Γεια σου
Μου fiancee είναι το τέλος του Ιουλίου για 3 μήνες. Επειδή μου αρέσουν για την υγεία θα κοινολόγησαν, θα χρειάζεται ορισμένες συμβουλές πού μπορώ να βρω κάτι φθηνό. Πιστεύω ότι εδώ έχει κάποια εμπειρία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία
... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα
Σύνδεσμος …simple
Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!
τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!
Γεια σου
Μου fiancee είναι το τέλος του Ιουλίου για 3 μήνες. Επειδή μου αρέσουν για την υγεία θα κοινολόγησαν, θα χρειάζεται ορισμένες συμβουλές πού μπορώ να βρω κάτι φθηνό. Πιστεύω ότι εδώ έχει κάποια εμπειρία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σου joerch, χρήση τη λειτουργία αναζήτησης των φόρουμ, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ορισμένα τα σχετικά έγγραφα.
Τελείωσα την περασμένη εβδομάδα μόνο online για πεθερά μου.
Θα βρείτε στην σελίδα του ADAC (ADAC - συνεργάτη σας σε όλα τα ζητήματα σχετικά με την κινητικότητα. Αυτοκινήτων (Allgemeiner γερμανική λέσχη) - συμμετοχή - παροχής οδικής βοήθειας - οδός σχεδιαστής - δοκιμές - ασφάλισης - πιστωτική κάρτα - οικονομικών - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων) ένα Εισερχόμενες Ασφάλιση - μου είχα για ELVIA (πάνω) Της ασφάλισης υγείας και ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση για τους αλλοδαπούς στη Γερμανία ή οι Γερμανοί στο εξωτερικό) αποφάσισε....
ιδίας πείρας κατά τα έτη, ως ανέξοδες: Hansemerkur ή Βίρτσμπουργκ,.
επίσης, πιστεύω ότι Hansemerkur δεν υπάρχει ακόμη μια ευθύνη που το φθηνότερο...
"Γεια σου""joerch",
Έχω ολοκληρώσει το 2008 "ProVisit" για την παρούσα σύζυγό μου για τη "Dr. Walter". Είναι μια συνδυασμένη υγείας, η ιδιωτική ευθύνης, η ατύχημα και η Abschiebekostenversicherung.
Σε μας υπόθεση 64,00 ευρώ ανά μήνα. Μπορεί να παραταθεί για περισσότερο χρόνο διαμονής μικρής τηλεφωνική κλήση εύκολα.
Πλεονέκτημα: Ο άνθρωπος παίρνει Behandlungsscheine για γιατρός και τους οδοντιάτρους δεν πρέπει να είναι τόσο εκ των προτέρων. Ο γιατρός που χρεώνονται άμεσα με την ασφαλιστική εταιρεία!
Χαιρετισμός
REI dos Palmares