Bude brzy emigrovat do Santos a mají velký pes. Mám o něj strach v letadle... Tak bych vědět, zda by bylo možné na cestu lodí (s tím psem)? Příliš drahé? Bude pro něj lepší?
Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
10Děkuju
Bude brzy emigrovat do Santos a mají velký pes. Mám o něj strach v letadle... Tak bych vědět, zda by bylo možné na cestu lodí (s tím psem)? Příliš drahé? Bude pro něj lepší?
Oi Vaninha,
Musel jsem také tytéž úvahy mě před náš krok, protože jsem měl největší obavy v naší psychologickou slabé pletené Cocker.
Je tu jen jednu loď, kde je to možné, a to je jeden z anglické super luxusního parníku (Queen Mary?), protože máte vlastní, Oplocený prostor pro zvířata na palubě.
Bohužel žádné trasy v té době šel směrem k Brazílie, ale na nejlepší do New Yorku a pak....?
Protože existují také nákladní lodě přepravující cestující, jsem shodil tuto možnost v různých lodních společností... není možné.
Lufthansa je tak zvláštní zvířat transportní letoun. Jsem také požádaly, tak říkajíc spolu s pes v počítači. Ano, nada se psem s koněm!
Nebylo, na alespoň v době absolutně žádné dobré dopravní prostředky.
Máme proto naše typy pod veterinárním dozorem týdny předtím, než že "drogy" a dopravce jej použili v raném stadiu, v němž má spal pak týdny před odjezdem.
Vor dem Let nach Lissabon in letzter Minute -die haben schon gemault- Schlafmittel ins Maul gespritzt, was bis Lissabon gewirkt hat. Dort einen Tag Aufenthalt und dann weiter nach Recife.
Pro tento let hypnotizující vřídlo byl samozřejmě není dostatečná a slyšeli jsme, že mu plakat po vyložení již a téměř 2 měsíce byl "vedle Kapp" po trochu.
Dnes má rád svého psa generála s jinými 6 psů na 15 000 m2 uzavřený zem plavání zařízení v Bach a rybníky kompenzovat v tom čase "utrpěl utrpení" teď. Takže stres stálo nakonec mu.
Krátce pro citlivé nebo nervenschwache psy, tyto dlouho létání neuvěřitelný je mučení.
A pak jsou tu letišť (ne Frankfurt), kde se částečně ponechte pole se zvířaty na načítání na letiště i v případě, že již spustili motory zastavit a to je pak absolutní katastrofou pro slyšení psa, někdy s strašlivé následky.
Aber ich will Dir keine Angst machen. Außerdem...... ruhige, stabile Hunde verkraften auch lange Lety meist problemlos.
Abraços
BR
Dobrý den
Jak to můžete říct?
Když trollbeitrag být, řekl bych tak ať töle dal spát a jeden adresář v santos tolik každý osamocené kolem strassenköter jako nová hofhund.
strassenhunde může lepší přátelé než mnozí z bevorteiltes zvířat od starého domova.
Pokud ne:
schiffsreisen jsou pro jednoho psa ještě quäelerei jako přepravu na pár hodin ve vzduchu.
paluby lodě z ocelových plátů, mají na zvířata nejsou pohodlné, že cesta nakonec trvá. 14 dní.
14 den na ocelové desky kolem této oceli desky stále hradlu chvění schiffsdiesels zapomenout, že na lodi.
být první didi
Psi jsou navíc také mořskou nemoc.
Schlafmittel sind übrigens bei manchen Airlines verboten (bei Tieren). Am besten den Tierarzt fragen ob er so ein Let überstehen wird.
Ahoj
Schroeder
Au royaume aveugles z Les borgnes sont rois.
Čekal jsem, že taková prohlášení! A psi seekrank... und i na výletní lodi, tak nesmysl. Byl jsem u psů pohromadě na lodích (rybářské Portugalsko/katamarán Karibik) a dokonce i v nejpřísnějším stavu moře nebylo žádné problémy, hundemäßig v žádném případě.Původně zaúčtována Didi: Nechte si na spánek a santos jednu töle si....
Stále dobře pamatuji, že tady někdo zeptal se před lety, jako on na příležitosti od jeho návratu Recife Po západním Německu jeho papoušek by mohla vzít. Byly podobné, špatná komentáře.
Faktem je, a to absolutně, pochopit, že mnoho lidí jen pro zvířata stanovit zejména intimní vztah a z nějakého důvodu, spíše porovnání s láskouRozvoj mimořádně skeptický postoj bližní.
Jel jsem svůj život tak, že nejprve odmítl lidi, kteří špatně chovat ke zvířatům nebo jen tedy mít geäußerrt, protože to automaticky významný znak nedostatky v oblasti byly pro mě.
Nejsem ovšem lidé, kteří nemají jednoduše žádný vztah se zvířaty.
No, že zde v Brazílii většina lidí pro toto téma citlivější je sice musel vidět nejhorší příběhy v PE a nedostatek porozumění Likes me policii s velkýma očima-li mít možnost zobrazit.
Dnes je skvělý článek na toto téma v naší Jornal de Santa Catarina s nadpisem Rua do Abandono zveřejněno. Zadání telefonního čísla, je vyzván k silné nebo zde široké využití psů k zobrazení.
Naši 7 psů jsou zde 5 psů a souseda jsme poskytli asi 200 toulaví psi a to bez jakékoli podpory orgánů. Ona může dovolit jen to, jak to má bohaté rodiče.
Před takové osoby já smekám hluboce a před typy vědomí, zlo jsem ven co jsem v Brazílie Už to udělal. Zde na fóru tato praxe není bohužel...!
Téma netrefil, ale které musel přejít na komentář Didi být snadné. Tady jeho typ Ano ještě víc, jak známo z vegangenen vlákna.
Abraços
BR
Oi brasil-resident.
Didi je příspěvek byl stále ještě dobré, (jen první část byla sarkastická ironie). Nevěděl jsem že s oceli a vibrace hluku ze vznětového motoru, například. A krátce v rovině jsou utrpení, velice rychle zase zapomněl. Mnohem lepší než 14 dní bez hubici.
Mají také ne docela dobrý Labradorhuendin a by, že v určitém okamžiku také časy rád Evropy.