Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 2 από 49 ErsteΠρώτη 12345612 ... Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 7 έως 12 του 289
Like Tree42Ευχαριστούμε
Ειδήσεις από το Sepetiba: PS: Εάν η θλιβερή προσφορά και το περιβάλλον στο ξενοδοχείο ή επίπεδη ξενοδοχείο σας, εντάξει, αλλά το καλύτερο γυμναστήριο στην περιοχή είναι τα ψώνια Bandeirantes (Βίκτορ καταλληλότητας), top συσκευών (το καλύτερο και η τελευταία σε όλη την πόλη) και μεγάλη σε πολεμικές τέχνες (συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων). Ο σύλλογος είναι νέο, αλλά
  1. # 7
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    καταστήματα

Standard AW: Ειδήσεις από το Sepetiba

PS: Αν κάνετε τη θλιβερή προσφορά και περιβάλλον στο ξενοδοχείο ή επίπεδηHotel αρκετά, θέλετε, αλλά το καλύτερο γυμναστήριο στην περιοχή είναι η κορυφαία συσκευή στο τα ψώνια Bandeirantes (Βίκτορ καταλληλότητας), (το καλύτερο και η τελευταία σε όλη την πόλη) και μεγάλη σε πολεμικές τέχνες (συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων). Ο σύλλογος είναι νέα, ωστόσο sauteuer (το 200 BRL p.M.). Οι δύο A! Οργανισμός τεχνολογίας στο δρομολόγιο από Barra εξακολουθούν να είναι ακόμα και οι καλές 50% πιο ακριβό, αρκετά chic, κάθε έχουν Pool(s) και φυσικά επίσης κάτι για τον οφθαλμό βρέθηκε το A...! Οργανισμός τεχνολογίας Praia βρίσκεται σας ίσως ακόμα και ελαφρώς φθηνότερες από την Victor, αλλά αν θέλετε να ξοδεύετε BRL 300 + ανά μήνα και για το περιβάλλον, αμφιβάλλω ακόμη περισσότερο το μηνιαίο τέλος για την ομάδα μου συνιστά. Τα άλλα σωματεία στο Recreio είναι όλα shit και ακόμη ακριβά.

2. # 8
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    29.03.2004
    Τόπος
    Ρίο/Σάαρλαντ / Σουηβία

OLA Lemi!

Ίσως να δείξουμε μια μέρα... τουλάχιστον τυποχαρακτηριστικές τους συναδέλφους...
    Το ναυτικό δημιουργεί πράγματι υπάρχει ένα υποβρύχιο βάσης στο ναυπηγείο. Και αν τα πνεύματα θα πρέπει να καλέσετε μου και πάλι... quem sabe;

Ver Βάμος! (αλλά ως υπάλληλος προσωπικού, εγώ δεν είμαι πίσω και πάνω από) )

Έφαγε λογότυπο, se Deus quiser
    Ursinhuuuu
    Ρίο ντε Τζανέιρο είναι βρώμικο πόλη...

3. # 9
    Επιβραδυντής
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003
    Τόπος
    Belo Horizonte

Η εβδομάδα ξεκινά σε.

Τον κώδωνα του κινδύνου που επανέρχεται από 5: 30 μ.μ., τότε το πρωινό στο δωμάτιο, δεν καφέ (όχι ένα μηχάνημα ως – για το Lemi είναι μια καταστροφή), στη συνέχεια 1 ώρα βόλτα στο εργοτάξιο σε όλη την ενδοχώρα.

Μετά την πρώτη νύχτα οφείλεται σε επιθέσεις κουνούπι αρκετά κάπως είχε κοιμήθηκα την ημέρα οφείλεται σε την κούραση ήταν στη συνέχεια αιωνιότητα. Στο τέλος ήταν ακόμη ένα κολοσσιαίο σύσκεψη από 15: 00 έως 18: 30. Από λίγες έντονη διαμάχη καθαρά στη διάρκεια της σύσκεψης, μου επίπεδα αδρεναλίνης ήρθε μέχρι αλλά όσο το ότι κόπωση ήταν εμφυσημένα μακριά.

Είμαι ακόμα λίγο σύγχυση, αλλά αυτή είναι η πρώτη ημέρα για μια Riesenbau αρχή πάντοτε έτσι. Υπάρχουν χοίρων πολλά για να το κάνετε, αυτό όμως δεν γνωρίζουν από πού να ξεκινήσω. Μία πρέπει μόνο φορές ακόμη και οργάνωση και επιχειρήσετε να κάνετε δεν της το Herumgejammere από την επιρροή τους συναδέλφους. Ώστε το πρόγραμμα να συστάθηκε και στη συνέχεια απλώς με το κεφάλι σας μέσω του τείχους. Τόσο η Lemi πάντα με τη μεγαλύτερη επιτυχία σημειώθηκε –.

Έτσι μας το βράδυ 7 η πύλη του εργοστασίου αριστερά, πέρασε από το σκοτεινό Santa Cruz. Η ίδια η πόλη δεν είναι ένα πρόβλημα. Θυμίζει έντονα Guarapari αλλά χωρίς seafront ή Ouro Branco στο εσωτερικό του Minas Gerais4 Έτη διαμονής μου.

Ως επιβάτης, θα έπρεπε να αναζητήσουμε την ευκαιρία στον το πίσω δρομάκια και υπάρχουν άρχισαν τα προβλήματα... Η πρόσοψη του κεντρικό δρόμο ακόμη ήταν ευλόγως όμορφος... στους δρόμους και τα πάντα για να hid αυτό ήταν βαθύτατη FavelaSüff, υπόκοσμο. Πολλές φορές κατά τις πρώτες δύο ημέρες εδώ, είχα ακριβώς η ίδια παρατήρηση. Πίσω από κάθε Σώμα τοίχο, φράχτη λαμαρίνα ή επίσης πολλαπλασιασθούν ελέφαντα χόρτο, μια πόλη παραγκουπόλεων φαίνεται να αποκρύψετε.

Ο συνάδελφός μου είπε ότι μου Ναι δεν θα πρέπει να διακόψετε σχετικά με τον τρόπο εργασίας, επειδή τότε μια Ορδής άνθρωποι φθάνουν και οτιδήποτε θέλει από εσάς. Θα πίστευα υπερβολή, αλλά μπορούμε να φανταστούμε τόσο αργή, τι εννοεί. Μου είπε ότι κάποτε είχε σε μια κρουαζιέρα έσκασε και ήθελε να αρχίζουν να αλλάζουν τον τροχό. Όταν ήρθε λίγα ισχυρή παιδιά „zur Hilfe“, πήδηξε στο φόβο στο αυτοκίνητο και για το φυσικό αέριο. Έως την επόμενη πρατήριο βενζίνας συνέχισε στο χείλος, που φυσικά στη συνέχεια εξ ολοκλήρου με το Κώλο ήταν. Τουλάχιστον είχε, ώστε ένιωσε δική του Κώλο αποθήκευση.

Ένα άλλο επεισόδιο, πήρα να ακούσει χθες ήταν ότι απομένει πίσω από το VW της σκαθάρι. Σχετικά με τον τρόπο εργασίας, ένα σκαθάρι ανήλθε σε μια μικρή κλίση με διπλή οδικών. Το πρόγραμμα οδήγησης ήταν περίπου στο διαμέρισμα του κινητήρα, αλλά, όπως απέδειξε το βράδυ, φάνηκε ότι δεν ικανοποιήθηκαν, επειδή το σφάλμα ήταν πάντα παραμένει στην ίδια θέση.

Ωστόσο, δεν ήταν πλέον ακριβώς το ίδιο σφάλμα... θα ήταν δηλαδή jacked και είχε δεν περισσότερες τροχούς. Είχε είχαν αχρηστευθεί την επομένη το πρωί, ήδη, οι θύρες και το κάλυμμα του κορμού. Αργά το απόγευμα στη συνέχεια ήταν ακόμα στη στέγη και έλειπε το μπλοκ του κινητήρα. Για το λόγο αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε το σκαθάρι στη στέγη, να ξεφύγουμε από τον κινητήρα, είναι αμφισβητήσιμη, κατά πάσα πιθανότητα, αλλά επειδή δεν διέθεταν τον απαραίτητο εξοπλισμό ανύψωσης.

Πάντα είναι εκπληκτικό πώς σε Βραζιλία ανέπτυξε μια δυναμική των πραγμάτων. Ενώ ο γενικός δομικών κατασκευών τοποθεσίες-ενεργό βραζιλιάνοι χάνεται καμία μίας σκέψης, πόσο μάλλον σκέψης, σχετικά με την πρόοδο της εργασίας του, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δωρεάν είναι Reichung της του κεκτημένου στην καθημερινή ζωή. Το ´s ξεκινά με εκκαθαρίζοντας αναποδογυρισμένο φορτηγών και παύει να είναι π.χ. τα με προσθήκη μικρών εργαλείων της τοποθεσίας. Εδώ είναι χωρίς όρια τις φαντασιώσεις και η δήθεν περιορισμένη επινοητικότητα Βραζιλίας αναλαμβάνει εδώ μερικές φορές υπέρογκες αναλογίες.

Μου αρχικό σημείο η No Espírito Santo έχουν εγώ προσωπικά πρέπει να προσδιορίσετε το γράμμα απώλεια τύμπανα ολόκληρη καλώδιο. Ορισμένες περιπτώσεις έχουν διασαφηνιστεί. Η μεταφορά αποβλήτων εταιρεία είχε προωθηθεί το καλώδιο τύμπανα διευθετούμε ένα λεπτό στρώμα σκουπίδια σχετικά με ένα φορτηγό μέσω της πύλης του εργοστασίου. Ο θεματοφύλακας μόνο ήταν ύποπτο ως το φορτηγό όχημα δεν προς την κατεύθυνση της abbog αποβλήτων ένδειξης σφαλμάτων, αλλά συνεχίστηκε ευθεία. Είχε λαμβάνουν τις διώξεις και τα εμπορεύματα κλέφτης ήταν εξασφαλισμένη. Σίγουρα ένα περίγραμμα τύχη, διότι είναι συνήθως στο εν λόγω μεγάλης κλίμακας κλοπής τόσα πολλά χρήματα διακυβεύονται, που είναι επίσης ο θεματοφύλακας ή του συνόλου της εταιρείας που πρέπει να bestochen. Η περίπτωση του ντραμς καλώδιο rekuperierten δεν ήταν τόσο ένα περίγραμμα του τύχη, αλλά ανικανότητα από τους διοργανωτές.

Όταν βλέπω ότι οι εισόδου έλεγχοι σχετικά με την πύλη εργοστάσιο της Thyssen είναι ως απότομη, μπορώ να φανταστώ πολύ καλά, που ήδη έχει λήξει. Αυτό είναι κάπως όπως έλεγχος σημείο Charly περιβάλλον. Ποτέ δεν ξέρεις αν πραγματικά φτάνει σε μας, ή συλληφθεί.

Συνέχεια...
    Μπορείτε να δείτε
    στις κατηγορίες κάτω.

4. # 10
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    καταστήματα

Καθαρή! Βλέπω ήδη, σας θα έχουν διερευνηθεί γρήγορα στην γωνία.

Αλλά Santa Cruz και Favela? Λοιπόν, τώρα σας υπερβολή αλλά ένα bit. Ίσως το σοκ πολιτισμού της μια mg; Αλλά δεν σύγκριση στην περιοχή κατοικίας του σας νύφη δεύτερο εξάδελφο (ή όπως πάντα ονομάζεται η σχέση), που μου δείξατε μία φορά, ή; Εκεί, ήταν πραγματικά τρομακτική.

Αλλά σίγουρα ένας λόγος γιατί περιορίζεται ΑΚΤΊΝΑ περίπου μία με κύρια ή προσωρινή κατοίκους του Barra ως Tijuca στην πραγματικότητα μόνο στις του οικείο περιβάλλον. Σχετικά με τις άλλες, βόρεια πλευρά του δρόμου του Avenida Americas είναι μόνο για αγορές ή σε μερικές κλαμπ, διαφορετικά παραμένει de Marapendi προτιμούν μεταξύ Avenida και παραλία, κατά προτίμηση νότια... το κανάλι, και πράγματι ότι παγιωμένες προτιμούν ούτως ή άλλως το δικό Condominios ή οι φίλοι.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Βράδυ αναγκαστικά φορές μετά την Pedra da Guaratiba, υπάρχουν πολλές συνήθεις ψάρια τοπικά, αλλά επίσης και άλλα (απλή) εστιατόριο (ψάρια ας ελπίσουμε ότι δεν είναι απευθείας από τα μολυσμένα Bay). Μια (χαριτωμένος, αλλά με τις χαμένες) Γαλλίδα υπηρέτησε στο το πιτσαρία.

Το πιο διάσημο θέση σε αυτό το κομμάτι είναι ίσως το „do Bira“ (ή „Bira ´ s“) στο δρομολόγιο από Barra de Guaratiba, με υπέροχη θέα του Κόλπου. Sauteuer ωστόσο, κατ ' αναλογία.

Κάπου κοντινό (με το άγαλμα της „Nossa η όποια και αν είναι ich“) είμαι τις ώρες με ένα wither ως επί το πλείστον εγκατάλειψε νησιά κωπηλασίας παρελθόν. Ακόμη, θα πρέπει να λάβετε γεύματα. Η ήρεμη κατάσταση έχει και πλεονεκτήματα μέχρι την καλή κρέμες … ακόμη και αν ο ήλιος δεν καίγονται, σχετικά με τα νεκρά ψάρια στο νερό και σε απότομη ροκ άκρες, τεθεί σε και στη συνέχεια μια άσχημη ηλιακό έγκαυμα μου.

Για ένα Σαββατοκύριακο μπορείτε να πάρετε μια εξόρμηση στο το Mata Atlântica πίσω από το Itaguaí. Υπάρχει κάπου ένα καταρράκτη που δεν είναι απαραίτητα θεαματική, αλλά ακόμη Νίκαιας. Κτυπήστε μου σχετικά με το Parque βέρα Κρουζ, γνωρίζει αυτό αλλά δεν πιο ακριβείς. Στους συναδέλφους σας θα γνωρίζουν ότι σίγουρα. Τα απόβλητα (αλλά διαχειρίσιμο) και την υπογραφή του ο CV επισημάνω ότι η μικρή λίμνη κάτω από τον καταρράκτη είναι όπου επίσης συχνάζουν σε, αλλά οι περισσότεροι Weekenders (και μακροπρόθεσμα vacationers) προτιμούν να βρίσκονται στον ποταμό κάτω από τις πτώσεις στη λάμψη του ήλιου. Υπάρχουν επίσης κάποιες απλές γραμμές όπου υπάρχει μουσική, churrasco, ωραία άτομα και ως εκ τούτου Хαίρετε βρέθηκε μαζί τα περιπετειώδη „Hauptstraesschens“. Για τις γνώσεις μου υπάρχουν κανένα σταθερό αστυνομία σημεία ελέγχου επί της οδού, δόξα τω Θεώ, γιατί την τελευταία μπύρα κατά την επίσκεψή μου πρώην ήταν σαφώς μία πάρα πολύ

Θα μπορούσε να προδώσουμε Sepetiba, καλά …, όπου ένα να κάθονται πολύ ωραίο και να απολαύσετε ένα παγωτό, ή όπου μπορεί να σερφάρετε την ώρα σχετικά με το Internet για 1 reais, αλλά αυτά είναι πραγματικά δεν επισημάνσεις

Αρκετά (πολύ αρκετά ακόμη και) τα κορίτσια είναι ωστόσο πολύ!

Για αγορές, συστήνω τόπου Santa Cruz, Campo Grande.

5. # 11
    Επιβραδυντής
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003
    Τόπος
    Belo Horizonte

Γεια σου SG,.

είστε ένας από τους λίγους, όπου ο όρος "Έμπειρος χρήστης" είναι όντως αλήθεια. Σας θα πρέπει πραγματικά να ανατεθεί αυτή ονομασία δεν μετά την ημερομηνία καταχώρησης ή τον αριθμό της συνεισφοράς... Έτσι έχετε ποτέ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πολλές συμβουλές!

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από supergringo Beitrag anzeigen
    Καθαρή! Βλέπω ήδη, σας θα έχουν διερευνηθεί γρήγορα στην γωνία. Αλλά Santa Cruz και Favela? Λοιπόν, τώρα σας υπερβολή αλλά ένα bit. Ίσως το σοκ πολιτισμού της μια mg;

Έχεις δίκιο. Rio είναι ένα πολιτιστικό σοκ για μένα. Ακόμη και αν τα πάντα ως διαφορετικά είμαι ένα newbie favela.

Αλλά δεν σύγκριση στην περιοχή κατοικίας του σας νύφη δεύτερο εξάδελφο (ή όπως πάντα ονομάζεται η σχέση), που μου δείξατε μία φορά, ή; Εκεί, ήταν πραγματικά τρομακτική.
    Σας σήμαινε πραγματικά; Όχι τόσο άσχημα, μπορώ να βρω το VI Paulo Conjunto. Ίσως λόγο ότι εγώ ο ίδιος να το χρησιμοποιήσει. Είχε ένα τέλος υπάρχει ακόμα και τη νύχτα και να βγούμε έξω, γιατί μας έδωσε εκεί κόρης μας όταν μου γαμπρό, τη νύχτα για να μεταβείτε...

Κάπου κοντινό (με το άγαλμα της „Nossa η όποια και αν είναι ich“) είμαι τις ώρες με ένα wither ως επί το πλείστον εγκατάλειψε νησιά κωπηλασίας παρελθόν. Ακόμη, θα πρέπει να λάβετε γεύματα. Η ήρεμη κατάσταση έχει και πλεονεκτήματα μέχρι την καλή κρέμες … ακόμη και αν ο ήλιος δεν καίγονται, σχετικά με τα νεκρά ψάρια στο νερό και σε απότομη ροκ άκρες, τεθεί σε και στη συνέχεια μια άσχημη ηλιακό έγκαυμα μου.
    Πράγματι αυτό ακούγεται σαν ένα κανονικό τουριστικό.

Για ένα Σαββατοκύριακο μπορείτε να πάρετε μια εξόρμηση στο το Mata Atlântica πίσω από το Itaguaí. Υπάρχει κάπου ένα καταρράκτη που δεν είναι απαραίτητα θεαματική, αλλά ακόμη Νίκαιας. Κτυπήστε μου σχετικά με το Parque βέρα Κρουζ, γνωρίζει αυτό αλλά δεν πιο ακριβείς. Στους συναδέλφους σας θα γνωρίζουν ότι σίγουρα. Τα απόβλητα (αλλά διαχειρίσιμο) και την υπογραφή του ο CV επισημάνω ότι η μικρή λίμνη κάτω από τον καταρράκτη είναι όπου επίσης συχνάζουν σε, αλλά οι περισσότεροι Weekenders (και μακροπρόθεσμα vacationers) προτιμούν να βρίσκονται στον ποταμό κάτω από τις πτώσεις στη λάμψη του ήλιου.
    Nee καλύτερα SG, καταρράκτες gibts σε MG, στο Ρίο, άλλα πράγματα ενδιαφέρον μου.

Θα μπορούσε να προδώσουμε Sepetiba, καλά …, όπου ένα να κάθονται πολύ ωραίο και να απολαύσετε ένα παγωτό, ή όπου μπορεί να σερφάρετε την ώρα σχετικά με το Internet για 1 reais, αλλά αυτά είναι πραγματικά δεν επισημάνσεις
    Θα εμπαίζω σας. Η σελίδα μας βρίσκεται στο Sepetiba, αλλά ακόμα δεν ξέρω πού βρίσκεται. Στην προσέγγισή μας θα προχωρήσουμε μόνο από Santa Cruz και υπάρχει επίσης η πύλη του εργοστασίου.

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από usinho4711

OLA Lemi!

Ίσως να δείξουμε μια μέρα... τουλάχιστον τυποχαρακτηριστικές τους συναδέλφους...
    Το Πολεμικό Ναυτικό υπάρχει πράγματι ένα υποβρύχιο οικοδόμηση βάσης στο ναυπηγείο. Και αν τα πνεύματα θα πρέπει να καλέσετε μου και πάλι... quem sabe;
    Κατά τη γνώμη μου, παραμονής μου είναι πολύ περιορισμένο χρόνο. 3 Πρώτους μήνες, τότε ίσως αργότερα 2 μήνες για το hot-ΣΕΕ. Οι πόλεμοι που στη συνέχεια. Τι είναι το επόμενο βήμα, κανείς δεν ξέρει. Κρίση απλά... ακούω όμως και τόσο βέβαιη "Lockrufe" από την Ινδία. Σίγουρα, η Dietmar έκανε ένα Inder τους φίλους-φόρουμ. Εκεί διαβάζουμε για να μας στη συνέχεια ίσως πάλι.
    Τροποποίηση από Lemi (περίπου 6 Αυγούστου 2009) 19: 29 (Ωρολόγιο)
    Μπορείτε να δείτε
    στις κατηγορίες κάτω.

6. # 12
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    καταστήματα

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από O Baiano
    Nee καλύτερα SG, καταρράκτες gibts σε MG, στο Ρίο, άλλα πράγματα ενδιαφέρον μου.
    Σαφές, αλλά ίσως έχετε λαχτάρα doch mal μετά από "Χώρα ζωή" μακριά από την μεγάλη πόλη (αν και Sepetiba μας θυμίζουν εντονότατα της αγροτικής ζωής). Σας θα γελάσει με και, στη συνέχεια, συνάντησα ακόμη λίγες παραθεριστές από τον κ. Μηνά! Από τον τρόπο, Santa Cruz προς την κατεύθυνση της Praia, η οποία είναι εύκολο Sepetiba. Υπάρχουν επίσης μοτέλ δύο, τρεις, πολύ φθηνή, αλλά επίσης δεν πολυτέλεια. Είχε παράθεση mal ne σουίτα με πραγματικά μεγάλες τζακούζι (για 8 άτομα), αλλά ό, τι το σκούρο καφέ της δεκαετίας του 80, phew. Θα χρειαστεί δεν αλλά επίσης σας βεράντα θέα τη θάλασσα...

Ακόμη τι είναι εισέβαλε μου, εγώ ο ίδιος ήταν εκεί, αλλά ποτέ. Νόμιζα ότι σας θα μεταβιβαστούν συντονισμένοι μία φορά, αλλά στις googlemaps μοιάζει διαφορετικό. Το πρώτο Baile Funk στην πόλη θα πρέπει να ίσως παρασκευή κατά την "Castelo το Pedras")Favela Η εμπειρία (Ρίο το Pedras) (το πλαίσιο ελέγχου το ταξίδι του Recreio μέσω Itanhangá θα πρέπει να είναι η ταχύτερη). Φαίνεται ότι είναι αρκετά μετριοπαθής. Το Bailes με τις κοινότητες de Deus, βρέθηκε μία αρκετά "ticklish", σίγουρα δεν σύγκριση με εκείνους που σας γνωρίζω από τον κ. Μηνά, και γνωρίζουμε ότι δεν είμαι ένα παιδί θλίψη, καθώς και σας... διαφορετικά Ακούστε τα μηνύματα του βαγονιού διαφήμιση, είναι φυσικά πολλές εναλλακτικές λύσεις. Παρακαλώ να μου μια χάρη και επισκεφθείτε τη Nuth και τη γραμμή μερικές φορές κάνουμε Geraldo (λέει αυτό αλλά;) στο δρομολόγιο από Barra και μου επιβεβαιώνουν ότι είναι σκατά. Ίσως θα έπρεπε αλλά επίσης μόνο χαζή ημέρες, που έχουν αλιευθεί... μπορείτε να ούτως ή άλλως το σκληρό πέτρωμα Café Citta Αμερικής σας με βάση την εμπειρία μου (υπάρχει άλλων, τεράστια A!) Οργανισμός τεχνολογίας). Μπορώ να βρω όταν ήδη Schicki Micki, πραγματικά: μου άρεσε από Leblon αισθητά καλύτερη!
    Lemi να πω ευχαριστώ.

Σελίδα 2 από 49 ErsteΠρώτη 12345612 ... Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Ειδήσεις από το Parajuru
    Από touchwood κοινωνικά ζητήματα στο φόρουμ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία καταχώρηση: 5. Απριλίου 2011, 12: 36
  2. Ειδήσεις από DuSouto από natal
    Από Surfistas στο φόρουμ μουσικής και εκδηλώσεων
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 14 Σεπτεμβρίου 2009, 13: 49
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταία καταχώρηση: 14 Σεπτεμβρίου 2007, 12: 55 pm
  4. Αναχωρήσεις μετά από 6 μήνες από BR για νέα Tourivisum
    Από Verena κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταία καταχώρηση: 26 Απριλίου 2005, 19: 49

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •