Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Stránka 1 z 12 1234511 ... PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 67
Like Tree4Děkuju
Proces vydání pracovního povolení Brazílie: gente Oi, který má zkušenosti ohledně udělení pracovní povolení brazilským ministerstvem práce? Toto pracovní povolení je předpokladem pro poskytnutí odpovídající víza prostřednictvím konzulát (v případě Frankfurt). Všiml jsem si, že brazilské zaměstnavatel musí poskytnout odpovídající žádost na ministerstvo práce. Chcete-li to provést, musí většina dokumentů
  1. # 1
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003
    Místo
    Sao Paulo

Standard Proces vydávající pracovní povolení Brazílie

Oi gente,

pro ty, kteří zkušenosti ohledně udělení pracovního povolení brazilským ministerstvem práce?

Toto pracovní povolení je vyžadováno pro příslušné vízum od konzulátu (v mém případě, Frankfurt).

Všiml jsem si, že brazilské zaměstnavatel musí poskytnout aplikaci s Ministerstvem práce. Většina dokumentů, tak musí vytvořit a odeslat na ministerstvo spolu s aplikací. Z mé strany to musí přispět ale tyto dokumenty (alespoň soudím, že požadavky pro udělení povolení k práci na oficiálních stránkách ministerstva práce a také prostřednictvím informací zde ve fóru):
    -Kopii pasu
    -Univerzitní diplom
    -Reference

Tyto dokumenty musí být legalizace zálohy brazilské konzulát a prosazovat kurzu jsou třeba několik certifikace.
    Pokud jde o stupeň uni proces je ve skutečnosti mi jasné první předběžné akreditaci mezinárodního úřadu univerzity, pak potvrzené Bezirksregierung Arnsberg (NRW), pak ověřování federální úřad správy z Kolína nad Rýnem a pak se konečně na konzulát pro účely legalizace.
    Kopie pasu nechat prostřednictvím notáře zaevidoval konzulát ověřovat a poté legalizovat od konzulátu.
    Mnohem těžší udělat mě však s osvědčením odkazy? Akreditované kdo je, notář nebo obchodní komora nebo někdo jiný? Má někdo zkušenosti?

Druhá otázka, která se mi otevírá, je to překlad dokumentů. Kdy a kde jsou dokumenty přeložen? Před legalizace tady Německo nebo legalizace od konzulátu v Brazílie dříve než odešlete jej ministerstvu práce?

Třetí otázka by, jaké dokumenty jsou vyžadovány kromě výše uvedených pracovníkem obvykle od ministerstva práce do 3? Potřebujete odbavení certifikát, osvědčení o registraci, rodný list, fotografie nebo něco jiného?

Postup pro udělování pracovních povolení je znám. Odvolávám se na vydávání víz od konzulát ve Frankfurtu. Potřebnou dokumentaci, je k dispozici na internetových stránkách i na konzulát.

Děkujeme vám a přejeme všechno nejlepší
    Ate logo
    Pezinho

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    první
    Místo
    Sao Paulo

Standard AW: Proces vydávající pracovní povolení Brazílie

Moin Pezinho

Rada: Podpis signatářem společnosti, které jsou zapsány v příslušném obchodním rejstříku. Po notarization o veřejný notář. Pak legalizace braslianisches konzulát/velvyslanectví.

Překlad braslianisches konzulát/velvyslanectví legalizace. Nejlépe zde v BR, jako výhodný. Zde je seznam úředních světla překladatelům v Sao Paulo a prostředí na německý konzulát v Sao Paulu prostřednictvím Internetu. Prima pro cenová srovnání.

Že musí být uzákoněny pas výstupu, je pro mě nové. Jako vždy Kopies pas půjčila mi tady v BR jako copia autenticada.

Pro dokumenty / dokumenty pro víza pracovní dovolené doporučujeme přečíst zde: http://www.MTE.gov.br/trab_estrang/G...cedimentos.PDF

Obecně podniky v BR pověřil Depachanten pro zpracování žádosti o pracovní vízum. Kdo může dát vždy velmi přesně informace, jaké dokumenty podrobně jsou požadovány.

Zde jedli logo a hodně štěstí!

Vincent
    Edited Vincent (do 7. září 2010) 12: 55 odp. (Hodiny)

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    28.10.2003
    Místo
    Sao Paulo

BOM dia Stefan.

Nejprve vám děkuji za vaši odpověď. Webové stránky MTE je znám. Požádal mě tam podle požadavků. Společnost má nebo bude najmout někoho, kdo podporuje tento proces a očekávat, že to já sbírky k dispozici potřebné dokumenty. Protože ale s jistotou, také diplomu certifikát a je vyžadován, chtěl jsem začít hazard se tímto urychlit proces.

OK chápu. Bude pak legalizace dokumentů na Brazílie můžete odeslat je tam být přeložen a přiložen k žádosti o pracovní povolení.

Bolest břicha, abych i odkazy. Na můj poslední zaměstnavatel HR ředitele a vedoucí oddělení podepsaly, a pochybuji, že jejich podpis v obchodním rejstříku je registrován. Podle mého stávajícího zaměstnavatele podepsal jsem jen polovinu, ale pouze v HR a Senior Manager. Je notář ověřovat však že mě? Teď mám staré zaměstnavateli tak, aby nový certifikát vystavitele s podpisem výkonného ředitele pro mě? Dále budu moci další půl mého stávajícího zaměstnavatele (Ano stále vyzvali) výstavy mohou, s podpisem výkonné rady, ale že také take týdny to je tudy. Co PRve skutečnosti üft notář? Přináší odpovídající výpisu z obchodního rejstříku a porovnává?
    Ate logo
    Pezinho

4. # 4
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    první
    Místo
    Sao Paulo

Moin Pezinho,

Od té doby musíte mít problém dobře nebo nové certifikáty. Notář se společnostmi ověřit, zda / signatáři k podpisu jménem společnosti mají právo / byly. Je to problém, kdyby notář není osobně signatáři. Poté musí být provedeno za přítomnosti notář podpis a signatáři musí mít odpovídajícím způsobem.

Ale možná měla prokurista osoby podle vás a bylo umožněno podepsat pro společnost podle obchodního rejstříku.

Zwischenzeugniss je obvykle dostačující. Je to rozhodující období zaměstnání na certifikátu je dokumentován a kdy je požadováno Ministerio de trabalho. Ve vašem případě jsou jeden nebo dva roky?

Ate

Vincent
    Edited Vincent (do 7. září 2010) 14: 26 (Hodiny)

5. # 5
    Zkušený uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    28.10.2003
    Místo
    Sao Paulo

Ahoj, Stefan,

v mém případě je to 1 rok pracovní zkušenosti.

Pak začneme na zjistit, že zda jsou registrovány signatáři v obchodním rejstříku, alespoň se podepsaly s ppa. Podíváme se, jak to dělat. Život mohl být tak snadné.

Pouze certifikáty jsou uznávány nebo pracovní smlouvy (ji podepsal ředitel) dost? Nic netuší, časy, protože to neříká nic o skutečné doby zaměstnání.
    Ate logo
    Pezinho

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    první
    Místo
    Sao Paulo

Moin Pezinho

....Comprovação da Qualificação e Experiência profissional deverá ser feita pela entidade requerente por meio de diplomy, certificados ou declarações entidades nas quais o estrangeiro tenha desempenhado atividades demonstrando o atendimento de na dos seguintes
    Requisitos.... viz: http://www.MTE.gov.br/legislacao/res...0081016_80.PDF

Podle mé interpretace, musí být již písemné vyjádření v podobné formě jako se / detekce aktivity. Pracovní smlouva není dostačující, že myslím. Smlouva zahrnuje tarball také není podrobný popis a je také podepsán před do pracovního poměru. Doklad o činnosti nebo se vždy zahrnuje podrobný popis provedených úkonů a období skutečně uplatňovány.

Snědl Vincent

Stránka 1 z 12 1234511 ... PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Brazilské rekord - délka k otázce?
    Od GastimBW ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 1
    Poslední příspěvek: 29 Července 2008. 16: 29
  2. Permanencia proces
    Od cerveijera ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 5
    Poslední příspěvek: 11. Července 2008. 01: 45
  3. konečné datum pro manželství po udělení víza?
    Od jana ve fóru manželství a rodinu
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 1. Února 2008. 14: 04
  4. Povolení k pobytu a pracovní povolení.
    Od dinadea ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 17. Září 2006, 21: 24

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •