Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Προβολή αποτελεσμάτων σταθμοσκόπησης: Ρίο είναι εντελώς επικίνδυνη, παντού μόνο τους δολοφόνους και τους κλέφτες!

Οι συμμετέχοντες
124. Να μην ψηφίσετε για αυτό σταθμοσκόπησης
  • Ποτέ δεν θα πάω στο Ρίο, πολύ πολύ επικίνδυνο για μένα...

5 4,03%
  • Ήθελε να μου ακόμα, αλλά habs ως εκ τούτου, διαφορετικά προσεκτικά...

7 5.65 %
  • Εξαρτάται ακριβώς πώς είστε πράξεων...

40 32.26 %
  • Δεν είναι βέβαιοι ότι παντού... αλλά θα πάω ούτως ή άλλως...

42 33,87%
  • Ω, οτιδήποτε ανοησία, Rio είναι όχι πιο επικίνδυνο από NY ή στο Βερολίνο

17 13.71 %
  • Δεν έχετε πρόβλημα με Cariocas, δεν επίσης δεν γνώριζε wesshalb.

10 8.06 %
  • Δεν είναι εντελώς μου μου ανεξάρτητα... ενδιαφέρονται για το θέμα!

3 2.42 %
Σελίδα 11 της 18 ErsteΠρώτη ... 789101112131415 ... Το τελευταίοLetzte
Εμφανίζει αποτελέσματα 61-66 της 107
Like Tree5Ευχαριστούμε
Ρίο με επικίνδυνα...;: Zweifelsohne, μια όμορφη ηλιόλουστη ημέρα, η προβολή από το Corcovado στην πόλη.... υπάρχει μια επισήμανση είναι εθνικό πάρκο επίσης πανέμορφο, ήσυχο χώρους στην πόλη, Tijuca, κλπ, κλπ στην υπόλοιπη μπορείτε να ξεχάσετε - infernalischer κυκλοφορίας σε συνδυασμό με τη ρύπανση του περιβάλλοντος, των καυσαερίων και θορύβου. Η πόλη δεν είναι βρώμικο πράγματι το
  1. # 61
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Standard Ρίο, η πιο όμορφη πόλη του κόσμου;

Χωρίς αμφιβολία, μια όμορφη ηλιόλουστη ημέρα, η προβολή από Corcovado είναι
    σχετικά με την πόλη μια από τις σημαντικότερες.... υπάρχουν επίσης όμορφη, ήσυχο γωνίες στις οποίες
    Πόλη, Tijuca εθνικό πάρκο κτλ κτλ το υπόλοιπο μπορείτε να ξεχάσετε.
    infernalischer κυκλοφορίας σε συνδυασμό με τη ρύπανση του περιβάλλοντος, των καυσαερίων και
    Οι εκπομπές θορύβου. Η πόλη δεν είναι βρώμικο πράγματι, αναπτύσσεται συνεχώς τα απόβλητα
    .... Θα τολμούσα να πω, η πόλη είναι ένα υβρίδιο, ωραία αφαιρούνται και
    άσχημο την ίδια στιγμή.

2. # 62
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    13.10.2004

Standard

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από gemic Beitrag anzeigen
    Η πόλη δεν είναι βρώμικο πράγματι, αναπτύσσεται συνεχώς τα απόβλητα
    αφαιρούνται....
    ΕΕΕ, εννοούμε πιθανώς σχετικά με την τουριστική ίχνη;

Πριν από περίπου 2 μήνες φαινόταν επίσης όχι μόνο ωραία πριν με τον σταθμό μετρό "Siqueira Campos"....
    στη συνέχεια denne, και πρόσφατα
    Φώκια

3. # 63
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    13.10.2004

Standard

Ίσως να έχουν ήδη δει αυτή την ταινία, μπορείτε να ήταν στις 9 ΔΕΚ στο Fantastico, στο Σάο Πάολο αλλά είναι ενδεικτική της παράλογης βίας. Ευτυχώς για τα θύματα, οι επιτιθέμενοι είχε δεν πυροβόλων όπλων. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rDDqP8or9pU & NR = 1]YouTube - O Buteco da NET - Agressão à mulher grávida δεν Trânsito [/ ame]
    Φώκια

4. # 64
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    19.07.2006
    Τόπος
    Belo Horizonte

Standard

Oi Gente,
    Πρακτική δοκιμασία: ήμασταν σε Πρωτοχρονιάς στο Ρίο, χρησιμοποιείται στο δρομολόγιο από Barra, την Κυριακή το συνήθη τουριστικό πρόγραμμα (διαδρομή) και το βράδυ της Πρωτοχρονιά σε η COPA, αυτοκινήτου στην Lagoa, έξοδο για την Κολομβία Copa σταθμευμένα (εκουσίως 5 reais το φιλικό εκπρόσωπος της πόλης προφυλακτήρες καταβάλλονται).
    Σχετικά με τον τρόπο το μόνο φιλικό Copa άτομα σε η COPA ίδια πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης/πωλητή, αλλά δεν επιθετικότητα. Η αποθήκευση εγγραφών Συμβούλιο έχουν συναφθεί εκτός 120 έως 200 reais ανά 4-πίνακα (προς τα εμπρός), αλλά δεδομένου ότι Σεπτεμβρίου έως τις 18.00, στη συνέχεια εισαγάγετε μόνο με επιφύλαξη, πλήρως καταλογισμό. Πρέπει να υπόψη τη διασκέδαση φορές σε δοκιμή, ήταν τι αξία έχει ακόμη, τόσο από 300-350 reais. Με το νέο γυαλί εκθεσιακά περίπτερα, διαθέτει ακόμη ελεύθερη πίνακες από 300-500 reais. Μας στη συνέχεια να χορηγηθεί σε τεμάχια παραλία πριν από Plaza ο Όθων, έχουμε διαχωρισμό με συρματόσχοινα και για 10 reais ανά κατάστρωμα. Έτσι, θα ήταν γλιτώσει από τους προμηθευτές υπηρεσιών και να αναπτυχθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα πρότυπο πρόσοψη ροές. Αισθάνονται μας πολύ βέβαιος αλλά δεν θα είχε πολύ να το χάσει. Κρυφό Πιστωτική κάρταΜολύβι, τροποποίηση περίπτωση κερμάτων 50 reais και 50 η πραγματική Σημείωση της φόδρας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Είχαμε μαζί μας cheap Digi ως 500.000 άλλοι επίσης.
    Τα μεσάνυχτα αυτό ήταν καλά συμπληρώσει, στη συνέχεια εκτός δακτυλίου μας, αλλά δεν δημιουργείται συνωστισμός κοντά στον οργανισμό. Μόνο τα αστεία, χαρούμενος άτομα. Το Fireworks ξεκίνησε με μια clap του κεραυνού από όλα τα 5 πυρομαχικών πλοία - 2 λεπτά πολύ νωρίς χωρίς αντίστροφη μέτρηση. Διήρκεσε 17 λεπτά, ποιά θα μπορούσε να ξεχάσουμε την τελευταία 5, έχει γίνει μόνο στασιμότητα από Einzelfeuer. Μόνο Behelligung σήμερα το βράδυ, Φτηνές Μπουκάλι σαμπάνιας βροχή από οι γείτονες, αλλά ποιος θέλει να bitch ήδη.
    Πριν από την 1 π.μ., η πρώτη εκατομμύρια 2 εκατομμύρια επισκέπτες ήταν και πάλι κατά την επιστροφή. Εμείς, κάπως καχύποπτη, επίσης. Αρχική σελίδα για να το Lagoa και από εκεί με το αυτοκίνητο χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση μετά από Barra.
    Τις προάλλες, έχουμε δει τις εκθέσεις στο Ρίο στο Deutsche Welle, ήταν εντελώς αντικειμενικά. Οι βραζιλιάνοι έφερε 6 ντόπιοι που υπέστησαν ελαφρά βλάβες που προκαλούνται από "Α ' Βάλας perdidas" στην άμμο σε η Copa ακόμη μια έκθεση, με την Berich το πόδι (?), πραγματοποιούνταν γύρω από αλλά ήδη πίσω μαζί.

Υποθέτω ότι ώρες που υπήρχαν προβλήματα και μεγαλύτερα πλήθη το κεντρικό στάδιο στην περιοχή, αλλά όποιος πρόκειται, θα ξέρει τι μία da σάς επιτρέπει να αρκεστούμε. Και ποιος ελαφρώς μεθυσμένος στο σπίτι στις 5 μ.μ εξετάζεται ήταν σίγουρα επίσης αυξημένο κίνδυνο. Αλλά, no. κινδύνου δεν διασκέδαση.

Αυτό ήταν το Ρίο κατά της Réveillon σχετικά με την ασφάλεια (Touristic-) 2008.

Tiradentes

Έχετε ψήφισα υπέρ: γνωρίζω ότι είναι όχι χωρίς κίνδυνο, αλλά ακόμη μετάβαση (ή änlich)

5. # 65
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    13.10.2004

Standard

η κατάσταση ασφαλείας στο Carioca Reveillion 2008
    Ζορνάλ Hoje - Matà © ria
    Φώκια

6. # 66
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    16 Μάρτιος 2008

Standard Ρίο δεν είναι ασφαλής;

Σας ("31j", "m") να καταχωρηθεί ένα ταξίδι στο Ρίο τον Απρίλιο. Τώρα, μετά την ανάγνωση αυτού του φόρουμ, έχω αμφιβολίες κατά πόσον αυτό ήταν τόσο έξυπνη...

Πώς φαίνεται ότι, επειδή στην πράξη, εάν θέλετε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και του διαμέρισμα (με την Κολομβία COPA) λαμβάνει ένα ταξί ραδιόφωνο αμέσως μετά από μια βραδιά στη βοήθεια του discotheca (πιθανώς στην εταιρεία).
    Έχουν φόβο, απευθείας πριν από τη βοήθεια ή κατά τη διάρκεια της βόλτα με ταξί νυκτόβιοι κλοπών και η βολή είναι;

Τα ταξί δίκιο μπροστά από τη βοήθεια ή πρέπει μόνο να το δρόμο και 5 λεπτά περισσότερο συμμετέχετε τον κίνδυνο των όπλων σχετικά με το κρανίο;

Είναι χρήσιμο να σας και στη συνέχεια να πω ο οδηγός ταξί, πρέπει να γίνεται στο μέσο της οδού και μονάδα δίσκου πολύ γρήγορα και όχι σε κόκκινο διατηρήσετε και κλείσετε όλες οι θύρες και τα παράθυρα;
    Ίσως μπορώ να μου με το ταξί το πίσω κάθισμα είχε ένα μικρό πάπια, στη συνέχεια, τα μπαλάκια πετούν παρελθόν μάλλον μου ή os bandidos πιστεύω ότι πιθανώς ότι δεν συμπληρώνεται ταξί. Ακριβώς: Ο οδηγός ταξί πρέπει επίσης ο φανός occupado Απενεργοποίηση (υπάρχει που στο Ρίο ταξί καθόλου;).

Σας θα πρέπει να ολοκλήρωση ίσως προηγουμένως ακόμη επιβίωση κατάρτισης με κατάλληλη δίχρωμη παραλλαγή κατάρτισης επί εμβολιασμών - συμπεριλαμβανομένων των κρεάτων πληγή αυτο-θεραπεία για τα ταξίδια και στο νοσοκομείο - μερικές φορές ΣΩΣΤΙΚΑ μία. Ίσως παίρνω με μια περιγραφή για ένα καλό νοσοκομείο, κανενός είδους επιπλέον σε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για τον οδηγό ταξί.

Τι σημαίνει για την πληγή σάρκα/πυροβολισμό πληγή στα πορτογαλικά;

Θα ήταν κάπως πιο δαπανηρή, εγώ θα την οικονομική σωματοφύλακές 4-5, τα οποία πάντα, στενά γύρω μου - μου ζωηρή μπάλα άμυνα ασπίδα οιονεί. Είναι ωστόσο επίσης κάπως άβολα να περπατούν περίπου. Και αν κάποιος ne ρίχνει το χέρι χειροβομβίδες, αυτό επίσης δεν περισσότερα...

Πού μπορώ να βρω σίγουρα Να αποσύρω χρήματα, χωρίς δικαίωμα, να βολή;

Σας μπορεί να καραδοκεί όχι μόνο ένα σύμβολο μου: "η τουριστική Dummer είναι έτοιμοι να δώσουν χρήματα, αλλά παρακαλώ μην τραβήξτε";

Τη στιγμή που νομίζω ότι σοβαρά περίπου, ζήτω το διακοπές μου Ρίο - παρά τις δεν stornierbarer κράτησης...
    Είμαι κάπως απογοητευμένος!

Δυστυχώς πολύ αργά μου ανακοίνωσε - σκέφτηκα Ρίο θα ήταν μια "κανονική" προορισμού.

Ωστόσο, οι πιο σημαντικό από μία όμορφο διακοπών - δηλαδή η ζωή μου!

Και αν τόσο άσχημα εκεί αυτό πραγματικά, όπως αυτό περιγράφεται εδώ ορισμένες, τότε απλά δεν αξίζει μου.

Ohhhhhh SHITTT...Τώρα είμαι πραγματικά frustrated!

Θα κάποιος αγοράσουν από εδώ εισιτήριό μου μου;

Σελίδα 11 της 18 ErsteΠρώτη ... 789101112131415 ... Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Στο Ρίο: Είναι σαν Λορέντζο πώς επικίνδυνο;
    Από Rio_de_Janeiro με τις συμβουλές insider φόρουμ
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταία καταχώρηση: 13. Το 2010 Ιουλίου. 06: 12
  2. Μαθήματα γλώσσας στο Ρίο (πολύ επικίνδυνο);
    Από Unregistriert στα φόρουμ πόλεις και περιφέρειες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία καταχώρηση: 16. Δεκεμβρίου 2007, 15: 27
  3. Είναι Ρίο πραγματικά sooo επικίνδυνο;
    Από Anonymous κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταία καταχώρηση: 27 Αυγούστου 2004, 19: 20
  4. Για τώρα είναι αργία στο Ρίο ως επικίνδυνες;
    Από moreno35 κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταία καταχώρηση: 25 Ιουλίου 2004. 17: 17

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •