Γεια σε όλους τους φίλους του φόρουμ
Επειγόντως, χρειάζεστε ορισμένες πληροφορίες και βοήθεια πώς σας πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά. Συνέβη το εξής:
Fiancee μου και εγώ προσωπικά είχαμε μια μεγάλη Κοινότητα από Jan. 2007. Μεγάλη αγάπη και αφοσίωση, κλάση όλα!
Τώρα, για να μου το πρόβλημα. Από τον Οκτώβριο, έχω στην πόλη μου σε σχέση με το Γραφείο πολιτικής μητρώου. Εσείς, το γνωστό έγγραφα απαιτούν για γάμο. Που είναι ωστόσο ανεξάρτητα από το εάν έχει ή δεν κάνει τη γερμανική διάρκεια της A1. Που να πω, αυτό είναι το καθήκον της ABH (μετανάστευση Office). Πλήρης φάκελος δεν είναι τίποτα δεν εμποδίζει ένα γάμο.
Fiancee μου ήταν το 2007 από Αυγούστου και Οκτωβρίου εδώ στη Γερμανία.
Δυστυχώς έχω γίνει πρόσφατα ανέργων, να αλλά χρησιμοποιείται η ώρα να Βραζιλία να ταξιδεύουν.
Τον Μάρτιο, μου fiancee έχει γίνει έγκυος. Τώρα τον Ιούνιο, θα μεταφέρω τους μου. Θέλουμε να παντρευτούν, εδώ. Θέλω ότι παίρνει το βρέφος δ. Η γερμανική πορεία A1 έχει γίνει, είχαν πολύ λίγα αλλά 10 σημεία και δεν έχει περάσει. Ωστόσο, γνωρίζω ότι έχοντας μωρού μας άλλαξε τα πάντα. Το δικαίωμα διαμονής. Θα ήθελα να απλώς χάσετε το όμορφο χρόνο της εγκυμοσύνης και θέλετε να προετοιμαστούν μου για τους γονείς που μαζί με την fiance μου και περιμένουμε με ανυπομονησία.
Όσον αφορά τον Ιούνιο, πρέπει να φύγει η χώρα μας συνήθως ξανά τον Αύγουστο. Στο σημείο αυτό, είναι όμως μέχρι το τέλος του 6 μήνα της εγκυμοσύνης της.
Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με ότι επεκταθεί και παίρνει παιδιού μας εδώ;
Πώς το δίκαιο, επειδή έγινε μέχρι τώρα απροσδόκητα ανέργων;
Εγώ τώρα για σας κάνει μια δήλωση δέσμευσης με τις ABH και ακόμη ne πληρώνουν 2.600 ατόμων ευρώ ως ασφάλειες;
Μου εταιρεία ασφάλισης υγείας μου ανακοίνωσε ήδη, ότι μου fiancee στην περίπτωση που είναι ασφαλισμένο, αφού είμαστε παντρεύτηκε. Επίσης το κόστος (νοσοκομείο, τοκετού, ελέγχου) είναι γεμάτη από αυτά που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια. Ανεξάρτητα από την άδεια παραμονής.
Παρακαλώ να με βοηθήσει, είμαι αρκετά απελπιστική. Δεν γνωρίζω πώς σας πρέπει να συμπεριφέρονται προκειμένου να μην delinquent (στην περίπτωση των ακάλυπτων επιταγών τις 90 ημέρες Visafrei).
Ίσως υπάρχουν νομικά κενά που μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Ή μήπως υπάρχει ίσως ειδικά θεωρήσεων για έγκυες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και συγγνώμη, που έχω γράψει τόσο πολύ!
Χαιρετισμός
Marcus...!

14Ευχαριστούμε
Oi Μάρκος

Καμία ιδέα, ακούσει ποτέ!