valami felejtés nem őrült régi nő, hogy minél, esetleg csak hiszem, csak egy régi nő, aki soha nem repült, ha egy zwischenstop, és félek, hogy irgentwas helytelenül, ezért vagyok most vagyok meg vagy nehézség.

Nagyon köszönöm nekik, hogy én probléma
    (problemchen a szemüket valószínűleg) durchegelesen van.
    Én kívánságokat a a tippek, közülük boldog amit talán egy kicsit a saját félelem veszi.

Tiéd őszintén
    Margit schuster

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    üzletek
    Álláshelyek
    750

Standard

Szia Mrs Schuster
    feltétlenül nincs ok az aggodalomra. FFM három órás tartózkodást rengeteg időt.

Csak a „kapu"repülőtereken, különösen a Frankfurt módosítania, ezek a pontok nagyon jól jelzésekkel. És vannak bőség-ból barátságos személyzete és információs pult, ahol is által kérni.

Maradnak, ellenőrzött légi utas hatálya alá, ha csak a beadás e a jegy.

Használhatja a vásárlás vagy kávé ital idején...

El szeretné hagyni a vendég terület, nem probléma, ha azok kell majd, de ismét útlevél- és Hangepäckkontrolle által.

Kézipoggyásznak, Önnek kellene volna: útlevél, repülőjegyek, EK és/vagy Hitelkártya. Emellett azt javasoljuk mosás a kapcsoló és a Neccecaire, miatt a Repülés Után Brazília hosszú.

Oh brazil reais I volna húzza jobbra a repülőtéren Rio a gépről. Én nem ajánlom készpénz Exchange.

Jó repülési és gyönyörű utazás!

s.

3. # 3
    Anonymous
    Vendég

Standard

mindent, csak szeret sg. Leírt rendelkezik.
    Ismét FFM. ellenőrzés sikertelen, akkor lesz közvetlenül-val a beszállókártya FFM.-Rio Münchenben biztosít.
    Have fun Rio

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    214.

Standard

Szia Margit
    Már lehet, hogy kell-e futtatni a fő Terminálszolgáltatások come van 500 méter séta. Frankfurt airport is igen mi tudjuk, hogy a nagyon nagy. Az én esetemben volt a bejáratnál közvetlenül jobbra a nagy repülési melletti megjelenítéséhez igazgatóság. Ténylegesen nem hagyható figyelmen kívül. Egy nagy kávézó is van. Ahogy én megelőző már írt. Minden jön le igazán könnyen, és nem a félelem van szüksége. Információ áll rendelkezésre mindenhol.
    A hosszú Repülés Rio, után mindig van egy nyak
    csomagolva. A repülési körülbelül 11 órát kell lennie.És te leszel minden bizonnyal némileg ideges. De fontos, ha kissé aludni. Mások szívesebben szívesebben alkohol bukása alszik. Nos, igen
    Én vagyok a jobb megbirkózni egy táborozás pirulát. Is néhány ilyen hosszú repülőút miatt-mozgalom vein fontos. Látható ez újra és újra, az emberek kelj fel-a lábak ábrázolására. De amikor először megjelenik az első pillantást Rio
    a bajok felejtsük el.
    Én kívánság ön egy kellemes utazás
    és birtoklás egy jó idő-Rio

5. # 5
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    20.01.2004
    Álláshelyek
    51

Standard

Szia Margit.
    Itt van két tipp:
    ... és a Nessecaire, mert a Repülés Után Brazília hosszú
    de körömvágó ollót, körömreszelőt, és a bőröndöm megragad "éles" hasonló dolgok, egyébként ez problémákat okozhat.

Oh brazil reais I volna húzza jobbra a repülőtéren Rio a gépről. Is nem ajánlom az Exchange készpénz
    Rio érkezésekor függően, és hogyan megy meg (vedd fel a barátok) további a saját informatikai tanácsos váltani, de lehet, hogy körülbelül 50 euro, még akkor is, ha a tanfolyam már nem annyira nagyszerű itt, mert néhány lépcsők mászni, és néhány sarkok körüljár kell, hogy a változás gépek,. És az esti megtörténhet már (mint én) a gépek ki vannak kapcsolva, vagy nem működik.
    Egyébként sok móka
    kívánja
    Heino

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    291.

Standard

Szia Margit.

Így láthatjuk, hogy mindez nem is olyan rossz. Reméljük, hogy nyugodt lehet valami és is alszom nyugodtan újra - után az összes írt a felad körülbelül 4 in the morning.

A legjobb, hogy Brazília,
    Vasco

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Körbejárási tippek a kereséshez
    Által Fennecus a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 3
    Utolsó hozzászólás: 14. Október 2006. 17: 19
  2. Keresés vevő én sáv
    Által Alemão Batatão a fórum Névjegyzék - Contatos
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 15. 2005 Márciusában. 13: 48
  3. Keresés tanácsadás és tippek
    Által Anonymous a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 18. 2004 Májusában. 19: 21
  4. Az én-m TV tippek ezen a héten...
    Által Pezinho a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 31 January 2004. 10: 20

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •