Hol tud én tesz én billentyűzet, mint fent vagy lent egy karakter egy ez? ~ és minden hasonló portra. Karakterek
Jens üdvözlés
Üdvözöljük a Brazília webes fórum
... alatt Brazília lapon
illesztés …simple
igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!
PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!
Hol tud én tesz én billentyűzet, mint fent vagy lent egy karakter egy ez? ~ és minden hasonló portra. Karakterek
Jens üdvözlés
Keresés.
Oi Jens.
de az utazás ott kissé különböző Windoofs különböző verzióihoz. Ott majd választhat "Nyelv" portugál alatt. Nem Windoofs, de ha nem lenne tehát könnyű lenne. Még a elrendezés van szüksége. Portugália választottam, mert az én-m papír sablon Portugáliából származó jött. Vannak speciális karaktereket, fent és mellett belépni a"kulcs"
# egy = à
"a = à
+ egy = à
b. a = à
ö (c) =
æ º =
Brasil elrendezés olyan speciális karakterek, a numerikus billentyűzeten, de mivel nincs sablon van. Ó igen, ha bekapcsolja PT, y/z vannak on-line.)))
Have fun és a megjelenés, és próbálja meg
tchau
Uwe
PS: vannak több hozzászólás ebben a témában, talán a keresési funkció "speciális karakter" segítséget is
Elkezd - > programokat - > Kiegészítők - > rendszer Szerszámok - > Karaktertábla
ALT + 0225 = (a + "agudo") á / Água
ALT + 0224 = (a + 'crase') à / fui à casa da Maria
ALT + 0227 ă = (a + "til") / não
ALT + 0136 (aquomelono "circunflexo") = / gôndola, Pssego
ALT + 0126 = ~ (aquomelono "til") / São
ALT + 0169 = ©
ALT + 0174 = ®
ALT + 0153 =
ALT + 0223 Β =
ALT + 0128 =
A dolog-val a
"Alt" gombot és a 4-Stelligen számjegy kombinációk (azt mondta a karakter Térkép is ellenőrizni) csak a számok a kurzor pad (jobbra) és nem a fenti betűk számok működik. Én már biztonsági post-it a monitor nen, hogy nekem a fő karakterekkel.
Boldog csap
Ursinho