με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές συμβουλές, γράφω εδώ!
Είμαι 28 ετών και ζω αυτήν τη στιγμή στο Ντόρτμουντ, όπου εργάζομαι για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης. Είμαι παντρεμένος παντρεμένη με ένα Βραζιλίας, μου κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Βραζιλία Έχω συναντήσει. Θα έχετε οι ίδιοι έζησε 2,5 χρόνια υπάρχουν, τόσο άνεση λόγο Πορτογαλικά (Βραζιλίας). Είμαστε weggezigen της Βραζιλίας, εκείνη την εποχή, επειδή έπρεπε να ολοκληρώσει μου Dipolmarbeit και να υπολογιστεί περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για τη γερμανική αγορά μου.
Από τη Γερμανία υπέρ της συζύγου μου επειδή η γλώσσα είναι δύσκολο, και αυτός είναι έχει εκτελεστεί μόνο φορές πριν από δύο ημέρες από Ναζί (στην άκρη, που έλξης μακριά επίσης την τελική απόφαση από εδώ σημαίνει για μένα), θεωρούμε ότι ήδη για κάποιο χρονικό διάστημα για να μετακινηθείτε προς τα πίσω στη Βραζιλία.
Εγώ ο ίδιος έχουν Σπούδασε γεωγραφία, αλλά τώρα για 2 χρόνια για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και να έργου οργανισμού και koordinantion. Είμαι ακόμη ισπανικά και τα αγγλικά εκτός από τη γερμανική και πορτογαλική άνεση και διαθέτει βασικές γνώσεις των γαλλικών (3 έτη στο σχολείο).
Ο σύζυγός μου είναι επίσης Ρίο, είναι γιατί θα προχωρήσουμε γιατί αγαπούν ξανά, αλλά είναι επίσης ανοικτή σε άλλες πόλεις.
Ελπίδα μου είναι τώρα ότι κάποιος συμβουλές μπορεί να μου δώσει όπου και αν θα μπορούσε να έχω την ευκαιρία μιας εργασίας με αυτό το προφίλ. Η Βραζιλία είναι πράγματι κάπως κλασικής επαγγέλματα, επειδή δεν είναι τόσες ελπίδες ως «Εξωτικές». Έχετε δήλωσα ήδη θέσεις μαθητείας στο Ρίο, η μία την άλλη σε μια γερμανική κατά την UERJ (δεδομένου ότι μου είχε καμία πιθανότητα να πληρωμής), ήταν projektbüro, το έργο ολοκληρώθηκε το 2008, αλλά και εκεί δεν είναι πλέον κάθεται τώρα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλές!

1Ευχαριστούμε