Γεια σε όλους,
SIT για ημέρες στον Υπολογιστήμελέτη των οδηγών και κατάλογοι και πάντα, ακόμα δεν ξέρω ακριβώς, πώς πρέπει να σχεδιάζονται τις καλύτερες διακοπές Vierwöchigen Brasil.
Σχεδιάζουμε μια περιοδεία στην Br. 3 πρόσωπα (1 ζεύγος με τον φίλο)
Δεν είμαστε εξοικειωμένοι ταξίδι και ταξίδια ήταν ως επί το πλείστον χωρίς κάθε σχόλιο.
Αλλά με Βραζιλία Αυτό το κάνουμε μας πολύ δύσκολο. Τόσα πολλά για να δείτε. Μια τέτοια μεγάλη χώρα. Τόσες πολλές διαφορετικές γνώμες...
Ίσως ένα μπορεί να με βοηθήσει από εσάς.
Σαλβαδόρ, Manaus Porto Seguro, Ρίο ντε Τζανέιρο , Σάο Πάολο , CuritibaBuzios, βρίσκονται ήδη στον κατάλογο...
Φερνάντο ντε Νορόνια αριθμός επισκεπτών λόγω δεν είναι λόγω της υπογραφής προέρχονται snorkel την (δυστυχώς) είναι ένα από τα πάθη μας...
κάμει κατάδυση κανείς αλλά ίσως κάπου αλλού;
Θα πρέπει να προσθέσουμε ακόμη αναγκαστικά ό, τι στον κατάλογο μας;
Γνωρίζουμε όμορφη που ανήκει στη Βραζιλία.
Κατά προτίμηση, θα ταξιδεύουμε γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι είναι μη δεσμευμένο και να βρείτε να γνωρίζουν την καλύτερη χώρα και το λαό...
(φυσικά fly για τις μεγάλες αποστάσεις και, στη συνέχεια, με το αυτοκίνητο...)
Πώς φαίνεται από τα μέσα του Δεκεμβρίου για τα μέσα Ιανουαρίου; Μπορώ να πάρω μία Διαμονή Εάν αυτό έχει δεν προηγουμένως καταχωρηθεί αυτό;
Τι θα πρέπει να το φέρουν πρώτα την πολυμορφία;
Εάν θα πρέπει να καταστήσουμε ένα ταξίδι Καθοδηγούμενη, θα προτιμούσα να επί τόπου βιβλίο... μπορεί κάποιος να μου δώσει τον τύπο;
Θα ήθελα να ιδιωτικού ζωντανά, δεν Ξενοδοχεία. Κάποιος που γνωρίζει απενεργοποίηση;
Θα ήταν ευγνώμων, εάν μία ποιος ξέρει τόση υπομονή aufbrigt, και από αυτά, χάος που μπορεί να με βοηθήσει.
Θα πω ήδη φορές "obrigadissimo"
Εργασία με τη γλώσσα δεν αποτελεί πρόβλημα.

8Ευχαριστούμε
μελέτη των οδηγών και κατάλογοι και πάντα, ακόμα δεν ξέρω ακριβώς, πώς πρέπει να σχεδιάζονται τις καλύτερες διακοπές Vierwöchigen Brasil.

Το θέμα starter