Είμαι σήμερα, όταν κοιτάζω στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και προβλήματα, ευτυχής ότι η κόρη μου επίσης έχει την επιλογή χάρη να την δεύτερη ιθαγένεια της Βραζιλίας, αργότερα στην Βραζιλία να εύκολα να ζήσουν και να εργαστούν.
Μετά από εξέταση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στην Κεντρική Ευρώπη και τη Γερμανία στο πλαίσιο του υπάρχοντος ή του ανύπαρκτη οικονομικών πόρων, φαίνεται να προχωρήσουμε, κυρίως επειδή η Γερμανία δεν έχει καθόλου πρώτων υλών και των πρώτων υλών γνώση στην Κίνα και την Ινδία όπως επίσης στα Αραβικά Εμιράτα υψηλό και κυρίως επίσης ποσοτικά αυτές είναι επενδεδυμένα σε αυτή τη χώρα ταχέως και κατά βιώσιμο τρόπο προς τα κάτω, να σταθούμε επίσης δεν είναι πλέον πώς σημεία στο εγγύς μέλλον με καλύτερο να γνωρίζω στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
Ένα ίσως κάποτε σε τάξη και να απαιτείται αντιμετωπίσουμε με πόσιμο νερό και έντονους οφείλεται λιγότερο απογόνους = ελάχιστος ανταγωνισμός για τα προς το ζην είναι οι μόνο παράγοντες που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μια οικονομική βάση των παιδιών μας στο μέλλον σε αυτή τη χώρα κατά την άποψή μου. Διαφορετικά, τίποτα δεν βγαίνει μια μου.
Βραζιλία, είναι δύσκολο για τον ερχομό, έχει ένα τεράστιο δυναμικό για την ανάπτυξη, πλούτο των φυσικών πόρων, συμπεριλαμβανομένων των πλούσιων πετρελαιοπηγές και πολύ νεολαίας και αυτή την οικονομική κρίση επιβίωσε πολύ καλά. Η ανάπτυξη είναι όπως και των θετικών aktionkurse και απότομα προς τα πάνω.
Πώς και πού το τέλος ανάπτυξης, μπορεί να προβλέψει ακριβώς σήμερα κανένα.
Έτσι είναι μια καλή ιδέα ή προτείνεται ακόμη και τα παιδιά μας, πολυγλωσσικών και πολυπολιτισμικών επίσης τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για με να δώσει έτσι ώστε να είναι εύκολα να εισαγάγετε optioneel. μεταγενέστερη εποχή στη Βραζιλία, στην τοπική επαγγελματική και πολιτιστική κόσμο.
d.r.

28Ευχαριστούμε