Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 4 1234 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα 24
Like Tree14Ευχαριστούμε
PREGNANT στη Βραζιλία ζητούν επείγουσα βοήθεια... τώρα γρήγορη γάμο D: Γεια σε όλους τους φίλους του φόρουμ, χρειάζεται μια επείγουσα βοήθεια πώς σας πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά και ορισμένες πληροφορίες. Συνέβη το εξής: fiancee μου και εγώ προσωπικά είχαμε μια μεγάλη Κοινότητα από Jan. 2007. Μεγάλη αγάπη και αφοσίωση, κλάση όλα! Τώρα, για να μου το πρόβλημα. Από τον Οκτώβριο, έχω με το Γραφείο πολιτικής μητρώου
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    02.02.2007
    Τόπος
    Γερμανία/NRW

Standard Έγκυος στη Βραζιλία... τώρα γρήγορη γάμου δ για επείγουσα βοήθεια παρακαλώ

Γεια σε όλους τους φίλους του φόρουμ

Επειγόντως, χρειάζεστε ορισμένες πληροφορίες και βοήθεια πώς σας πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά. Συνέβη το εξής:

Fiancee μου και εγώ προσωπικά είχαμε μια μεγάλη Κοινότητα από Jan. 2007. Μεγάλη αγάπη και αφοσίωση, κλάση όλα!

Τώρα, για να μου το πρόβλημα. Από τον Οκτώβριο, έχω στην πόλη μου σε σχέση με το Γραφείο πολιτικής μητρώου. Εσείς, το γνωστό έγγραφα απαιτούν για γάμο. Που είναι ωστόσο ανεξάρτητα από το εάν έχει ή δεν κάνει τη γερμανική διάρκεια της A1. Που να πω, αυτό είναι το καθήκον της ABH (μετανάστευση Office). Πλήρης φάκελος δεν είναι τίποτα δεν εμποδίζει ένα γάμο.

Fiancee μου ήταν το 2007 από Αυγούστου και Οκτωβρίου εδώ στη Γερμανία.

Δυστυχώς έχω γίνει πρόσφατα ανέργων, να αλλά χρησιμοποιείται η ώρα να Βραζιλία να ταξιδεύουν.

Τον Μάρτιο, μου fiancee έχει γίνει έγκυος. Τώρα τον Ιούνιο, θα μεταφέρω τους μου. Θέλουμε να παντρευτούν, εδώ. Θέλω ότι παίρνει το βρέφος δ. Η γερμανική πορεία A1 έχει γίνει, είχαν πολύ λίγα αλλά 10 σημεία και δεν έχει περάσει. Ωστόσο, γνωρίζω ότι έχοντας μωρού μας άλλαξε τα πάντα. Το δικαίωμα διαμονής. Θα ήθελα να απλώς χάσετε το όμορφο χρόνο της εγκυμοσύνης και θέλετε να προετοιμαστούν μου για τους γονείς που μαζί με την fiance μου και περιμένουμε με ανυπομονησία.

Όσον αφορά τον Ιούνιο, πρέπει να φύγει η χώρα μας συνήθως ξανά τον Αύγουστο. Στο σημείο αυτό, είναι όμως μέχρι το τέλος του 6 μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με ότι επεκταθεί και παίρνει παιδιού μας εδώ;

Πώς το δίκαιο, επειδή έγινε μέχρι τώρα απροσδόκητα ανέργων;

Εγώ τώρα για σας κάνει μια δήλωση δέσμευσης με τις ABH και ακόμη ne πληρώνουν 2.600 ατόμων ευρώ ως ασφάλειες;

Μου εταιρεία ασφάλισης υγείας μου ανακοίνωσε ήδη, ότι μου fiancee στην περίπτωση που είναι ασφαλισμένο, αφού είμαστε παντρεύτηκε. Επίσης το κόστος (νοσοκομείο, τοκετού, ελέγχου) είναι γεμάτη από αυτά που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια. Ανεξάρτητα από την άδεια παραμονής.

Παρακαλώ να με βοηθήσει, είμαι αρκετά απελπιστική. Δεν γνωρίζω πώς σας πρέπει να συμπεριφέρονται προκειμένου να μην delinquent (στην περίπτωση των ακάλυπτων επιταγών τις 90 ημέρες Visafrei).

Ίσως υπάρχουν νομικά κενά που μπορώ να χρησιμοποιήσω;
    Ή μήπως υπάρχει ίσως ειδικά θεωρήσεων για έγκυες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και συγγνώμη, που έχω γράψει τόσο πολύ!

Χαιρετισμός
    Marcus...!

2. # 2
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    Mar
    Τόπος
    Einbeck

Standard

Λυπούμαι, εφόσον το παιδί δεν γεννιέται και δεν έχετε έχουν αναγνωριστεί άδεια πατρότητας υπό γερμανικό δίκαιο, παιδιά, εγκυμοσύνης από Γερμανούς δίνει ανύπαντρη δεν πλεονεκτήματα ή εδώ.

Ήδη φορές επειδή σκέψης προτιμότερο να γάμου, αντί της στο Οκτωβρίου τον Ιούλιο, ενώ να παντρευτεί την θεώρησης 3 μήνες στη Γερμανία;

Το Visafreien, γερμανικά μαθαίνει 3 μήνες και παντρευτεί τότε ισχύουν για το γεωργοπεριβαλλοντικό Μέτρο στο ABH θα ήταν μια δυνατότητα.

Για γάμο εντός της περιόδου θεώρησης μπορεί να βασίζονται σε άρθρο 39 παράγραφος 3 AufenthV και δ, η αίτηση AE.
    Εφαρμογή που μπορείτε να κάνετε στη Γερμανία στο διάστημα μέχρι το γάμο/εφαρμογή του Γεωργοπεριβαλλοντικού βελτιωθεί, τότε θα πρέπει επίσης να αυτό το εμπόδιο σε AE τώρα δεν επαρκή γνώση της γερμανικής.

Γάμος και εφαρμογή Γεωργοπεριβαλλοντικών παρακαλώ εντός της θεώρησης 3 μηνών όχι εκ των υστέρων.
    σημαντικό:
    Παντρεύτηκε στη Γερμανία δεν στη Δανία, μόνο η Γερμανία έχουν το δικαίωμα σύμφωνα με την § 39 para 3 AufenthV
    Marcus_JB να πω ευχαριστώ.

3. # 3
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    19.07.2006
    Τόπος
    Belo Horizonte

Standard

Oi Μάρκος
    Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη θεώρηση για έγκυες γυναίκες, ούτε για τους ανέργους για την περίπτωσή σας.
    Για σας προβλήματα όσον αφορά την πρόσβαση του φίλου σας είναι μόνο και μόνο, το Γραφείο μετανάστευσης του σας πατρίδα.

Ναι με το υπόλοιπο Einback όλα όσα είπε.
    Δεν βλέπω ένα πρόβλημα με την εταιρεία ασφάλισης υγείας. Πρέπει να λαμβάνονται στην περίπτωση, μία πρέπει να είναι παντρεμένος και καταγραφούν στη θαν. Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι εδώ αλλά νόμιμη. Όπως στην περίπτωσή μας με FZF θεώρησης ή στην περίπτωσή σας με???. Στην περίπτωσή σας, θα έχετε ένα μέλος Ναι εν αναμονή διευκρίνισης της κατάστασης της διαμονής και λόγω του ότι, εάν που πηγαίνει λάθος, ο κίνδυνος υψηλό κόστος.

Είναι μου εταιρεία ασφάλισης ασθενείας απασχολεί μόνο μετά την επανειλημμένη παρακολούθηση.

Χαιρετισμός
    Tiradentes

@ Oi Einbeck
    Αυτός είναι ένας τρόπος, αλλά από τότε που χρειάζεστε AB την ήδη πολύ πολύ κατανόηση. Μου told μου βαθμό ακόμη ότι εάν το δικαιολογεί η αιφνίδια επιθυμία για γάμο με την εγκυμοσύνη, μία πολύ γρήγορα συναντά πάλι σημαίνει. Ωστόσο, μας νέα πωλήσεων συνεργάτης για περιπτώσεις ασύλου είναι zuständing (ένα ατυχές αστερισμός) τι έχει πιθανώς να σκληρύνει τις καρδιές τους. Ευτυχώς συγγενείς που έχει στην Santa Catarina, που είναι με τη σειρά του καλό για εμάς.

Πολλές Χαιρετισμοί

4. # 4
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    14 Δεκέμβριος 2007

Standard

Λοιπόν, μοιάζει να τοποθετήσετε εκεί σε ένα δίλημμα από τη μία πλευρά από μπορεί να σας φίλη εξαιτίας της λείπει A1 λήψη πιστοποιητικού δεν θεώρηση του γάμου, από την άλλη δεδομένου ότι θέλετε τη γέννηση στη Γερμανία λαμβάνει χώρα. Για να γίνει αυτό σας πρέπει να είναι παντρεμένος αλλά, επειδή διαφορετικά η KKV θεωρεί το κόστος.
    Φυσικά, μπορείτε να ταξιδεύετε με τουριστική θεώρηση και σας τότε παντρεύεται. Τι επίσης HEIRATSTECHNISCH νομικό και αντιπροσωπεύει κανένα πρόβλημα. ΜΌΝΟ η μετανάστευση Office (ABH), θα χορηγήσει σίγουρα καμία άδεια διαμονής (AE) μετά από έναν γάμο με τουριστική θεώρηση, γιατί δεν υπάρχει καμία θεώρηση του γάμου, έτσι είναι μια έμμεση Visamissbrauch υπό σας και έτσι να χορηγηθεί καμία AE. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να ταξιδεύουν και πάλι μετά από 90 ημέρες. Εάν είναι πλέον επιλέξιμες για ταξίδια αυτή τη στιγμή λόγω της εγκυμοσύνης, μπορείτε να βρείτε μια επέκταση σε αυτό είναι δυνατό.
    Από τη στιγμή που το παιδί γεννήθηκε, είναι δυνατή η εφαρμογή του γεωργοπεριβαλλοντικού επειδή Ναι, εκτός από το γάμο ως αποτέλεσμα του παιδιού (με τη γερμανική ιθαγένεια) είναι μια Anspruck σχετικά με τα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα.
    Είναι πολύ επικίνδυνο εάν όλα όσα χωράει μαζί τόσο χρόνο.

Θα ήταν ευκολότερη εάν το παιδί στο ΣΟΥΤΙΈΝ γεννιέται. Μετά την εγγραφή σας με την αρμόδια γερμανική προξενείο BRA, η μητέρα για τον εαυτό του, θεώρηση Familienzusammenführungs μπορεί να ζητήσει να ζουν με πατέρα παιδί από τη Γερμανία και παιδί από τη Γερμανία στη Γερμανία. Για το σκοπό αυτό, στη συνέχεια επίσης κανένα πιστοποιητικό A1 είναι αναγκαίο.

Σε ποιο βαθμό μπορεί να είναι, σας ανεργίας θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα, πρέπει να διευκρινιστεί παρακαλώ με σας ABH, υπό ποιες συνθήκες και σε ποιο Konstelation που ενδέχεται να απαιτούν απόδειξη του εισοδήματος / μπορεί.

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από Marcus_JB Beitrag anzeigen
    Τώρα, για να μου το πρόβλημα. Από τον Οκτώβριο, έχω στην πόλη μου σε σχέση με το Γραφείο πολιτικής μητρώου. Εσείς, το γνωστό έγγραφα απαιτούν για γάμο. Που είναι ωστόσο ανεξάρτητα από το εάν έχει ή δεν κάνει τη γερμανική διάρκεια της A1. Που να πω, αυτό είναι το καθήκον της ABH (μετανάστευση Office).
    Πολύ ακριβείς!
    Σας παρακαλώ να κάνουμε το λάθος και ρίξει το ABH και το γραφείο του μητρώου, ή θεώρησης και να παντρευτεί στη στάμνα!
    Αυτοί είναι 2 πολύ διαφορετικά πράγματα, και κατά συνέπεια θα έχετε με 2 γραφεία για να το κάνετε.
    Το ABH νοιάζεται δεν για τα έγγραφα της παντρεμένος και του μητρώου ενδιαφέρει δεν απέλαυον παρομοίας για θεώρηση.

.... Ωστόσο, γνωρίζω ότι έχοντας μωρού μας άλλαξε τα πάντα. Επίσης το δικαίωμα διαμονής. ...
    Εντάξει!
    Αλλά μόνο μία φορά το παιδί είναι GEBOREN!

...Θα ήθελα να απλώς να χάσετε το όμορφο χρόνο της εγκυμοσύνης και θα προετοιμάσουν μου για τους γονείς γίνεται μαζί με το fiance και το ανυπομονώ μου...
    Σαφή και κατανοητή, αμελητέα για τη μετανάστευση και τη διαμονή μόνο! Τι θέλετε και ό, τι προβλέπεται το δίκαιο δεν είναι πάντα να φέρει ένα καπέλο!

...Να σας κάνω σήμερα σε δήλωση δέσμευσης με τις ABH και ακόμη ne εγγύησης ύψους 2.600 ατόμων ευρώ αμοιβής;...
    Δεν έχει κανένα νόημα να υποβάλει δήλωση της δέσμευσης για ανέργους, επειδή δεν υπάρχει τίποτα να σηκώσει!
    Εκτός από μια τέτοια Veperpflichtungserklärung θα θεώρηση επεξεργασία μόνο χρήσιμο. Επειδή η φίλη σας αλλά δεν A1 έχει πιστοποιητικό γάμου θεώρηση θα χορηγηθεί ούτως ή άλλως.

Ασφάλεια??? Καμία ιδέα, ακούσει ποτέ!

...Μου εταιρεία ασφάλισης υγείας ήδη γνωστοποιήσει μου, ότι μου fiancee στην περίπτωση που είναι ασφαλισμένο, Από τη στιγμή που εμείς είναι παντρεμένα. Επίσης το κόστος (νοσοκομείο, τοκετού, ελέγχου) είναι γεμάτη από αυτά που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια. Ανεξάρτητα από την άδεια παραμονής.
    ...
    Εξίσου μόλις είστε παντρεμένοι!

...Παρακαλώ να με βοηθήσει, είμαι αρκετά απελπιστική. Δεν γνωρίζω πώς σας πρέπει να συμπεριφέρονται προκειμένου να μην delinquent (στην περίπτωση των ακάλυπτων επιταγών τις 90 ημέρες Visafrei)....
    Σε καμία περίπτωση τοποθέτηση σχετικά με την τουριστική θεώρηση του φίλου σας, που μόνο περίπλοκη ό, τι ό, τι έρχεται μετά. Έτσι αντιμετωπίζετε μόνο κατά το λαιμό για να νομιμοποιήσει την παραμονή της φίλη/γυναίκα σου, ακόμη και ένα γάμο όλο και πιο δύσκολα χωρίς καθεστώς νόμιμης παραμονής.

Κοιτάξτε τον εαυτό σας να φορές στην ακόλουθη σελίδα: Πύλη Auslnderrecht από γιατρούς ´s εκεί είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο ΦΌΡΟΥΜ για όλα στην οποία σας μπορείτε με να ενεργοποιήσετε όλες ερωτήσεις για τη μετανάστευση και AUfenthalt δίκαιο σε D!

5. # 5
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    17.02.2005
    Τόπος
    Jaboatão

Reden

Γεια σου.

μπορούν να προσχωρήσουν Brasil μόνο εντελώς COPA του έκθεση. Εάν το παιδί στο Βραζιλία γεννήθηκε και, στη συνέχεια, μέσω της επανένωσης της Γερμανίας είναι σίγουρα η πιο ιδιοφυή λύση.

Καλή τύχη.

6. # 6
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    Mar
    Τόπος
    Einbeck

Standard

Γεια σου
    Ναι, παραμένει ο κίνδυνος για την υγεία για το γάμο.
    Διαφορετικά επιμένω δήλωσή μου. Λυπούμαι ανθρώπους, εάν έχει επαρκή γνώση των τα γερμανικά και τις άλλες γενικές χορηγούν κριτήρια (§ 5 AufenthG και το τμήμα 27, § 28 AufenthG) πληρούνται στη συνέχεια, υπάρχει του Γεωργοπεριβαλλοντικού του το ABH.

Σε επίπεδο Α1 παρέλειψε στενά, μπορείτε να προλάβει των γνώσεων που λείπουν χωρίς θεώρηση 3 μήνες / βελτίωση.

Μετά το γάμο στη Γερμανία (παρακαλώ κάνετε δεν Δανία να συγχέεται με) εντός 3 μηνών χωρίς θεώρηση § 39 para 3 χρησιμοποιεί AufenthG, δηλαδή δεξιά μετά την εισαγωγή προέρχεται, πληροί όλες τις απαιτήσεις της επιχορήγησης (γερμανική γνώση διαθέσιμες κ.λπ., δεν straftäter, δεν αναγνώρισης, κανένα εμπόδιο εισόδου, κανένας κίνδυνος για την Γερμανία τρομοκρατικές κ.λπ.). πρέπει να εκχωρήσετε του Γεωργοπεριβαλλοντικού το ABH.

Το άρθρο 39 παράγραφος 3 AufenthV igewährt εάν το αδίκημα είναι ικανοποιημένη, εξαίρεση από την Visaerfordernis των απαιτήσεων της γενικής επιχορήγησης σύμφωνα με το § 5 2 para AufenthG,.
    (συνήθως είναι αναγκαία θεώρηση γάμου, της τήρησης του άρθρου 39 παράγραφος 3 AufenthV χορηγείται εξαίρεση).

Ικανοποιημένοι που συζητούν αυτή τη φορά με το ABH, AE θα ισχύουν για και ζητήστε απόφασης, ανάλογα με την ABH με προφορικές πληροφορίες.
    Μπορεί να μου καταχώρησης όπως η εκτύπωση και να πάρετε μαζί σας όταν.

Διαφορετικά φόρουμ δίκαιο για τους αλλοδαπούς δείτε τους χρόνους info4alien
    Πύλη Auslnderrecht από γιατρούς κατά τη διάρκεια.

@ tiradentes
    Εάν όλα επιχορήγησης απαιτήσεις πληρούνται και δεν είναι πλέον απορρίψει γάμου εντός 3 μηνών χωρίς θεώρηση είναι το δικαίωμα για τη χορήγηση μιας AE μέσω του ABH μπορεί να έλαβαν χώρα, που θα πρέπει να χορηγούν.
    Αλλά παρακαλώ που πάντοτε ζητήσει και ζητούν γραπτή κοινοποίηση πληροφορίες όχι μόνο προφορικά, αλιευμάτων μέχρι.

Εδώ AufenthV § 39

39 Prolonging διαμονής στη Γερμανία για μακροπρόθεσμη σκοπούς Ότι κατά την Νόμου περί παραμονής ελεγχόμενες περιπτώσεις πέρα από αλλοδαπός λάβουν κάρτα διαμονής στη Γερμανία ή τη διεύρυνση μπορούν, εφόσον
    1. η εθνική θεώρηση)§ 6 Para 4 του νόμου περί διαμονής) ή κατέχει άδεια διαμονής.
    2. Εξαιρείται από την απαίτηση άδειας διαμονής και την απαλλαγή από την πλευρά του θέματος ή διαμονής περιορίζεται σε όχι περισσότερο από έξι μήνες.

3. Ο πολίτης μιας στο Το παράρτημα ΙΙ Κανονισμός (ΕΚ) 539 / 2001 του κράτους που αναφέρονται και είναι νομίμως στη Γερμανία ή μια έγκυρη θεώρηση Σένγκεν για βραχυπρόθεσμες παραμονές)§ 6 Para 1 No. 2 της κατοικίας ενεργούν) έχει, όσο και τους όρους του δικαιώματος για χορήγηση άδειας διαμονής που εμφανίστηκαν μετά την καταχώρηση,.

4. Έχει ένα admittance διαμονής δυνάμει του νόμου της διαδικασίας ασύλου και τις συνθήκες της § 10 Παράγραφος 1 ή 2 της κατοικίας πράξη υπάρχουν.
    5. την απέλαση μετά SEC. 60α διαμονής πράξη εκτίθεται και έχει αποκτήσει το δικαίωμα να χορηγήσει άδεια διαμονής βάσει του γάμου στη Γερμανία ή τη γέννηση ενός παιδιού, κατά την παραμονή του στη Γερμανία,.
    6. Ο ίδιος έχει άδεια διαμονής που εκδίδονται από άλλο κράτος Σένγκεν και δικαιούται βάσει του η άδεια αυτή να κατοικούν στη Γερµανία, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι όροι του δικαιώματος για χορήγηση άδειας διαμονής, ενότητα 41 Η παράγραφος 3 εφαρμόζεται.

Σελίδα 1 από 4 1234 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Επείγουσα βοήθεια!
    Από Unregistriert στο φόρουμ γάμος και οικογένεια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία καταχώρηση: 8. Ιούλιος 2008. 13: 33
  2. Επείγουσα πληροφορίες παρακαλώ
    Από Boa Viagem στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία καταχώρηση: 6 Αυγούστου 2006, 12: 05
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταία καταχώρηση: 30 Νοεμβρίου 2004, 13: 56
  4. Ζητήστε γρήγορη βοήθεια
    Από Anonymous η γλώσσα του φόρουμ - Idiomas
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταία καταχώρηση: 24 Νοεμβρίου 2004, 12: 11

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •