Oi gente,
pro ty, kteří zkušenosti ohledně udělení pracovního povolení brazilským ministerstvem práce?
Toto pracovní povolení je vyžadováno pro příslušné vízum od konzulátu (v mém případě, Frankfurt).
Všiml jsem si, že brazilské zaměstnavatel musí poskytnout aplikaci s Ministerstvem práce. Většina dokumentů, tak musí vytvořit a odeslat na ministerstvo spolu s aplikací. Z mé strany to musí přispět ale tyto dokumenty (alespoň soudím, že požadavky pro udělení povolení k práci na oficiálních stránkách ministerstva práce a také prostřednictvím informací zde ve fóru):
-Kopii pasu
-Univerzitní diplom
-Reference
Tyto dokumenty musí být legalizace zálohy brazilské konzulát a prosazovat kurzu jsou třeba několik certifikace.
Pokud jde o stupeň uni proces je ve skutečnosti mi jasné první předběžné akreditaci mezinárodního úřadu univerzity, pak potvrzené Bezirksregierung Arnsberg (NRW), pak ověřování federální úřad správy z Kolína nad Rýnem a pak se konečně na konzulát pro účely legalizace.
Kopie pasu nechat prostřednictvím notáře zaevidoval konzulát ověřovat a poté legalizovat od konzulátu.
Mnohem těžší udělat mě však s osvědčením odkazy? Akreditované kdo je, notář nebo obchodní komora nebo někdo jiný? Má někdo zkušenosti?
Druhá otázka, která se mi otevírá, je to překlad dokumentů. Kdy a kde jsou dokumenty přeložen? Před legalizace tady Německo nebo legalizace od konzulátu v Brazílie dříve než odešlete jej ministerstvu práce?
Třetí otázka by, jaké dokumenty jsou vyžadovány kromě výše uvedených pracovníkem obvykle od ministerstva práce do 3? Potřebujete odbavení certifikát, osvědčení o registraci, rodný list, fotografie nebo něco jiného?
Postup pro udělování pracovních povolení je znám. Odvolávám se na vydávání víz od konzulát ve Frankfurtu. Potřebnou dokumentaci, je k dispozici na internetových stránkách i na konzulát.
Děkujeme vám a přejeme všechno nejlepší

4Děkuju

Odpovědět se nabídka
Téma starter