Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Εμφάνιση 1 έως 4 αποτελέσματα των 4
Like Tree1Ευχαριστούμε
  • 1 Δημοσίευση από <! – vBET_SNTA - > Nadine <! - vBET_ENTA - >
Μητρώου Office "Πίνακας": Γεια σου μαζί, ένα ερώτημα για την ακολουθία στο το σφιχτό. φίλη μου είναι ακόμα στη Βραζιλία και σε αναμονή για το heiratsvisum. κατά την ausländerbehörde μου είπαν ότι ανεξάρτητα μου κάτι θα πρέπει να επισπεύσουμε της θεώρησης να υποβάλει τα έγγραφα κατά την αυστηρή, διότι τότε διαβιβάζεται στο Δικαστήριο και το
  1. # 1
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    09.01.2009

Frage Μητρώου Office "Πίνακας"

Γεια σου

ένα ερώτημα για την ακολουθία στο το σφιχτό. φίλη μου βρίσκεται ακόμη σε Βραζιλία και αναμένει για την heiratsvisum. κατά την ausländerbehörde μου είπαν ότι μου ανεξάρτητα μου κάτι θα πρέπει να επισπεύσουμε της θεώρησης να υποβάλλουν τα έγγραφα με την περιορισμένη, δεδομένου ότι τότε να ανακατευθύνεται προς το Δικαστήριο, και λαμβάνει. έχει ne ιδέα πόσο καιρό κάτι όπως αυτό; και μπορεί να το κάνει αυτό "αίτημα" το σφιχτό μόνο αν μου όλα έγγραφα (που είναι η;) υπάρχουν έχουν; ή, πρέπει να τον εταίρο κάνουν; Φοβάμαι ότι ο χρόνος είναι πολύ κοντά, εάν μας ζητήσει μόνο ότι εάν βρίσκεται εδώ. το hochzeitstermin έχει πράγματι ήδη πλήρως κρατηθεί

η πρώτη

2. # 2
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003

Standard AW: Μητρώου Office "Πίνακας"

Τώρα, το πρώτο βήμα θα ήταν να εκδώσετε ένα υπόμνημα προσωπικά στην υπηρεσία πολιτικής μητρώου, για να μεταβείτε και όπου σημειώνεται όλα τα έγγραφα είναι ότι χρειάζεστε στο μητρώο σας. Για μένα, θα έπρεπε να είναι προσωπικά, δεν ήταν ακόμη και στο τηλέφωνο. Αυτό είναι το info-σημειώσεις που έχω λάβει δεσμευτική υπογραφή του γραμματέα, κ.λπ. Μπορώ να εγκαταλείψουν μου πληροφορίες τόσο.

Για την υπογραφή του γάμου μόνο (ομάδα δεν υπάρχει πλέον, που τώρα ονομάζεται "Login να παντρευτεί") που χρειάζεστε μια αίτηση για ένταξη της φίλη σας. Αυτό είναι ένα πληρεξούσιο από εσάς, ότι μπορείτε να καταχωρήσετε τον γάμο σας. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τη φόρμα για το σκοπό αυτό από το γραφείο του μητρώου. Αν η αίτηση προσχώρησης επιπλέον επισημοποιημένο και νομιμοποίησε από το προξενείο πρέπει, που λέει σας επίσης στο μητρώο. Χρειάζεται επιπλέον 1 Ledigkeitserklärung από 2 μάρτυρες, 1 Ledigkeitserklärung από φίλο μου, 1 αντίτυπο του διαβατηρίου, 1 πιστοποιητικό γεννήσεως και μόνο η αίτηση για ένταξη. Όλα τα notarially πιστοποιημένο και στη συνέχεια νομιμοποίηση από το προξενείο. Μου γραφείο μητρώο δεν έχει επίσης καμία μετάφραση Βραζιλία γίνει δεκτή, η μετάφραση είχε θα διεξαχθεί εδώ στη Γερμανία από ένα μεταφραστή του εξουσιοδοτημένο. Μάθετε έτσι προηγουμένως.
    Με αυτά τα έγγραφα, μπορείτε να συνδεθείτε με το γάμο στο γραφείο της πολιτικής μητρώου. Τα έγγραφα μεταβείτε το υψηλότερο περιφερειακό δικαστήριο στην κομητεία σας και ελέγχονται εκεί. Μία φορά το OK της το υψηλότερο περιφερειακό δικαστήριο όπως είναι, μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία για το γάμο στο γραφείο μητρώου.

Χαιρετισμούς,
    Nadine

Τ.κ.: Μητρώο "Σας" είναι το μητρώο σας κατοικίας. Θέλετε να παντρευτεί σε μια άλλη πόλη, έτσι πρέπει ωστόσο πρώτα στο γραφείο του μητρώου σας κατοικίας. Μπορείτε να προωθήσετε στη συνέχεια ενδεχομένως τα χαρτιά σας γραφείο μητρώου επιθυμία.
    toledo74 να πω ευχαριστώ.

3. # 3
    Χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    09.01.2009

το behördengänge έχει ποτέ τέλος;
    Πράγματι, αυτό είναι μια τρέλα. και όλοι διπλό και τριπλό μεταφράζονται, νομιμοποίησε και επιβεβαιώθηκε εκ νέου. Είμαι ευτυχής διότι, όταν αυτό είναι κατά τη διάρκεια.

Ευχαριστώ για την απάντηση

4. # 4
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003

Είχα ζητήσει μου στο γραφείο μητρώο πρώτα και, στη συνέχεια Βραζιλία ζήτηση στην πρεσβεία, εάν ο λόγος που είναι δυνατόν να μεταφράσει τα έγγραφα μόνο στη θαν. Για την πρεσβεία, ήταν εντάξει εάν κάνω εδώ, έτσι ώστε να είχα δύο φορές τίποτα για τη μετάφραση.

Έτσι, ρωτήστε στο γραφείο πολιτικής μητρώου!

Παρόμοια νήματα

1. Διαφορά. "mancal" και "rolamento"
    Από Kito η γλώσσα του φόρουμ - Idiomas
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταία καταχώρηση: 21. Δεκεμβρίου 2004, 15: 21

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •