Ahoj.
Hledám dobrou jazykovou školu v Campinas, pronájem v Sao Paulo, která nabízí intenzivní portugalština pro začátečníky...
Jsem vděčný za doporučení!
Pozdrav
Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
Ahoj.
Hledám dobrou jazykovou školu v Campinas, pronájem v Sao Paulo, která nabízí intenzivní portugalština pro začátečníky...
Jsem vděčný za doporučení!
Pozdrav
Intenzivní kurzy Sao Paulo nabídnout Berlitz.
Jazykové kurzy v MacKenzie univerzity jsou mírně levnější (hab jsem), ale stát nemá ani "intenzivní" a čas pro práci není velmi příznivé.
Najdete i na Internetu.
Děkujeme vám za vaši odpověď.
Se už dohodli. Mít 2 týden intenzivních (4 h denně) v FastForward v Sao Paulo udělal. Lze doporučit! Byli jsme 3 1 týden a v druhý týden pouze nebo 2 studenti... Šlo dobře dopředu!
Pozdrav
Vzhledem k tomu, abyste mi učitel pro portugalské zde v Campinas centrum/Cambuì... Lze proto někdo náhodně doporučit? By měl být ale mnohem levnější než v jazykových školách
Jsem stále v oblasti začátečník, takže nemusí žádný absolventi učitelé...
Pozdravy
Zapomeň, že když učitelé soukromé lekce jsou dražší než školy!
Pokud přesto jste začátečník, tak ve škole lépe uvolní!
Mimochodem velmi málo učitelé mají diplomy každého případu v vzdělání nebo cizích jazyků, kdo má zkušenosti s výukou a určité jazykové zkušenosti (ať po studiu nebo jako pomocná síla v kuchyni v Disneylandu) které mohou vyhubovat v Brasiland učitele jazyků.
![]()
Pozměněno konzulem (11. října 2010) 23: 16 (Hodiny)
Jsem už dokončili kurz s 40 hodin... teď myslím... nejlepší řešení na jednom
Jak vám to říct byla to prostě příliš! HAB zeptal na jazykové škole a někdo se zeptal na Internetu ad - soukromé "učitel" bylo drahé jako škola...
V Německu dostane doučování matematiky/fyzika od student fyziky blíží dokončení znamená 12 Euro / 60 min... Gibts zde ani takové "vývěska" kde lidé za rozumnou cenu nabízejí, co?