Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 11 12345 ... Το τελευταίοLetzte
Εμφανίζει αποτελέσματα 1 έως 6 του 61
Like Tree8Ευχαριστούμε
Νέα βιοτικοί; Πωλούν αρτοποιίας!: για όλα τα Auswandern πνεύμα και εκείνους που βρίσκονται ήδη εδώ, μπορώ να βελτιώσω την ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή στη Βραζιλία για μια πιο ελκυστική: μπορώ να πουλήσω μου ψήσιμο βαθμό έργων σε μια όμορφη παραλία του Bahia. Olivenga είναι ο τόπος, και βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα νότια του Σαλβαδόρ, 10 χλμ νότια
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    10.03.2010

Ausrufezeichen Νέα βιοτικοί; Πωλούν αρτοποιίας!

Για όλα τα Auswandern πνεύμα και εκείνους που βρίσκονται ήδη εδώ, μπορώ να βελτιώσω την ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή στην Βραζιλία ένα πιο ελκυστικό:
    Εγώ πώλησης μου ψήσιμο βαθμό έργων σε μια όμορφη παραλία του Bahia. Olivenga είναι ο τόπος, περίπου 300 χλμ νότια της Σαλβαδόρ10 χιλιόμετρα νότια του Ilhéus (με εθνικό αερολιμένα) και 100 χιλιόμετρα βόρεια από την μικρή πόλη της Canavieiras, γνωστός από το VOX εμφάνιση.
    Εγώ ο ίδιος βρείτε μου πολλά super που θα ενισχύουν την ακόλουθη πορεία και ανυπομονώ να σχόλια στο φόρουμ.
    Έτσι, η τιμή είναι καλή. Τι σας προσφέρει για πώληση είναι τόσο ολοκληρωμένη, ότι μια αρχή είναι σχεδόν αμέσως δυνατή. Οι δυνατότητες νόημα δραστηριότητας να κάνουν ένα καλό διαβίωσης, είναι εγγυημένη.
    Γι ' αυτό, δεν είμαι ακόμη και σε το ψήσιμο του ψωμιού; Δηλώνω επίσης ότι τα ακόλουθα.
    Και τώρα περισσότερα γεγονότα:
    Ο φούρνος χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας, μεγάλη επιλογή, ατμόσφαιρα και καλές τιμές. Παράγουμε επίσης baguettes, κρουασάν, ολόκληρους κόκκους προϊόντων, Apple σάκους, (quiche) και δημιουργίες μαζί με το Βραζιλίας πρότυπα (ΠΑΟ de sal, pao de milho, pao doce, pao de queijo, sonhos, empadas, recheados PAE κ.λπ.) και το έργο του απλώς ως ένα καφενείο και Lanchonete.
    Olivenga έχει δεσμευθεί στην αγορά αρκετές παραλίες θέρετρο, των οποίων λεκάνη απορροής του Itabuna, Canavieiras, Βιτόρια Conquista,... επεκτείνει Ilhéus και προσελκύει πολλούς τουρίστες από όλη την Βραζιλία και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι χρήματος μπορεί να είναι σωστά με τη λειτουργία πίσω κάνουν και την παραγωγή ψωμιού είναι εξαπλωθεί σε όλο το έτος, επίσης μια καλή ψωμίαγορά!
    Το ακόλουθο είναι τώρα ως "Πακέτο" προς πώληση:

Όλα τα μηχανήματα και εξοπλισμός επί του παρόντος εργαζόμαστε με
    Οι συνταγές
    Η ομάδα προσωπικό που συνεργάζεται μαζί μου από δύο ή τρία Fromring και έχει ήδη είπε ότι θέλει να είναι ακόμα ενεργή
    Προμηθευτής επαφές
    Εισαγωγικό μάθημα ένα περίπου δύο εβδομάδων, τόσο κοινό έργο για την εμφάνιση των μηχανημάτων και συνταγές
    Ενόραση για τα οικονομικά και την οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία τρία χρόνια
    Πελατεία και το καλό όνομα του αρτοποιείου
    Η εγγύηση ότι πρόκειται για ιδιαίτερα επικερδείς δραστηριότητες

Για αυτό το πακέτο, και ζητώ την τιμή των 30.000 ευρώ και 70.000 R$, που αντιστοιχεί στο άθροισμα, η οποία μπορεί να δημιουργηθεί ως κέρδη μετά από δυόμισι χρόνια μόνο (επιπρόσθετα με την σταθερή τιμή μηχανές και τεχνογνωσίας).
    Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να διστάσουμε όχι πολύ καιρό, όπως θα ήθελα να έχουμε αυτή την επιχείρηση μέχρι Ιουνίου 2010.

Είμαι η μετεγκατάσταση πριν από περισσότερα από τρία χρόνια με την τότε φίλη μου, Βραζιλίας μια γερμανική, στη Βραζιλία. Kathrin, το όνομα του καλού, πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία εκπαιδευμένοι σαν σεφ και έφεραν τόση γνώση.
    Δυστυχώς η σχέση μας ως μια ερωτική σχέση με τα κλάσματα πήγε. Λειτουργούμε ακόμη μαζί της αρτοποιίας, ζωντανά τόσο στην Olivenga, και ούτω καθεξής, είχαν σταματήσει μαζί μας τόσο πολύ, έχουμε που αυτή η ακροβασία μεταξύ διαχωρισμού και της κοινής επιχείρησης, το οποίο σημαίνει διαβίωσης. Ωστόσο, η ιστορία αυτή είναι, φυσικά, καμία σχέση επίσης ακόμη τόσο πολύ ακολουθιακή βέλτιστη βάση και να ασκούν δραστηριότητες με κάθε άλλο. Είναι μόλις καλύτερα να ολοκληρώσω το έργο αυτό κοινή στην ειρήνη.

Για εμένα που μιλούσαν τότε μόνο λίγο πορτογαλική και τη Βραζιλία γνώριζε μόνο των δύο ταξίδια διακοπών, ήταν 2006 / 2007 sexy να επιτρέψτε μου σχετικά με την ιδέα της ψήσιμο, επειδή είδα την ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά, για την οποία σας πρέπει να πρότυπες γλώσσα πρώτη φορές δεν καλά με δραστηριότητα. Με την πώληση του ψωμιού, η γνώση αυτών για πρώτη περιοχή γρήγορα! Και έτσι ήταν επίσης μια ευλογία για την erstmal της Βραζιλίας τεχνίτες να οικοδομήσουν μαζί με τα πάντα και, στη συνέχεια, να έρθουν με πολλούς πελάτες σε επαφή και να μάθουν τη γλώσσα τόσο. Γιατί εγώ ο ίδιος μπορεί τώρα σημαντικά καλύτερη επικοινωνία δεν εμπιστεύομαι μαζί μου επίσης άλλες εργασίες. Είμαι θεολόγος, εργάστηκε για ένα ειρηνευτικής κίνημα στη Γερμανία και θα κάνει στη συνέχεια και πάλι κάτι ίσως εντελώς διαφορετικό, για να δοκιμάσετε ένα για μένα ως Baker.

Οικονομικά, υπάρχει μικρή επιχειρήματα, τώρα των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων να κατεβώ, όπως είναι μια πραγματικά καλή πηγή εσόδων που πριν από πολύ καιρό ήταν γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης εξακολουθεί να μην έως την άκρα. Έσοδα ήταν πάντα καλύτερα τα τρία χρόνια, το έργο που είναι πάντα πιο αποτελεσματικό, υπάλληλοι που ενεργούν πάντα, το πάντοτε γνωστές αρτοποιίας, κ.λπ. Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε μια πολύ καλή λέξη στο στόμα, η οποία λειτουργεί φυσικά πιο αργά παρά αν σας (όπως τουλάχιστον εδώ στο) Bahia (Ναι επίσης δυστυχώς συνηθισμένο) ένα από τα αυτοκίνητα αυτά διαφήμιση με θορυβώδη σύστημα ήχου στην οροφή ενοικιάζει ή κάνει άλλες "θορυβώδη" διαφήμιση. Ήμασταν διακριτική και έχουν κατασκευαστεί φήμη και ως εκ τούτου, να έρθει ακόμη και σήμερα, πελάτες στην αρτοποιείου, ενώ κοντά στα διαβίωσης, αλλά μόνο τώρα να έχεις vorgeschwaermt φίλους και τώρα θέλετε ακόμα να πείσετε τον εαυτό σας. Επίσης, υπάρχει ακόμα πολλές δυνατότητες για τη λήψη.

Εδώ, στην περιοχή του κανονική καθημερινή μισθού για μια laborer / ο εργαζόμενος είναι 30 έως 50 R$. Των οποίων ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ζει εδώ. Εάν έτσι έχουμε κατά μέσο όρο κάθε ημέρα, αρτοποιείου είχε ανοίξει σε σύγκριση (μετά την πληρωμή όλα τα τιμολόγια, μισθοδοσίας, ενοίκιο κ.λπ.), 200 R$ του δική τσέπες θα μπορούσε να συνδέσετε (100 για Kathrin, 100 για μένα), είναι πλαστικά ότι ούτε ήταν πλούσια ούτε φτωχές, αλλά θα μπορούσε ακόμη να ζήσει μια καλή ζωή. Σας αντικρούει μου γρήγορα : Για τις τοπικές συνθήκες είμαστε μάλλον πλουσιότερες από τις φτωχότερες, σε κάθε περίπτωση, επειδή αυτή είναι μόνο μια ανταγωνιστική μισθού.

Τέλος, ακόμα μια μόνο Σημείωση: ο ιδιοκτήτης της γης από το προηγούμενο Geschaeftsraumes συνδέθηκε τώρα ιδία χρήση στο τέλος του μας τριετές συμβόλαιο, έτσι θα πρέπει να λάβετε όλα τα στοιχεία από το χώρο αποθήκευσης μέχρι 30 Ιουνίου. (Τα πάντα είναι σε αυτό, στην πραγματικότητα ανήκει σε μας και αποτελεί μέρος της τα εμπορεύσιμα.) Αυτή είναι η κατάσταση των πραγμάτων κατά την τρέχουσα ώρα. Φέρνει μαζί με την ανάγκη να βρούμε την ευκαιρία για να επεκτείνετε την προηγούμενη έννοια ένα νέο χώρο. Εδώ το μικρό Olivenga, υπάρχουν εναλλακτική προσφορά του χώρου στον οποίο μια κίνηση θα είναι δυνατόν μέσα σε λίγες ημέρες, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε μειονεκτήματα (π.χ., η απώλεια των πελατών). Και ακόμη και μετάβαση σε Ilhéus έρχεται λόγω για εκείνους που εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράζουν: Ilhéus είναι μια μεγάλη πόλη, όπου routiert περισσότερα χρήματα, πολλοί από τους πελάτες μας έρχονται από εκεί, και οι εργαζόμενοί μας έχουν ήδη υποσχεθεί, επίσης υπάρχουν με το αρτοποιίας για να μετακινήσετε, αυτό θα πρέπει να έρθει για τον πελάτη λόγω.
    Η κίνηση μπορεί να μεταβείτε στο τέλος Ιουνίου σχετικά με το στάδιο - αυτό είναι μόνο η απόφαση του αγοραστή, επειδή από την πλευρά μας που παράγονται αμέσως (μίλησα πάρα πολύ ενός σεμιναρίου για την εισαγωγή με τα μηχανήματα και τις συνταγές κ.λπ.) μπορεί να ξεκινήσει με την "παράδοση" - είμαι σίγουρα πρόθυμες να ενταχθούν ενεργά και με τεχνογνωσία. Αρχή του Ιουλίου θα αλλά πετούν στη Γερμανία και επανέλθει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Είμαι ευτυχής σχετικά με απαιτήσεις και κανένα σοβαρό ενδιαφέρον. Επιθυμία μου είναι να περάσει 1. αρτοποιείου σε καλά χέρια, αυτό, αν είναι δυνατόν και έως 3η Ιουνίου με Kathrin αυτό το έργο να ολοκληρωθεί και 2., αυτή τη στιγμή όπου εμείς το ποσό των 30000 ΕΥΡΏ και 70.000 R$ χάσμα μεταξύ μας.

Τώρα εσείς σειρά του!
    Χαιρετισμός από Daniel.

2. # 2
    User_11889
    Guest

Standard AW: Νέα βιοτικοί; Πωλούν αρτοποιίας!

Γεια σου Daniel.

πρώτη ένα καλώς καλωσόρισμα στο φόρουμ εδώ!
    Είναι δυστυχώς για μένα (βρίσκω εδώ στο νότιο άκρο της Bahia, Teixiera de Freitas), διαφορετικά θα είχε ως πραγματικό ενδιαφέρον.

Για μια νέα πορεία αρχάριους ένα καλό εάν δεν καθοδικοί με προβλέψιμο, δεν θα τέλος μίσθωσης. Έτσι, η εξαρτώμενη εργασία είναι απλά περισσότερο ή λιγότερο αναγκάστηκε να αναζητήσετε ένα δωμάτιο να εκμεταλλευτείτε του υπολογιστή-πελάτη δικτύου είναι δυνατόν vol l εκεί κοντά.

Το ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση για ένα διάδοχο και είναι η αργή πειραματισμού Βραζιλίας αναφορικά με νέους τύπους ψωμί. Πάντοτε βλέπω και πάλι, εάν δεν είστε αρκετά γρήγορα, πάντα τις λίγες ψωμιά ολόκληρου κόκκου ruck - απότομα μακριά. Ωστόσο, θα πρέπει να πω δεν είναι ψωμιά ολόκληρων σπόρων που χρησιμοποιούνται ως Γερμανός από του Baker, αλλά μόνο στη γεύση Βραζιλίας αντιστοιχίζονται.
    Και δεν υπάρχει επίσης κανένα πρόβλημα με υπάρχοντα μηχανές γρήγορα μόνο ένα μείγμα 10 kg πλαίσιο για ψωμί ολικής αλέσεως (σύμφωνα με την Βραζιλίας γεύση, σχετικά με το R$ 50) μεταβείτε μέσω ας και Kastenformen με φούρνο να προσφέρουν.

Και αν στη συνέχεια εξακολουθεί να λάβετε μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις μικρές και μεγάλες μυστικά του του προηγούμενου ιδιοκτήτη το καλύτερο!

Πιέστε το πλήκτρο του Dauemen σίγουρα φυσικά έργο με την πώληση και για τον αγοραστή! Το "Futterei" είναι πάντα ένα πολύ τρέχον επιχειρήσεων σε κάθε περίπτωση!

3. # 3
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    08.01.2009
    Τόπος
    Feldberg/Blumenau

Έχουν έχω να ασχοληθεί μαζί μου μια πραγματικά καλή συμφωνία, αναπόφευκτα με το ψήσιμο εδώ, αλλά μόνο για τις δικές τους ανάγκες, να καλύψουμε. Εγώ είμαι βρίσκεται σε καμπίνας και Blumenau, εδώ στην καμπίνας δικαίωμα δίπλα από το UNICAMP, όπου έχω ένα σπίτι με τη γυναίκα μου, που θα ήταν ένα πολλά υποσχόμενο και υπέροχο επιχείρηση. Δυστυχώς δεν είμαι ακόμη όσον αφορά το σκεφτούμε στα σοβαρά να μετακινήσετε αυτό επειδή η εκτέλεση μιας χονδροξυλουργική σε Blumenau. Αλλά, θα διαβιβάσω τη διαφήμιση σε ένα φίλο που είναι πρόθυμος να μεταναστεύσουν. Ίσως θα ήταν χρήσιμο εάν περιγράφετε πιο κοντά στον εξοπλισμό έτσι μηχανές κ.λπ θα μπορούσα να φανταστώ, ότι η προσφορά σας πληροί με μεγάλο ενδιαφέρον.Είναι λυπηρό το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς για

4. # 4
    User_11889
    Guest

Luzin30 διότι έθεσε ένα σημαντικό σημείο: οι εγκαταστάσεις!
    Στον κλίβανο, θα ήταν ιδιαίτερα φορές ενδιαφέρον να γνωρίζουμε κατά πόσον ένα ξύλο ή αερίου φωτισμού. Μόνο που ξέρω ότι μας αρτοποιοί γύρω από τη γωνία (δυστυχώς για περισσότερο από ένα έτος για την υγεία λόγους πολύ) αντιμετώπισε προβλήματα κατά την πρώιμη και έπρεπε να αντικαταστήσει τον κλίβανο καύση ξύλου λόγω της γειτονιάς εναντίον ενός αερίου με.
    Ξυλεία με καύση μπορεί να ακούγεται απηρχαιωμένη, αλλά ποιος ξέρει δεν, που επίσης ακόμη μερικής απασχόλησης χρειάζεται ηλεκτρικής ενέργειας ελέγχου της θερμοκρασίας και της "Turbo" (κλίβανοι ουσιαστικά ζεστού αέρα).

5. # 5
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    10.03.2010

Σας ευχαριστώ για τις επιθυμίες και τις αναφέρθηκε υποστήριξη!
    Θα προσθέσω αμέσως μερικές φορές σε "απογραφή", η οποία είναι πολύ εκτεταμένο. Στην πραγματικότητα, όπως σημείωσε και ο Hebinho, ο κλίβανος είναι κλίβανο που θερμαίνεται με ξύλο και στη συνέχεια μία χρειάζεται μια διέξοδος για το στρόβιλο, θερμού αέρος στο εσωτερικό του κλιβάνου είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα και επίσης μια τροφοδοσία νερού για του ατμού. Διαφορετικά, το κουλουράκια δεν είναι ευκρινή!
    Εδώ είναι η πλήρης λίστα των μηχανημάτων και εξοπλισμού, που είναι μέρος του "πακέτου" είναι (προς το παρόν μία φορά στα πορτογαλικά, επειδή έχω - μέχρι τώρα μόνο στο μέτρο που δημιουργήθηκε στο εγγύς μέλλον στη συνέχεια επίσης την γερμανική!):

1 Forno μια lenha (Tedesco Turbo FTT 300 l), 1 Amasseira de pão (15 kg, LIEME), 1 Cilindro (LIEME), 1 Modeladora (LIEME), 1 Batedeira (5 kg, LIEME), 2 βραχίονα ários de pão de sal, 28 assadeiras de pão de sal, 1 armário de pão doce, 38 assadeiras de pão doce, 1 mesa de trabalho de mármore 2 x 1 (περίπου m), 1 mesa de trabalho pequeña, 1 balanΘα Filizola 1 balança Urano, 1 exaustor, 1 geladeira διπλής όψης CCE grande, 1 geladeira Πρόξενος grande, 1 καταψύκτη Esmaltec grande, 1 καταψύκτη Πρόξενος pequeño, 1 cafeteira, 1 espremedor de laranja, 2 liquidificadores, 1 estufa com 6 bandejas, 1 calculadora, 1 τηλέφωνο, 1 fogão Ibiza com ascendimento automático, 1 chapa, 1 botijão com válvula de duas της Saídas e mangueiras, 1 extintor grande, 1 relógio de παρέλαση από2 UMA, 1 ventilador, Chaminé de manilha (6 m), 2 Τραπεζαρίες redondas de Μαδέρα / 8 cadeiras de Μαδέρα, 4 Τραπεζαρίες de Μαδέρα quadradas / 16 cadeiras de Μαδέρα, 1 cadeirão de Μαδέρα, 1 sofá, 1 mesa de Máquina de costura com tampo de mármore, 1 mesinha de centro de Μαδέρα, 2 Τραπεζαρίες de parede de Μαδέρα, Μαδέρα de grandes 4 bancos, Μαδέρα de 10 banquinhos5 lâmpadas florescentes, caixa com florescente 1 lâmpada, 2 lâmpadas florescentes compridas, 6 λούστρα rústicos, 1 espelho, 1 pia de Μαδέρα com Κούβα DECA e torneira, 1 porta Παπέλ toalha, 1 ταπετσαρία palha, 1 mictório com válvula, 1 Βάσω sanitário com caixa de descarga, 1 torneira de pia, 1 filtro de Água, 2 estantes expositoras de Μαδέρα artesanais, 12 μετρό de prateleiras com 23 cantoneiras1 angelim de tábua de Μαδέρα para balcão (conversar), 1 quadro μαύρων pequeño 2 quadros negros médios, 1 quadro μαύρων grande, 1 quadro μαύρων pra προπαγάνδα, artigos de decoração, 1 vidro temperado pra vitrine, 1 vidro, cestas pão de grandes, 6 μέσων pão de cestas, 20 cestas de pão pequenas 2 cestas de pão de sal grandes, baguettes pra 2 cestas redondas 1 cesta, 1 porta canudos de Ανοξείδωτα1 porta ovos, 10 porta guardanapos, 12 açucareiros, 1 garrafa térmica de 1 litro, 1 bandeja, 16 xícaras grandes, 5 xícaras de cappuccino com pires, 8 xícaras de expresso com pires, 8 pratos coloridos pequeños, 17 copos de 300 ml, 3 copos de Alumínio, 4 tigelas grandes, 4 3, tigelas pequenas, 20 garfos, 15 facas, 15 colheres grandes, 20 colheres pequenas facas de cozinha3 espátulas, 1 pegador de pão grande, 2 pegadores pequeños, 1 rolo de macarrão, 1 escorredor de Louça, 1 escorredor de talheres, Utensílios de cozinha, 1 tábua de madeira, 1 leiteira com tampa, 1 leiteira, 1 frigideira, 1 panelinha, 2 panelas grandes, 4 galões de plástico de 5 litros, 9 λόγους de pão pequenas 1 forma de bolo redonda com fundo removível grandeΔελτίο 3 λόγους de bolo redondas com fundo removível pequenas, 1 forma de bolo quadrada grande, varios potinhos plásticos 1 lixeira grande de 100 litros com tampa, 1 balde litros de 40, 3 litros de 20 baldes, 2 cestos de lixo de palha pequeños, 2 cestinhos de lixo de banheiro, 2 escovas de banheiro, 1 caixa de engradado de Coca Cola (garrafinhas)Πάνος 20 de prato, 16 aventais amarelos, 16 aventais de brim amarelos, 16 aventais de chita, 4 aventais brancos, 1 rastelo, 2 vassouras, Ρόδος 2, 2 torneirinhas, 1 machadinho, 4 luvas grossas (coisas pra pegar quentes), 2 paletas de Μαδέρα e outras coisas...

6. # 6
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    08.01.2009
    Τόπος
    Feldberg/Blumenau

Καλώ το χρόνο promt... welchen σας συνταγές έχουν φόντου;
    όπως και εσείς δεν είστε ένα εκπαιδευμένο baecker όπως έκανε σας γράψτε στην ιδέα να ανοίξει ένας φούρνος; Είστε theologe, πόσο χρόνο έχετε απαιτούνται για να καταστούν νόστιμο γλυκά, ή καλύτερα το ζήτησε, σας έχουν απασχολημένος σας νωρίτερα; Υποθέτω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να παραδώσει sourdough κ.λπ. για το χειρισμό και σταθερή ποιότητα. Προφανώς, πρέπει σε κάθε περίπτωση την άποψη, σας κατάφερε την τοπική επιθυμία να πληρούν. που θα επιτρέπει χρειάζεται σας; Ίσως θα μπορούσε να περιγράφετε αυτό εν συντομία διότι μια νέα τους νεοεισερχόμενους-θα πρέπει όλα αυτά, τι εξόδων με συνδέεται σίγουρα πολύ γραφειοκρατικό. όμως, ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο; τέτοια φορτίο που να λειτουργεί από το stehgreif, μου φαίνεται να είναι κάπως αφελής, ειδικά όσον αφορά τις zugereiste. Ίσως μπορείτε να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση της διαφάνειας. Λυπάμαι, αυτός είναι ο τρόπος για να διαχωρίσετε είμαι γυναίκα σας και σας. Ίσως να ήταν πάρα πολύ ταυτόχρονα.
    Ο Θεός να προστατεύσει σας
    Ο Stefan

Σελίδα 1 από 11 12345 ... Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. για πώληση πωλούν αρτοποιίας στην ειδυλλιακή παραλία στο Bahia
    Από dansteiger με το φόρουμ αγγελίες - secos e molhados
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 10. Μαρτίου 2010. 17: 37
  2. baeckerei/konditoreieroeffnung
    Από Karl-heinz το φόρουμ μετανάστευσης στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 18 Απριλίου 2007, 15: 19
  3. Πωλούν 2 Flugutscheine
    Από Anonymous κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία καταχώρηση: 1 Αυγούστου 2004, 17: 12
  4. Πωλούν OI χάρτη
    Από Anonymous στην ανακοίνωση του φόρουμ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταία καταχώρηση: 20 Μαΐου 2004. 23: 01

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •