Για πολλούς από Lula δεν είναι μια κωμικός μου.
Κατά τους τελευταίους μήνες αυτός έχει ενεργήσει elisch αστείο 2 φορές:
1. Όταν έχει zurueckgezahlt το υπόλοιπο της Βραζιλίας χρέους με την Παγκόσμια Τράπεζα, και μόνο αυτή τη στιγμή
2. Όπως έχει παραχώρησε ΗΠΑ$ 4.000.000.000 όπως η Παγκόσμια Τράπεζα (που πρέπει να τίθενται με προοπτική: οι συμμετέχοντες G-20 έχουν συμφωνήσει να παράσχουν την Παγκόσμια Τράπεζα, με ένα σύνολο 1.000.000.000.000) Βραζιλία θα συμμετάσχουν τόσο περίπου 0,4%. Αλλά, mal doch σχετικά με την αλλαγή στην σκέψη: Unbestritten G-20 κράτη και την υποστήριξη του κόσμου Τράπεζα με 4.000.000.000 ΜΑΣ$, να των χειρότερων συνεπειών της welteiten κρίσης, μαξιλάρι για τις φτωχότερες χώρες. Βραζιλία uebernimmt ευθύνη, στο πλαίσιο των μέσων του ενός αναδυόμενες, όπως πάλι εδώ και καιρό στην Αϊτή.
Έχει προφανώς απολάμβανε και, δυστυχώς, για δύο εργασίες για πολλές ισχυρή, τόσο κάλεσε μια "κωμικός".
Η χειραψία με Obahma συνεδρίαση του G-20 ([δόξα τω Θεώ θέλει κανείς περισσότερο τι G7-ή G]; γνωρίζετε συνεδριάσεις) (εδώ και καιρό αρκετά έχει gedaueret), με την παρατήρηση: «είστε η φέρνουν"(ελεύθερη μεταφράστηκε από Vandercammen) σημαίνει κάτι.
Μεγαλύτερος των 6 ετών Enacio Luiz "Lula" da Silva έχουν εξαφανιστεί και από πολλά νήματα και δημοσιεύσεις βλέπω da Disskussionsbedarf:
Συνάντησα για πρώτη φορά το 1993 λίγο τη Βραζιλία. Τα συμπεράσματα ήταν τότε αποτέλεσμα ως:
50% Ο πληθωρισμός ανά μήνα ({θα μπορούσε να κατανοώ τον εαυτό σας για διακοπές, διότι σχεδόν ακριβώς μετά από 2 μήνες, η τιμή των λεωφορείων στο Ρίο διπλασιάστηκε}, ή)
Το στόμα μου: πολλά λάθος εδώ Ναι.
Στη συνέχεια ήρθε, 1994, Fernando Henrique Cardoso. Το περίγραμμα του τύχη τη στιγμή για τη Βραζιλία.
Πραγματικά, που είναι περισσότερο ή λιγότερο σταθερό μέχρι σήμερα (προφανώς είχε υπερεκτιμηθεί και κάτω από αυτόν και Lula όσον αφορά εξελίχθηκε ότι μπορείτε να μιλάτε σήμερα ένα "περισσότερο ή λιγότερο σταθερό νόμισμα".) Φυσικά δεν αποθεματικό νόμισμα (ήθελε απλώς σε "δεν έχει ακόμα" θέση, αλλά προχωρούμε τέτοιες συζητήσεις και πάλι ίσως 30-50 έτη) Ποιος ξέρει; (αν τολμάς μια πρόγνωση).
"Bolsa Gaz" και ορισμένες άλλες συμβεί αυτός έχει ρίχνονται προς τους φτωχότερους ανθρώπους, που βοήθησαν ήδη (15 Μαΐου reais να betw. τη διαφορά) (Πείνας, ή Arroz και Feijão που).
Αλλά έκανε βεβαιωθείτε ότι ακόμα και τα φτωχότερα μέλη του πληθυσμού της Βραζιλίας μπορούν να συμμετάσχουν στην οικονομική ανάκαμψη.
Schwank της ζωής μου:
1994 έχει μου πρώην Schwager με γυναίκα και 2 παιδιά σε μια χειρίστου είδους "Villa", περίπου 30 m2 κατοικημένο χώρο "Ο Διοκλητιανός".
Σχεδιάστε το 1996 έχει έχτισε το ήμισυ των απλό σπίτι αγοραστές του ήδη βέβαια σε μία, σε εκείνη τη στιγμή περίπου r $ 500,00 στο 10 vezes gekaufren. Επιπλέον ο ίδιος ψυγείο (επίσης σε 10 vezes αγόρασε) και άλλες απλή ανέσεις.
Χωρίς FHC αυτός δεν θα έχει, επειδή με το soeiner του πληθωρισμού, κανείς δεν αναδίδει κάθε κτήσεις στη 10 vezes.
Στη συνέχεια ήρθε η Lula και έχω μου κατά τις συζητήσεις με μόνο Βραζιλίας εθνικότητας, δεν ότι θα έχω τίποτα εναντίον ενός Πρόεδρος Lula σε.
Το "mençalões" και ο ίδιος ήρθε ισχυρίζεται ακόμη, ότι αυτός δεν ήξερε τίποτα από τα οποία, αν και ακόμη και ο αδελφός του συμμετείχε.
Στη συνέχεια εισαγάγονται τις κεφαλές με την κυβέρνηση της Lula.
Στο μεταξύ έχουν ήδη θεσπιστεί: περίληψη όλων έως ημερομηνία που χορηγούνται ενισχύσεις που υπερβαίνουν την πληρωμή της ασφαλίσεως ανεργίας, που ονομάζεται "Bolsa Família", που, μου πληροφοριών και γνώμης κατ ' αρχάς, πραγματική «κοινωνική βοήθεια «Βραζιλίας, .streng, συνδέεται με όρους, όπως Schulgang από την παραλαβή της, τα παιδιά και τους τακτική γιατρός που επισκέπτεται.
Σκάνδαλα ήρθε, που, μέσω Fantastico (Globo) (Την Κυριακή το βράδυ) στο αποσαφηνισθούν σε ότι εκτελέστηκε τόσο μεγάλη ανοησία, τόσο πολλή από αδίστακτους Nichtbrauchender "enstsprechenden απαιτήσεις" έναντι κάθε ηθική άποψη να έχουν "ανησυχεί".
Και στη συνέχεια σταμάτησε τις περισσότερες ψήφoυς.
Σήμερα, Lula έχει, για δύο λόγους, οικογένειες που έχουν μηδενική εισόδημα, μπορούν να ανακοινώσουμε επισήμως ένα πρόγραμμα για την κατασκευή του 1.000.000 σπίτια για τις οικογένειες που διαφορετικά θα έρθει ποτέ σε ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων:
1. επειδή θέλει να βοηθηθούν οι φτωχές οικογένειες και
2. γιατί η κατασκευή του 1.000.000 σπίτια θα λειτουργούν παρόμοια με καλά, όπως η πριμοδότηση διάλυσης στη θαν..
Το πρόγραμμα ονομάζεται: "casa Minha, minha vida", δηλαδή το σπίτι μου, μου τη ζωή.
Morales (επί του παρόντος πιθανώς απεργία πείνας), Chaves, Raul, Lula. Εάν χρησιμοποιήσετε την "καλύτερη τρόπος" για την αντίστοιχη 3η χώρες του κόσμου (amalgamations betw.) υπάρχουν 3η και 1ο κόσμο για φυσικά, θα πρέπει να σας γιατί βαφτίστηκε 2 Weltlaender τις χώρες αυτές. No: απαντήσεις υπάρχουν ήδη: αναδυόμενες αγορές).
Προσβλέπουμε σε μια ζωηρή συζήτηση.
@ Takeo: σίγουρος, ότι είμαι αναμονή για εσάς με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

5Ευχαριστούμε

Το θέμα starter