Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα του 8
Ρίο ή Σαλβαδόρ???????: Ρίο ή Σαλβαδόρ … Hi liebeb Freunde… Βραζιλίας δεν είναι σύντομη και schmerzlos…. Πετάω πρώτη φορά να … τη Βραζιλία (Απρίλιος) να δυστυχώς ακόμη δεν επιλέξω εάν πετάω στο Σαλβαδόρ ή μοιάζει με Rio soll… όλη την... μόλις φθάνω στη Βραζιλία πετάω
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    01.02.2010

Lächeln Ρίο ή Σαλβαδόρ??????????

Ρίο ή Σαλβαδόρ…

Γεια σας liebeb Βραζιλία Φίλοι
    Θα το καταστήσω βραχυπρόθεσμα και schmerzlos….
    Πετάω πρώτη φορά να … τη Βραζιλία (Απρίλιος) εξακολουθεί δυστυχώς να γίνει δεν επιλογή αν πρέπει να πετάω Σαλβαδόρ ή Ρίο
    Μοιάζει με το σύνολο... μόλις φθάνω στη Βραζιλία I πετούν αμέσως μετά από το Βορρά και μείνετε εκεί περίπου 1 μήνα
    Λίγο πριν από την αναχώρηση στη Γερμανία θα ήθελα να αλλά λίγες ημέρες Ρίο ή mitnehmen… Σαλβαδόρ από Manaus Σύμφωνα με το Ρίο ή Σαλβαδόρ

Εδώ μου ερώτηση: τι είναι το mir… σας; Εγώ θα πρέπει καλύτερα μετά το Ρίο ή Σαλβαδόρ...
    Όπως αναφέρθηκε λίγες ημέρες …, διότι ακόμη και μερικά από τα μεγάλα πόλη, ζω ο βραζιλιανός θα... Είμαι μόνο και δεν γνωρίζουν πού εσείς, ως μια γυναίκα „besser“ (Παρακαλώ μην λάθος κατανοώ ότι Αγών δεν boese… τώρα έρχονται σίγουρα πολλοί gripes... ")BESSER“ με την έννοια όπου μου ανταποκρίνεται μάλλον μου ίδια backpacker) είναι …aufgehoben

Σαλβαδόρ είναι σούπερ επίσης την πόλη αλλά Ρίο ne
    Ως εκ τούτου, μου σακίδιό Μαΐου που δεν είναι δαπανηρή... Πού να περισσότερες γνωρίσετε ανθρώπους;
    Ξενώνας κοντά στην παραλία; και so… έτσι απλά πριν από την αναχώρηση κάπως πολύχρωμο...

Θα ήταν εξαιρετικά ευτυχής αν μου δώσετε συμβουλές...

2. # 2
    Gast_14948
    Guest

Standard AW: Ρίο ή Σαλβαδόρ??????????

Uhm, Γεια σας
    δεν είναι τόσο εύκολο να απαντήσω. Αλλά, αν πείτε «κάτι πολύχρωμο» τότε τόσο χωρίς άγχος και πράγματα;
    Εάν εντοπίσετε εσείς ο ίδιος χωρίς προσπάθεια της εξωτερικής σωστά, γιατί να επιλέξετε δεν Ρίο;
    Μπορείτε να το κάνετε, ωστόσο, το πρώτο backpacker περιηγήσεις στη συνέχεια, σας συνιστώ Σαλβαδόρ, λόγω των übersichtlichkeit και μετακίνηση χωρίς καταπόνηση.

3. # 3
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    10 Σεπτεμβρίου 2008
    Τόπος
    Maceio

Βιβλίο, αλλά μια άφιξης της πτήσης πιρούνι ΣαλβαδόρΑναχώρηση Ρίο και αντιστρόφως αντιστρόφως, αν κάτι είναι που προσφέρονται.
    Χαιρετίσματα από Maceió
    Thomas
    Διαμερίσματα Maceio:
    www.Maceio.at

4. # 4
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    01.02.2010

@ Vandercammen: ευχαριστώ.. .daran νόμιζα ότι ήδη...ΑΛΛΆ πολύ ακριβό... Πιρούνι πτήσεις είναι πιο ακριβά generel...
    ως εκ τούτου, δεν λειτουργεί

@ ΝΙΝΙ: εναλλακτικός Backpacker Tours & co. κάνω ένα μήνα στο Βορρά. Υπάρχουν, επίσης, λιγότερο trubel...

Όταν υπάρχουν περισσότερες από Ξενώνας δυνατότητες; Περισσότερα στο Ρίο ή?????

θα ήθελα πράγματι στο ρολόι Κοπακαμπάνα Beach
    για το Ρίο, τάση που αυξάνεται

5. # 5
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    21 Φεβρουάριος 2009

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από lalez Beitrag anzeigen
    Ρίο ή Σαλβαδόρ…

Γεια σας liebeb Βραζιλία Φίλοι
    Θα το καταστήσω βραχυπρόθεσμα και schmerzlos….
    Πετάω πρώτη φορά να … τη Βραζιλία (Απρίλιος) εξακολουθεί δυστυχώς να γίνει δεν επιλογή αν πρέπει να πετάω Σαλβαδόρ ή Ρίο
    Μοιάζει με το σύνολο... μόλις φθάνω στη Βραζιλία I πετούν αμέσως μετά από το Βορρά και μείνετε εκεί περίπου 1 μήνα
    Λίγο πριν από την αναχώρηση στη Γερμανία θα ήθελα να αλλά λίγες ημέρες Ρίο ή mitnehmen… Σαλβαδόρ από Manaus Σύμφωνα με το Ρίο ή Σαλβαδόρ

Εδώ μου ερώτηση: τι είναι το mir… σας; Εγώ θα πρέπει καλύτερα μετά το Ρίο ή Σαλβαδόρ...
    Όπως αναφέρθηκε λίγες ημέρες …, διότι ακόμη και μερικά από τα μεγάλα πόλη, ζω ο βραζιλιανός θα... Είμαι μόνο και δεν γνωρίζουν πού εσείς, ως μια γυναίκα „besser“ (Παρακαλώ μην λάθος κατανοώ ότι Αγών δεν boese… τώρα έρχονται σίγουρα πολλοί gripes... ")BESSER“ με την έννοια όπου μου ανταποκρίνεται μάλλον μου ίδια backpacker) είναι …aufgehoben

Σαλβαδόρ είναι σούπερ επίσης την πόλη αλλά Ρίο ne
    Ως εκ τούτου, μου σακίδιό Μαΐου που δεν είναι δαπανηρή... Πού να περισσότερες γνωρίσετε ανθρώπους;
    Ξενώνας κοντά στην παραλία; και so… έτσι απλά πριν από την αναχώρηση κάπως πολύχρωμο...

Θα ήταν εξαιρετικά ευτυχής αν μου δώσετε συμβουλές...
    Παρόλο που ζω στο Σαλβαδόρ θα σας προτείνω κατά την πρώτη αργία στο Ρίο. Ρίο ήταν πάντα το όνειρό μου, έχουν έρθει να γνωρίζουν το πιο σημαντικό εκεί κατά τη διάρκεια μιας 4-ήμερης διακοπών, και που επίσης έχει κατατεθεί. Κατά τις επόμενες διακοπές στη Βραζιλία σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στη συνέχεια Σαλβαδόρ νησί.

6. # 6
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    29 Σεπτέμβριος 2007

Idee AW: Ρίο ή Σαλβαδόρ??????????

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από lalez Beitrag anzeigen
    @ Vandercammen: ευχαριστώ.. .daran νόμιζα ότι ήδη...ΑΛΛΆ πολύ ακριβό... Πιρούνι πτήσεις είναι πιο ακριβά generel...
    ως εκ τούτου, δεν λειτουργεί

θα ήθελα πράγματι στο ρολόι Κοπακαμπάνα Beach
    για το Ρίο, τάση που αυξάνεται
    Που δεν συμφωνώ έτσι, αλλά πιρούνι πτήσεις είναι ακριβότερα να μην που συνδέονται, μπορεί να κάνει το αντίστροφο ταξίδι Μαΐου ακόμη και φθηνότερα! Για παράδειγμα, εάν ο ένας προορισμός είναι ακριβότερο από το δεύτερο! Κατά την καταχώρηση σε 2 πρώην δοκιμαστική περίοδο μόνο, πίσω και, ανάλογα με έναν προορισμό έτσι ότι λαμβάνει φθηνότερες ως πρώτη πτήση προορισμού -στη συνέχεια, το Rück(Gableflug) είναι βολικό στο ίδιο ναύλο!

Παράδειγμα μου Porbe προσπάθεια από τη Ζυρίχη:

Στο τέλος Απριλίου Σαλβαδόρ -Μέσα Μαΐου από το Ρίο πίσω στο Ζυρίχης για 1202 CHF τα πάντα με ΒΡΎΣΗ! Είμαι αεροσκάφος κάθε δεύτερη φορά με ΣΤΡΌΦΙΓΓΑ πιρούνι πετούν BR και έχουν καταβληθεί στο πεδίο μονοψήφιες € μια μικρή επιβάρυνση.

Δύο παραδείγματα που πετούσα: ZRH - Orlando μέσω Σικάγο πτήσης με AA, στη συνέχεια, με την Ενοικίαση αυτοκινήτων rumgereisst, πίσω από το Μαϊάμι απευθείας στην ZRH με πτήση τσάρτερ (Balair) έχει περίπου $50 περισσότερο το κόστος της gableln!
    Ή πριν από τέσσερα χρόνια μια ορθογώνια πτήση ZRH - Μπανγκόκ - Μανίλα - Χονγκ Κονγκ - ZRH με τρεις διαφορετικές καλή αερογραμμών για συνολική 1682 CHF
    συμπ όλους τους φόρους!

Πρόκειται όμως για την ημερομηνία (διακοπές - γιορτινές μέρες)
    Με στρόφιγγα πιρούνι πετούν μου τόσο ως επί το πλείστον στο βορειοανατολικό της Βραζιλίας αλλά επίσης σχετική εμπειρία στην Αφρική ή εύκολα gehts από την KLM στα δρομολόγια σας!

Καληνύχτα

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Συμβουλές και τις εμπειρίες στο Ρίο ή Salvador de Bahia
    Από Unregistriert στα φόρουμ πόλεις και περιφέρειες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταία καταχώρηση: 31 Οκτωβρίου 2010, 19: 46
  2. Σαλβαδόρ - Pousadas ή πλατέα
    Από Marlon Brando στα φόρουμ πόλεις και περιφέρειες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταία καταχώρηση: 1. Δεκεμβρίου 2009 18: 39
  3. Pousadas και Ξενοδοχεία στο Σαλβαδόρ
    Από EinWeg στο φόρουμ για την αναζήτηση και την εύρεση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταία καταχώρηση: 6. Φεβρουαρίου 2008. 21: 48
  4. Εθελοντική υπηρεσία ή εθελοντών στο Σαλβαδόρ;!
    Από Aaron στο φόρουμ έργο / οικοτροφείο / μελέτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 29. Μαΐου 2004. 20: 46
  5. Που έρχεται στο Ρίο ή Σαλβαδόρ τέλος του την επόμενη εβδομάδα;
    Από Anonymous κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 27 Νοεμβρίου 2003, 18: 21

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •