Γεια σου!
Στη Γερμανία θα είχα ποτέ την ιδέα να ψήνουν κουλούρια στο σπίτι. Από θα γρήγορα το Baker, και έτσι έχει γίνει. Αλλά εδώ γρήγορα έχασε την καλή pretzles. Μπορείτε να ψήνουν αλλά επίσης κι αυτό!
Στη συνέχεια έχουν ερευνηθεί στο Διαδίκτυο, και επίσης ορισμένες βρέθηκαν.
Συνιστάται ιδιαίτερα:
www.Andreas-boerner.de - pretzles και αλισίβα ζαχαροπλαστικής
Schwbische κουζίνα - 8 μάθημα: pretzles
Μετά μου ήρθε επιτέλους με υδροξείδιο του νατρίου, gings για το ψήσιμο του Πρέτσελ. Οι πρώτες προσπάθειες απέτυχε ωστόσο οικτρά. Αποτέλεσμα ήταν φούρνο εκτός και σκληρό τα πράγματα; της πραγματικής Σουηβική κουλούρια κανένα ίχνος. Και το Kauapparat ισχυρίστηκε επιπλέον μέσω ακατέργαστης μαγειρικό άλας.
Τον Ιούνιο, θα πρέπει στη συνέχεια στη Γερμανία ορισμένες αρτοποιοί δίνουν συμβουλές μου. Και κάποια δοκιμασμένα: διάρκεια του ψησίματος foil, Πρέτσελ αλάτι και φυσικά sourdough.
Και τώρα σας γλυκισμάτων δική μου νόστιμα pretzles μου εδώ:
500 g αλεύρου, μαγιά 20 g, 10 g αλάτι 30 g Fett(Öl), 250 ml νερό, φυσικό sourdough
40 g NaOH διαλύονται σε 1 λίτρο ύδατος (συμβουλευτικών δελτίων ασφαλείας παρακαλώ!)
Είμαι δεν ζύμης ως στη Γερμανία, αλλά επιτρέπεται η αναδιάταξη όλοι μαζί. Εδώ ists τόσο ζεστός ότι η μαγιά τόσο arbeitet. Από το φυσικό sourdough μου μόνο το ήμισυ των καθορισμένο σύνολο παραδεχτούμε διαφορετικά schmeckts πάρα πολύ να ολόκληρων σπόρων. Αφού σας έχετε καλά ζυμωμένος από ζύμης, μπορώ να αφήσω τον μεταβείτε 30 λεπτά, αναπαραγωγή ζύμης μέσω ξανά και μια άλλη αφήνεται επί 30 λεπτά. Στη συνέχεια, κοινή χρήση η ζύμη σε 8 κομμάτια, ανάπτυξη σε μεγάλα, περίπου 50 cm παχύτερο τα σκέλη στη μέση και αυτό forme Brezelteiglinge, φυσικά με το διάσημο Doppelschlinge.
Σας gefriere ένα ζύμης αμέσως. Τα κομμάτια κατεψυγμένη ζύμη μπορεί καλύτερα να αλισίβα και να απορροφήσει όχι τόσο αλισίβα. Επίσης, μπορείτε να διατηρήσετε έτσι μερικές μέρες τους.
Την κατεψυγμένη ζύμη βουτήξετε εγώ εν συντομία στο διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου (με το να αλισίβα θέτω σε γάντια μου), να τα τοποθετήσετε το ψήσιμο φύλλο με ψήσιμο foil (είναι laugte ζύμης δεν είναι άμεσα επί του αλουμινίου φύλλο τόπο για το φούσκωμα της ζύμης, παρασκευασμένες!) και προσθήκη άλατος του Πρέτσελ σωστά.
Bake 30 λεπτά σε την προθερμασμένη θερμοσίφωνες το Πρέτσελ (δεύτερη υψηλότερη θερμοκρασία ρύθμιση, επάνω σιδηροδρομικών - θα πρέπει να προσπαθήσετε).
Χαιρετισμός
Thomas
Και το αποτέλεσμα:

2Ευχαριστούμε
Απάντηση με την προσφορά

Το θέμα starter