Szia szerelem ez internetnutzer Brazília fórumok,
Először szeretném mondani, hogy ez a webhely valóban informatív és nagy gestalltet ist.aber, most az én problémám.
és én egy kérdés, hogy egy ilyen nagy és hosszú út megy az életemben, egy síkban a legelső alkalommal.
Im ' haladó-hoz szeptember 04. 2004-es Rio de janeiro Fly.
München származik, és frankfurt repülni.
és most én problem.ich fogok a terminál (a) 1 földterület repülés Rio után van a véleményem ugyanabban a Terminálszolgáltatások 1), és volt, majd majdnem három órán át aufenthalt.ich vagyok teljesen zavarják, mert nem tudom, mit kell tenni.
müncheni ez nem nagy probléma, hagyja a poggyász-a sík és a vár-hoz fel a kirakodási.
de akkor mi van? Mi jön ezután? I. fehér, amely én bõrönd valószínűleg automatikusan megterhelt-ba a légi jármű mi mi velem geht.aber után rio? ahol kellet volna én első? én ismét által bármely ellenőrzést kell? milyen dokumentumokat kell azt hordaniuk nekem? Vannak ennyi dolog, amit csinál én félelem!
Szeretnék Miss nevezetesen nem a járat rio, mert az idő, én nem tud kap ez.
Valami felejtés nem őrült régi nő, hogy minél, esetleg csak hiszem, csak egy régi nő, aki soha nem repült, ha egy zwischenstop, és félek, hogy irgentwas helytelenül, ezért vagyok most vagyok meg vagy nehézség.
Nagyon köszönöm nekik, hogy én probléma
(problemchen a szemüket valószínűleg) durchegelesen van.
Én kívánságokat a a tippek, közülük boldog amit talán egy kicsit a saját félelem veszi.
Tiéd őszintén
Margit schuster