Γεια σου ατόμων,
(συγγνώμη, βρήκα δεν vorstellungstread)
Ήμουν ήδη 2 φορές στη Βραζιλία. την τελευταία φορά πριν από 5 χρόνια. Δεδομένου ότι ήμουν μόνο στο Ρίο, με Μαργαριτάρι μου. 10 χρόνια πριν ήταν recive ποτέ.
τώρα θέλω για μια ακόμη φορά του.
Ήμουν σχεδόν 30 x στην Ταϊλάνδη.
Είμαι φυσικά από 2 εβδομάδες εδώ κατά την ανάγνωση, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσουμε να Service pack τα πάντα σε μια ακραία.
ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε, endschuldigt εδώ αυλακώσεων κάνει από μόνη της, αλλά θα ήθελα να του εγγράφου μου πλήρης reisevorbereitung εδώ από τώρα και στο εξής. τα άλλα Μαΐου "neubies" μπορούν να επωφεληθούν από αυτές.
Έχω επιλέξει δύο πιθανές προορισμού για μένα. είτε πρόκειται να Σαλβαδόρ και εγώ μερικά νησιά ανοικτής θαλάσσης (morros) ή θα βόρεια με Natal ή/και Κόλο Κόλο.
Μετά την εκκίνηση η πρώτη μου ρωτήσετε στο. όπου θα μπορείτε να τη μονάδα δίσκου, εάν κάνατε ψάχνετε για όμορφες παραλίες, Φτηνές Ποσάδα και δυνατή ασφάλεια.
στην Ταϊλάνδη, η ασφάλεια είναι τόσο γιγαντιαίο. όπου μπορεί να μετακινείτε επειδή μόνο, στις δύο περιοχές κατά την αρκετά σίγουροι ehsten;
επίσης, θέλω να έχουν επίσης μια ορισμένων νυχτερινή ζωή παράλληλα με το starnd. Χρειάζομαι καμία ντίσκο tekno αλλά κάποιο πρόβλημα θα ήταν όμως καλό. Γνωρίστε ίσως ναι επίσης για το ένα ή το άλλο ωραίο brasiliera.
Πού είσαι πτήσεις να έχει καλύτερη / φθηνότερα; Σαλβαδόρ ή fortaleza;
το χρόνο ταξιδιού πρέπει να Νοεμβρίου. Όταν ο καιρός είναι καλύτερα;
η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι περίπου 4 εβδομάδες.
Στόχος της urlaubes: δείτε ορισμένες όμορφες παραλίες, την gechillte ημέρα και την νύχτα, ζουν σε δεν πάρα πολύ βαρετή.
επίσης θα μιλήσω λίγο Ισπανικά. Γνωρίζω ότι είναι η λάθος γλώσσα, αλλά έχω μιλήσει σε όλα, εκεί είναι μου ex (brasiliera), μια kubanerin και ένα portugesen, είπε ότι θα περαιτέρω προέρχομαι επίσης με Ισπανικά. γιατί εγώ μαθαίνει ισπανικά; επειδή υπάρχουν εργάζομαι για το μπορεί να χρησιμοποιήσετε, και εξακολουθούν να υπάρχουν δεκάδες άλλες ισπανικά-μιλώντας, όμορφη χώρες εξακολουθούν να περιμένουν να διερευνηθεί.
χάρη όμορφα erstmal για κάθε βοήθεια.

Το θέμα starter