Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 8 12345 ... UtolsóLetzte
43 1-Től 6-ig eredményét
Like Tree2köszönöm
Brazília - ahogy kezdődik az élet?: Hello, (39) volt Brazíliából a közúti közlekedés az elmúlt néhány hónap és ihlette az emberek és a lehetőségeket, amelyeket az élet ott vagyok. Én megy keresztül, mint újságíró, Németországban most nehéz idők, mert én figyelembe véve Brazília ideje menni. Mint egy hely, ahol él, és nekem Curitiba vagy
  1. # 1
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    26.02.2004
    Álláshelyek
    4

Standard Brazília - élet indításakor?

helló
    (39) volt az elmúlt hónapban Brazília a közúti és a am ihlette az emberek, és ott az élet nyújtotta lehetőségeket. Én megy keresztül, mint újságíró, Németországban most nehéz idők, mert én figyelembe véve Brazília ideje menni. Egy hely, ahol él, és lehet nekem Curitiba vagy a környezetben, de Rio közötti terület is, és São Paulo jelen. A város közelében kell lennie. Annak érdekében, hogy a munka. Ténylegesen azt kívánják, szabadúszó újságíró (a német lapok) mindig aktív kell emellett a vállalatok PR Munka átvenni. Végső célja egy saját Pousada de. A barátom brazil. Mindazonáltal de szükségem van segít. Hogyan jutok a tartózkodási és munkavállalási engedély, anélkül, hogy férjhez? Mikor jön nem körül feleségül, hogyan működik ez a munka (a külföldiek, tudom, hogy én magam már rendelkező német bürokratikus Heiratsdschungel) Brazília...
    Lehetőleg I would delete, amilyen gyorsan csak lehetséges sail itt, de legkésőbb az év végéig. Aki tud add nekem tippek?
    beijos
    Elise

• Reklám

2. # 2
    Yenz
    Vendég

Standard Re: Brazília - élet indításakor?

Nudli.

Üdvözlés-Yenz

3. # 3
    Anonymous
    Vendég

Standard

Fektessen be, de csak idők gyors 200 $000US a saját vállalkozás (például) PR-Ügynökség)

4. # 4
    Anonymous
    Vendég

Standard

Oi Elise
    Azt hiszem, az emberek akar annak jelzésére, hogy itt sokkal írt a következő ebben a témában, hányszor használta a keresés funkció? Gibts a wiki-ben még info.
    Pirítós, marco

5. # 5
    Alexander
    Vendég

Standard

Hello Elise!

Ehhez az szükséges, vannak néhány ways!

Vagy Ön heiratest, ez az Ön haladó nagyon könnyen helyileg tud megtud is rajta, ahol Ön heiratest, kis falu, vagy egy nagy tőke, általában akkor házasságkötéshez ott ahol a barátod illetőséggel.
    Milyen az okmányok, vonatkozik, úgy mint mondta előtt jön a ahol házasságot kötött egyes kell kapcsolnunk várost nem tesz még rekord Németországból, egyéb, általában egy-egy Brazília szükséges, mondjuk kell nyomtatnia, egyik van, és hogy Ön eddig semmi Brazíliában van bérelt, stb... Ó is olyan Ön egyetlen vagy igazolást elváltak, bekezdéstöredékek stb... szükséges lehet... (brazíliai, ezt egyszerűen mindig viszonyítva lásd, néha szükséges, és ha az utolsó pillanatban, de nem itt, egy szem van nyomni megállítására, figyelmeztetés, nem mindig...)
    Dost te igen egy brasil. Barátja volt, azt hiszem, hogy ő minden bizonnyal segíthet, különösen azért, mert ő tanulni előzetes times-az Ön számára.

Most, hogy valóban van kereslet, mint a papírjait (tartózkodási és munkavállalási engedély) esetében jön nélkül házasság, na mert többféleképpen is.

Egyfelől, amelyet egy befektető lépés fel és a befektetés legalább $ 200,000-t az országban, különösen a társaság, mint a tőke.

Vagy hogy terhes és gyermeke brasil. Talaj született, majd a tartózkodási joga van, és a munkavállalási engedély után az anya is.

A leggyorsabb módja a tartózkodási és munkavállalási engedély jönni, de legalább $ 200,000-t az egyik mikor Brazília mint befektető, hogy nem megy.
    Gyorsabb, ha ön kap a munkavállalási engedély által egy feladat Brazíliában, azonban ez egy nagyon nehéz road, különösen, mivel Ön csak ne kell keresni a vállalat, amely az egyik is használható és nem a brazilok kérdések jöhet helyére.

Kívánság ön jó szerencse és a siker Brazíliában jönni.

További kérdések van Ön bármikor elérhető.

Addig
    Alexander

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    291.

Standard

Szia elise.

a Brazília Már tapasztalt tudósítója, újságíró jens glüsing, matthias mattussek, carl d. goerdeler nagy német újságok és folyóiratok, Dél-Amerika kapcsolatos összes cikkekre alkotó. hogy verseny, mint ez lesz nagyon nehéz, különösen igen kapcsolatok van szüksége.
    már több száz volt az ötlet a pousada együtt. szüksége van a pénz és a szerencse, és a földön, az emberek és a mentalitás kell. Biztos vagy benne, hogy élő Brazília, és hogy ott igazán teljesült?
    Nem rossz, de egy 39 esetében úgy hangzik, egy kicsit naiv
    .Vasco

1. Oldal 8 12345 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Portugál további tanulás vagy spanyol kezdeni?
    Által newlife_25 a fórum munkájában / szakmai / tanulmány
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 27. Szeptember 2010, 15: 00
  2. Élet, Brazília
    Által Stef a fórum munkájában / szakmai / tanulmány
    Válasz: 41
    Utolsó hozzászólás: 11. Június 2010. 00: 56
  3. Élet, Brazília
    Által Brasifasi a fórum városok és régiók
    Válasz: 10
    Utolsó hozzászólás: 2008. Július 31-én. 14: 26
  4. Tudom, hogy nem hogyan kellet volna én azt kezdődik!
    Által Nimmeins a fórum Névjegyzék - Contatos
    Válasz: 3
    Utolsó hozzászólás: 2004. Október 29. 13: 34
  5. él, Brazília
    Által Anonymous a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 2004. Szeptember 7. 01: 42

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •