Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 11 12345 ... Το τελευταίοLetzte
Εμφανίζει αποτελέσματα 1 έως 6 του 61
Like Tree2Ευχαριστούμε
Laugenbrezel: Γεια σας! Στη Γερμανία θα είχα ποτέ την ιδέα να ψήνουν κουλούρια στο σπίτι. Από θα γρήγορα το Baker, και έτσι έχει γίνει. Αλλά εδώ γρήγορα έχασε την καλή pretzles. Μπορείτε να ψήνουν αλλά επίσης κι αυτό! Στη συνέχεια έχουν ερευνηθεί στο Διαδίκτυο και
  1. # 1
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20.03.2004
    Τόπος
    Württemberg / Σάο Πάολο

Blinzeln Laugenbrezel selberbacken

Γεια σου!
    Στη Γερμανία θα είχα ποτέ την ιδέα να ψήνουν κουλούρια στο σπίτι. Από θα γρήγορα το Baker, και έτσι έχει γίνει. Αλλά εδώ γρήγορα έχασε την καλή pretzles. Μπορείτε να ψήνουν αλλά επίσης κι αυτό!

Στη συνέχεια έχουν ερευνηθεί στο Διαδίκτυο, και επίσης ορισμένες βρέθηκαν.
    Συνιστάται ιδιαίτερα:
    www.Andreas-boerner.de - pretzles και αλισίβα ζαχαροπλαστικής
    Schwbische κουζίνα - 8 μάθημα: pretzles

Μετά μου ήρθε επιτέλους με υδροξείδιο του νατρίου, ging’s για το ψήσιμο του Πρέτσελ. Οι πρώτες προσπάθειες απέτυχε ωστόσο οικτρά. Αποτέλεσμα ήταν φούρνο εκτός και σκληρό τα πράγματα; της πραγματικής Σουηβική κουλούρια κανένα ίχνος. Και το Kauapparat ισχυρίστηκε επιπλέον μέσω ακατέργαστης μαγειρικό άλας.
    Τον Ιούνιο, θα πρέπει στη συνέχεια στη Γερμανία ορισμένες αρτοποιοί δίνουν συμβουλές μου. Και κάποια δοκιμασμένα: διάρκεια του ψησίματος foil, Πρέτσελ αλάτι και φυσικά sourdough.

Και τώρα σας γλυκισμάτων δική μου νόστιμα pretzles μου εδώ:

500 g αλεύρου, μαγιά 20 g, 10 g αλάτι 30 g Fett(Öl), 250 ml νερό, φυσικό sourdough
    40 g NaOH διαλύονται σε 1 λίτρο ύδατος (συμβουλευτικών δελτίων ασφαλείας παρακαλώ!)

Είμαι δεν ζύμης ως στη Γερμανία, αλλά επιτρέπεται η αναδιάταξη όλοι μαζί. Εδώ ist’s τόσο ζεστός ότι η μαγιά τόσο „arbeitet“. Από το φυσικό sourdough μου μόνο το ήμισυ των καθορισμένο σύνολο παραδεχτούμε διαφορετικά schmeckt’s πάρα πολύ να ολόκληρων σπόρων. Αφού σας έχετε καλά ζυμωμένος από ζύμης, μπορώ να αφήσω τον μεταβείτε 30 λεπτά, αναπαραγωγή ζύμης μέσω ξανά και μια άλλη αφήνεται επί 30 λεπτά. Στη συνέχεια, κοινή χρήση η ζύμη σε 8 κομμάτια, ανάπτυξη σε μεγάλα, περίπου 50 cm παχύτερο τα σκέλη στη μέση και αυτό forme Brezelteiglinge, φυσικά με το διάσημο „Doppelschlinge“.
    Σας gefriere ένα ζύμης αμέσως. Τα κομμάτια κατεψυγμένη ζύμη μπορεί καλύτερα να αλισίβα και να απορροφήσει όχι τόσο αλισίβα. Επίσης, μπορείτε να διατηρήσετε έτσι μερικές μέρες τους.
    Την κατεψυγμένη ζύμη βουτήξετε εγώ εν συντομία στο διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου (με το να αλισίβα θέτω σε γάντια μου), να τα τοποθετήσετε το ψήσιμο φύλλο με ψήσιμο foil (είναι laugte ζύμης δεν είναι άμεσα επί του αλουμινίου φύλλο τόπο για το φούσκωμα της ζύμης, παρασκευασμένες!) και προσθήκη άλατος του Πρέτσελ σωστά.
    Bake 30 λεπτά σε την προθερμασμένη θερμοσίφωνες το Πρέτσελ (δεύτερη υψηλότερη θερμοκρασία ρύθμιση, επάνω σιδηροδρομικών - θα πρέπει να προσπαθήσετε).

Χαιρετισμός
    Thomas

Και το αποτέλεσμα:
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Μικρογραφία της συνημμένης γραφικά Laugenbrezel-brezelgross.jpg  
    Τροποποίηση από sfio (περίπου 30 Αυγούστου 2010) 20: 00 (Ωρολόγιο) Αιτία: 2. Σύνδεση updated
    plattenboss να πω ευχαριστώ.

2. # 2
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    29.03.2004
    Τόπος
    Ρίο/Σάαρλαντ / Σουηβία

Standard

AH, έναν ανταγωνιστή. Νόμιζα ότι βρισκόμουν εδώ το μόνο επιτυχημένο "Baker" στο φόρουμ...

Όπου να σας πρωτότυπη εναλλαγή της sourdough σας; Θα σας, όπως επίσης, τον εαυτό σας να; Ή έχετε μια πηγή όπου μπορείτε να το αγοράσετε. Έχω 30% Επιτροπή δηλαδή περίπου όταν κάθομαι, ο ίδιος. Διαμόρφωση ανάπτυξη, ακόμη κι αν ακολουθήσω 1000 dicas (από το φόρουμ ξινή ζύμης και αναρίθμητες ψωμί ψήσιμο βιβλία).

Καλή νύχτα και Prost (θα πιθανώς σε βαθμό με την κλίση της Πρέτσελ;)
    Ursinho

3. # 3
    Επιβραδυντής
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20.03.2004
    Τόπος
    Württemberg / Σάο Πάολο

Standard

Έχω φέρει το leaven από τη Γερμανία.
    Ετικέτες: "sourdough (αποξηραμένα)" "ζύμες απόσπασμα" ή "Φυσικά sourdough." "Teigsäuerungsmittel". Υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα υγιεινής διατροφής (Alnatura, Ark) και επίσης στα σούπερ μάρκετ (καλή & χαρά).
    Αυτο-ανάμειξη ήταν αβέβαιη για μένα, μου δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Χαιρετισμός
    Thomas

4. # 4
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003

Standard

Γεια σου ανθρώπους...

Parabens για αυτά τα Πρέτσελ... Αυτό θα ήταν ακριβώς τώρα για μας Weisswurst....

Κάποιος μπορεί να δώσει μια υπόδειξη μου όπου μου εδώ στο Βραζιλία Αυτό το αλισίβα κουλούρια κάνουν να οργανώσετε και μέσα.... όπως στα πορτογαλικά

Αγαπητέ Χαιρετίσματα από Brezellosen Canoa Quebrada....

Μάνη

www.pousadavialactea.com

5. # 5
    Επιβραδυντής
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20.03.2004
    Τόπος
    Württemberg / Σάο Πάολο

Standard

Εδώ, NaOH ονομάζεται "hidroxido de πυριτικό".
    Επαφή καλύτερα στο χημικό τμήμα του Πανεπιστημίου ή ένα νοσοκομείο εργαστήριο και διερωτώμαι εάν μπορεί να σας αυτό. [--------------]. Μην πω, μάλλον, ότι το χρησιμοποιήσατε για Πρέτσελ. Hidroxido de πυριτικό εδώ χρησιμοποιούνται συνήθως για να καθαρίσετε την τουαλέτα
    Χαιρετισμός
    Thomas

Επεξεργασία.:
    Αναφορά NaOH μακριά ποιότητας

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη
    http://Brasil-Web.de/Forum/ShowPost....6 & postcount = 32

6. # 6
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    29.03.2004
    Τόπος
    Ρίο/Σάαρλαντ / Σουηβία

Standard

Oi της 2 κύρια Baker!

Θα, προσπαθούμε όταν είμαι πάλι στο Ρίο, φορές να στεγνώσει μια επιτυχημένη sourdough. Στη συνέχεια θα θα μπορούσαν να στείλω το σε σκόνη. Σας μου θυμίζει, αν ξεχάσω πάλι; Όταν βρίσκομαι σε Brasil τις σκέψεις μου που κυκλώσετε τις πρώτες εβδομάδες του με άλλα πράγματα (Νίκαιας)...

Παραμείνουν ζωντανοί
    Ursinho

Σελίδα 1 από 11 12345 ... Το τελευταίοLetzte

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •