Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 3 123 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα των 18
Η διπλή υπηκοότητα / καταχώρηση / pass: Γεια σου, εδώ πολλά με διπλή υπηκοότητα διάβασα (bin έχει συναχθεί από εδώ ένα άλλο φόρουμ) έχουν ωστόσο εξακολουθούν να έχουν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη διπλή ιθαγένεια. Σύντομη μου: το όνομά μου είναι ο Πάμπλο, εγώ είμαι γεννήθηκε στη Βραζιλία, μια γερμανική μητέρα και Βραζιλίας πατέρα (τώρα)
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    26.04.2010

Standard Η διπλή υπηκοότητα / εισόδου / pass

Γεια σου
    Διαβάζω εδώ έχει πολλά με διπλή υπηκοότητα (είμαι έχουν προέλθει από διαφορετικές φόρουμ εδώ) έχουν ωστόσο εξακολουθούν να έχουν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη διπλή ιθαγένεια.

Μικρή μου:
    Το όνομά μου είναι ο Πάμπλο, είμαι σε Βραζιλία Γεννήθηκε το, έχουν μια γερμανική μητέρα και ένας πατέρας Βραζιλίας (αποθανόντος τώρα). 4 Χρόνια παλιά, ήρθα στη Γερμανία (διαχωρισμού), ζουν εδώ και 18 χρόνια εδώ στη Γερμανία. Έχω Βραζιλίας παιδικό διαβατήριο (το οποίο φυσικά έχει από καιρό λήξει) και Βραζιλίας πιστοποιητικό γέννησης, επίσης δεδομένου ότι είμαι ένα γερμανικό passport. Θα ήθελα τώρα να επανέλθω μετά της ΛΔΓ μου στη Βραζιλία, για να ανακαλύψουν νέα εδάφη, γλώσσα, οικογενειακή και του πολιτισμού.

-Σύμφωνα με το δίκαιο της Βραζιλίας, είμαι Βραζιλίας, σας θα πρέπει να ανακτήσει το πέρασμα της Βραζιλίας εύκολα, ακόμη και με το πιστοποιητικό γέννησης.
    -Σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο, είμαι γερμανικά (αρχή καταγωγής;) Μητέρα γερμανικά, Πορτογαλικά (Βραζιλίας) πατέρας). Στη γερμανική διαβατήριό μου είναι επίσης "γερμανική" ως υπηκοότητα.

Τώρα στις ερωτήσεις:

-Πρέπει να εφαρμόζω για το διαβατήριο οι Βραζιλίας πριν από την εισαγωγή ή πληροί γερμανική διαβατήριό μου κατά την οποία, ως γενέτειρα Jaciara (Βραζιλία) συμβολίζει; Είναι όπου πιστοποιητικό γέννησης κατάλληλα απαραίτητο να εισαγάγετε;
    -Είναι ένα ταξίδι μόνο με το Passport και τουριστικών Visum(urspruenglich_geplant) δεν είναι δυνατή, επειδή εγώ ανάλογα Βραζιλίας νόμο Brasilaner, ή;
    -Σε περίπτωση μπορώ να εφαρμόσω για διπλή ιθαγένεια; Πολύ λίγες πληροφορίες που υπάρχει σχετικά με την πραγματική εφαρμογή... Τι πρέπει να επισκεφτώ; Ποιος αποφασίζει αν μπορεί να έχω μια διπλή ιθαγένεια;
    -Έστω ότι ι ισχύουν για ένα νέο Βραζιλίας passport (συμπ ψηφοδέλτιο και τι απαιτείται για το σκοπό αυτό), μπορώ να το κάνω αυτό από τη Γερμανία που ή μπορεί αυτό να γίνει στη Βραζιλία επί του εδάφους; Μπορώ να σε χώρα χωρίς Passport Βραζιλίας;
    -Απενεργοποιεί αυτόματα την μου γερμανική υπηκοότητα απόκτησης Βραζιλίας; Μπορεί να εξαρτώμαι από το δικαίωμα να καταγωγής; (μετά από όλα, η μητέρα μου είναι γερμανική)

Μεγάλη επιθυμία μου είναι να έχουμε δύο εθνότητες και κρατήστε δύο διαβατήρια. Θέλω να χάσουν μου γερμανική υπηκοότητα αλλά φυσικά καθόλου με την αγορά της Βραζιλίας μου.

Είμαι ευχαρίστως κάθε συμβουλή για κάθε απάντηση!

Σε ευχαριστώ πολύ
    Τροποποίηση από Pablito (έως 26 Απριλίου 2010) 16: 15 (Ωρολόγιο)

2. # 2
    Διαχειριστής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003
    Τόπος
    Σκανδιναβικές Νότια Θάλασσα

Standard AW: Διπλή ιθαγένεια / εισόδου / pass

Moin,
    έτσι πρώτα προς σας 2 υπηκοότητα.
    Ότι έχετε τόσο λόγω της γέννησης επίσης δύο να λάβετε.
    Πρέπει να έχει ζητήσει και επίσης δεν αποφασίσει.

Μπορείτε να διατηρήσετε δύο Staastbürgerschaften μακροπρόθεσμα.

Χαιρετισμός
    Χριστιανική

3. # 3
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    29.03.2004
    Τόπος
    Ρίο/Σάαρλαντ / Σουηβία

δεν υπάρχει με στρατιωτική θητεία ήταν το Βραζιλία? Θυμάμαι αδύναμους, ότι το θέμα τέθηκε μέχρι φορές...

Εμπειρογνώμονες να αποστέλλονται προς τα εμπρός (Forum)!
    Ρίο ντε Τζανέιρο είναι βρώμικο πόλη...

4. # 4
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    26.04.2010

Christian.Thiessen:
    Όπως..;
    Είναι τόσο εύκολο; Έχω το δικαίωμα να δύο υπηκοότητα λόγω της γέννησης; Και θα πρέπει να εφαρμόσω τώρα για το διαβατήριό μου Βραζιλίας, οι Γερμανοί μπορεί να τερματιστεί;
    Αυτό σημαίνει, που φεύγει αν πάρετε μια διαφορετική, μη-γερμανική ιθαγένεια, η γερμανική..; Και αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου;

Ερωτήσεις σχετικά με τις ερωτήσεις

Ursinho4711:
    Ναι, έτσι ώστε το είχα ήδη σκεφθεί μου. Είμαι ήδη συνταξιούχος εδώ στη Γερμανία (αδίκως, λαμβάνει όμως ένα δώρο όπως)

Ευχαριστώ τόσο schonmal για την απάντηση
    Τροποποίηση από Pablito (έως 26 Απριλίου 2010) 18: 39 (Ωρολόγιο)

5. # 5
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    26 Σεπτεμβρίου 2007
    Τόπος
    Amarelo Pau κοντά στη Ρεσίφε

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από Pablito Beitrag anzeigen
    Christian.Thiessen:
    Όπως..;
    Είναι τόσο εύκολο; Έχω το δικαίωμα να δύο υπηκοότητα λόγω της γέννησης; Και θα πρέπει να εφαρμόσω τώρα για το διαβατήριό μου Βραζιλίας, οι Γερμανοί μπορεί να τερματιστεί;
    Αυτό σημαίνει, που φεύγει αν πάρετε μια διαφορετική, μη-γερμανική ιθαγένεια, η γερμανική..; Και αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου;
    Δεν σας γερμανική υπηκοότητα δεν πηγαίνει
    με την wehrdienst της Βραζιλίας παρακαλώ όμως μου πρώτα ποτέ στο Βραζιλίας προξενείο στη Γερμανία.

6. # 6
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    26.04.2010

Λυπούμαι, αλλά αυτό μπορεί να μου αναφέρετε κάποιος ακριβέστερη... Χρειάζεται σίγουρα καμία έγκριση διατήρησης της γερμανικής υπηκοότητας για την απόκτηση της Βραζιλίας Passport; Μη ζωγραφίσετε μια καταχώριση, κάπου; Αυτό εκτελείται τελείως ξεχωριστά; Στη Γερμανία είμαι γερμανικά, σε Βραζιλία Βραζιλιάνοι;

Και γιατί είναι το δίκαιο αλεπούδες και αγριογούρουνα για ενότητα 17 για μένα:
    Χάνεται η ιθαγένεια

1. από την απόλυση (τμήματα 18 έως 24),
    2. με την απόκτηση μια ξένη ιθαγένεια (άρθρο 25),
    3. από την απαλλαγή από την υποχρέωση (άρθρο 26),
    4. με έγκριση ως παιδί από ξένος (άρθρο 27),
    5. με την εισαγωγή, στις ένοπλες δυνάμεις ή ενός συγκρίσιμου ένοπλες Ένωση ένα ξένο κράτος (σημείο 28) ή
    6. από δήλωση (άρθρο 29).
    ?

Θα μου με το προξενείο τεθεί για τους σκοπούς της στρατιωτικής υπηρεσίας, ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη: δροσερό: : thumbsup:

Σελίδα 1 από 3 123 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Στα δικαστικά την διπλή ιθαγένεια άδεια διατήρησης
    Από Ilkinha το φόρουμ μετανάστευσης στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταία καταχώρηση: 13 Νοεμβρίου 2010, 18: 38
  2. Η διπλή υπηκοότητα
    Από Unregistriert στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταία καταχώρηση: 29. Οκτωβρίου 2008, 15: 32
  3. Η διπλή υπηκοότητα
    Από tartaruga στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία καταχώρηση: 12 Αυγούστου 2008, 22: 14
  4. η διπλή υπηκοότητα;
    Από Daddy68 στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία καταχώρηση: 10. Φεβρουάριος 2005. 08: 23
  5. Permanencia + διπλή ιθαγένεια D/BR και BR/D
    Από tderusco στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταία καταχώρηση: 4. Ιουνίου 2004. 09: 31

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •