Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 12 1234511 ... Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα του 67
Like Tree6Ευχαριστούμε
παντρευτεί στη Γερμανία: Γεια σου μαζί. Είμαι εδώ νέα και τη βοήθειά σας. ο φίλος μου είναι σχετικά με το χρόνο και πάλι στη Βραζιλία, αλλά προέρχονται το Σεπτέμβριο και πάλι μου. στη συνέχεια θέλετε να μας το Νοέμβριο heiraten.wer μπορεί να με βοηθήσει τι πρέπει να κάνουμε ό, τι και να τι χρειάζεται όταν εμείς παντρευτεί εδώ στη Γερμανία
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    13.06.2010

Standard ο γάμος στη Γερμανία

Γεια σου μαζί. Είμαι εδώ νέα και τη βοήθειά σας.
    φίλη μου είναι το χρόνο πίσω στο Βραζιλία, αλλά έρχεται σε Σεπτεμβρίου και πάλι μου.
    στη συνέχεια θέλουν να μας στο heiraten.wer Νοεμβρίου μπορεί να με βοηθήσει τι πρέπει να κάνω τα πάντα και όσα χρειάζονταν, αν θέλουμε να παντρευτεί εδώ στη Γερμανία; Τι πρέπει να γίνει traung εδώ στη Γερμανία μετά που μπορούν να παραμείνουν εδώ μαζί μου;

Απαντήστε εκ των προτέρων για σας ποτέ χάρη

2. # 2
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    25.07.2010

Daumen hoch AW: παντρευτεί στη Γερμανία

Γεια σου
    Δεν γνωρίζω κατά πόσο μακριά στο εν τω μεταξύ ενημερωμένους σας, επειδή η ερώτησή σας είναι ήδη κάπως μεγαλύτερου εδώ στο φόρουμ, αλλά μπορώ να χαρακτηρίσω εμπειρία μου με αυτό το θέμα λίγο χρόνο.
    Είχα μια ιδέα και πανικού ακόμη και για να γίνει αυτό, όπως και εσείς τίποτα. Όταν διαβάζω στη συνέχεια δύσκολο αλλά ένα γάμο να ξένος στη Γερμανία ότι σε κάποια forums, μου πανικό έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Σήμερα, μπορώ να πω μόνο "καταναλωθεί τίποτα τόσο ζεστό όπως είναι μαγειρεμένο". Στην πόλη μου πήγα στο γραφείο πολιτικής μητρώου και read me εκεί από τον γραμματέα ενημέρωσε λεπτομερώς.

Χρειάζεται για το γάμο: δελτίο ταυτότητας, καθώς και πιστοποιητικό καταχώρισης από το γραφείο του μητρώου

Η γυναίκα μου χρειάζεται για γάμο: πιστοποιητικό γέννησης (Certidao de nascrimento), (Registro πολιτικών) μητρώου με μετάφραση
    Πιστοποιητικό γάμου το προηγούμενο της γάμο με την μετάφραση, (αν ήταν ποτέ παντρεμένος), εάν ναι, διαζυγίου πιστοποιητικό με μετάφραση ή θανάτου πιστοποιητικό με μετάφραση
    Πιστοποιητικό του οικογενειακή κατάσταση με μετάφραση (λαμβάνει στο γραφείο μητρώου στον τόπο διαμονής τους)
    Διαβατήριο με μετάφραση

Αυτό ήταν ήδη εκεί. Ξεχνάμε αλλά δεν τον Γραμματέα να ρωτήσω αν κάτι εξακολουθεί να είναι ασαφές, καλύτερη πάρα πολύ από πολύ λίγο.
    Δική μου ήταν ήδη ενοχλημένος, διότι συχνά ονομάζεται τον και ήθελαν να έχουν επιλυθεί εκκρεμών ζητημάτων. Εντούτοις, ήταν πολύ φιλικό και αρμόδια. Βραζιλία είναι μία από τις πιο εύκολος χώρες όταν πρόκειται να παντρευτεί ένα Βραζιλίας/Βραζιλίας.
    Για την περίοδο μετά το γάμο του, μπορείτε να καλέσετε το καλύτερο στην υπηρεσία μετανάστευσης και στο erkundigst σας περαιτέρω πώς πρέπει να προχωρήσουμε. Δηλαδή, είναι διαφορετική από κράτος σε κράτος.

Χαιρετισμός
    Jürgen

3. # 3
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    13 Ιανουαρίου 2009

Standard AW: παντρευτεί στη Γερμανία

Γεια σου!

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, ίσως χρειάζεται ένα Ledigkeitsbescheinigung όχι απαραίτητα εκδίδεται για τους Cartorio, επειδή αυτό το γεγονός στις Βραζιλία δεν υπάρχουν. Είναι διαθέσιμες στη Βραζιλία δήλωση των δύο μάρτυρες ότι, αλλά ίσως δεν είναι αποδεκτό από την γερμανική υπαλλήλων. Αυτή θα πρέπει να προσπαθήστε να αποκτήσετε την εποχή του Ledikeitsbescheinigung, που παρέχονται εν μέρει από το Cartorios. Φυσικά θα πρέπει να διευκρινίσετε τι ακριβώς απαιτείται με την υπηρεσία πολιτικής μητρώου.

Μετά το γάμο, μεταβείτε στο Δημαρχείο της πόλης και επιτρέψτε να παρουσιάζουν κοινό πιστοποιητικό της αναφοράς σας, όπου δύο σταθεί σε αυτό. Ως εκ τούτου ζητήσει από την υπηρεσία μετανάστευσης και AE. Στη συνέχεια έρχεται απλώς εξακολουθούν να την καταχώρηση σε Brasiland, αλλά αυτό δεν είναι τώρα σημαντικό.

Χαιρετισμός
    Jakobo

4. # 4
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    25.07.2010

Daumen hoch AW: παντρευτεί στη Γερμανία

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από Jakobo Beitrag anzeigen
    Γεια σου!

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, ίσως χρειάζεται ένα Ledigkeitsbescheinigung όχι απαραίτητα εκδίδεται για τους Cartorio, επειδή αυτό το γεγονός στις Βραζιλία δεν υπάρχουν. Είναι διαθέσιμες στη Βραζιλία δήλωση των δύο μάρτυρες ότι, αλλά ίσως δεν είναι αποδεκτό από την γερμανική υπαλλήλων. Αυτή θα πρέπει να προσπαθήστε να αποκτήσετε την εποχή του Ledikeitsbescheinigung, που παρέχονται εν μέρει από το Cartorios. Φυσικά θα πρέπει να διευκρινίσετε τι ακριβώς απαιτείται με την υπηρεσία πολιτικής μητρώου.

Χαιρετισμός
    Jakobo
    Εδώ μόνο για να αποφευχθεί τυχόν λάθη, πιστοποιητικό οικογενειακή κατάσταση είναι το ίδιο με ένα Ledigkeitsbescheinigung. Jakobo έχει επίσης σωστό αυτό που είπε σχετικά με τη δήλωση της δύο μάρτυρες. Στην πραγματικότητα, όλα τα τρία ονόματα είναι το ένα και το ίδιο έγγραφο. Γυναίκα σου πρέπει να δύο άτομα grab and πάω μαζί τους, για να το Cartorio. Μπορείτε μαρτυρία και να υπογράψουν την οικογενειακή κατάσταση,... .sprich στη συνέχεια με την παρουσία του υπαλλήλου του σας μία γυναίκα, διαζευγμένος ή verwitwert.
    Θέλω να μιλήσω για τα άλλα μέλη, αλλά στο Σάαρλαντ, στο μητρώο μου το έγγραφο αυτό έγινε αποδεκτή.
    Είναι καλή αλλά μερικές φορές να είναι μια γερμανική....
    Χαιρετισμούς και όλα το καλύτερο,
    Jürgen
    Άλλαξε από δεύτερο χέρι (26 Ιουλίου 2010) 21: 38 (Ωρολόγιο)

5. # 5
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    Απρίλιος 17, 2009
    Τόπος
    Έσσεν, NRW; Αμπρέου e Λίμα, BRA, PE

Είμαι λίγο πριν το γάμο.
    Όλα τα δεξιά, τι τους προκατόχους μου έχουν γράψει.
    Το υπόλοιπο έχουν διασαφηνιστεί την περασμένη Πέμπτη (ζω στη Βόρεια Ρηνανία-ΒΕΣΤΦΑΛΊΑ).
    Δείτε διότι μου λίγο έπρεπε να γράψετε με το χέρι (επιπλέον) σας όνομα, την κατοικία, την οικογενειακή κατάσταση, να εξηγήσει, ο οποίος είναι διαζευγμένη αν και όλα τα έγγραφα που πρότυπα κ.λπ. και να επιλέξετε μια σφραγίδα στο γερμανικό προξενείο.
    Έτσι ne τέχνης ΕΚ του νόμου ασφάλιση.
    Σήμερα το κόστος: 176 RS.
    Με legalização...
    Χαιρετισμός jorchinho

Mecker και πάλι μία γερμανική υπαλλήλων (κανένα am)

6. # 6
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    25.07.2010

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από joerch Beitrag anzeigen
    Δείτε διότι μου λίγο έπρεπε να γράψετε με το χέρι (επιπλέον) σας όνομα, την κατοικία, την οικογενειακή κατάσταση, να εξηγήσει, ο οποίος είναι διαζευγμένη αν και όλα τα έγγραφα που πρότυπα κ.λπ. και να επιλέξετε μια σφραγίδα στο γερμανικό προξενείο.
    Έτσι ne τέχνης ΕΚ του νόμου ασφάλιση.
    Σήμερα το κόστος: 176 RS.
    Με legalização...
    Χαιρετισμός jorchinho

Mecker και πάλι μία γερμανική υπαλλήλων (κανένα am)
    Είναι αλήθεια, από το οποίο είναι joerch δικαίωμα. Η γυναίκα μου έπρεπε να υπογράψει η ένορκη δήλωση. Ωστόσο στο γραφείο μητρώου στη Γερμανία. Καμία ιδέα τι εξακολουθεί να έχει κόστος.

Σελίδα 1 από 12 1234511 ... Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Γάμοι στη Γερμανία
    Από Franci στο φόρουμ γάμος και οικογένεια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 6 Απριλίου, 2011, 08: 12
  2. Γάμοι στη Γερμανία με τουριστική θεώρηση???
    Από Tobi στο φόρουμ γάμος και οικογένεια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταία καταχώρηση: 2. Μαρτίου 2011, 21: 08
  3. ο γάμος στη Γερμανία
    Από *** στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταία καταχώρηση: 22. Ιουνίου, 2009. 07: 43
  4. Γάμοι στη Γερμανία
    Από timbu στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταία καταχώρηση: 30 Νοεμβρίου 2008, 21: 27
  5. Γάμος της Βραζιλίας - που ζει στη Γερμανία
    Από trödel στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταία καταχώρηση: 21 Οκτωβρίου 2006, 02: 41

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •