Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 z 8
Přísaha: Hello Brazílie lásku Web členů, mám, otázky a doufám, že mi pomůžete. Brazilské snoubenky a chci se vdát. Provedli všechny papíry na úřadu registru a nyní chybí i zákonné pojištění mou snoubenku, že je sama. V souladu Standesbeamtin má každý
  1. # 1
    Hohojannes
    Host

Standard Přísaha

Ahoj drahá Brazílie-Web členů.

Máte dotaz a doufám, že mi můžeš pomoci.
    Brazilské snoubenky a chci se vdát. Všechny papíry jsou v němž
    Spisovny a teď ne zatím není zákonné pojištění můj snoubenec, že je sama. Podle Standesbeamtin dělá každý německý konzulát v Brazílii. Takže má moje snoubenka na německý konzulát v Salvador volané a tam byl řekl, že neznají ani něco takového.
    Teď má otázka: kde a jak můžete o to požádá a tak, že se rovněž uznává v Německu? Je trochu duše rukávy, které něco takového nevím.
    Možná na informace: bydlím v Severním Porýní-VESTFÁLSKU a vyšší regionální soud Hamm je zodpovědný za umožnění svatbu.
    Doufám, že někdo tento problém někdy a pomohl mi.
    Předem vám děkuji a pěkný slunný den!

Pozdrav

Jannesův

• Reklama

2. # 2
    Správce
    Spojit datum
    28.10.2003
    Místo
    Skandinávská jižních moří

Standard AW: Zákonné pojištění

Moin,
    ve skutečnosti vaše snoubenka potřebuje potvrzení o manželství dovedností.
    A ona nebude existovat.

Musí být Daswegen tě osvobodí od tohoto požadavku, což činí soud odvolání.
    Chcete mít zákonné pojištění.
    Moje žena, když potom k registru-jinak každý veřejný notář. On je jistě, je-li to nezbytné, pochopil dost německé. Možná je rovněž portugisisch anschiesender úředně certifikováno překlad z přeložený, která je uznána soudem odvolání.

Možná jen zavolejte na OLG a jak bych to chtěl zeptat.

S námi, to je dost že to má ústně překládá přítele mé ženy.

Pozdrav
    Křesťanská

3. # 3
    Hohojannes
    Host

Ahoj Christian.Thiessen!

Mnoho, mnoho díky za rychlou odpověď.
    Problém, moje snoubenka je v Brazílie. Požádali jsme o vízum na svatbu.
    Německý konzulát waretet pro odpověď od imigrační služby.
    Imigrační úřad souhlasí s pouze víza-li mít o registraci manželství na civilní matrice. Registru úřad vydá v ale přihlásit ke službě přistěhovalectví do kdy jsou všechny papíry. Je vtip, protože už před měsíci na matrice v poptávce, jaké dokumenty jsou zapotřebí. Nebylo nic z tohoto prohlášení. Není nic dobrého Naja... aufregen.
    Ano Ledigkeitsbescheiningung můj provozovalo jednou: registru úřadu, Abschirft a jednou 2 svědků.
    Někdy volám imigrační úřad a nachgfragt ať to už tehdy, jestliže má snoubenka jak si turistické a bude pak vzít, protože vízum bude-li připraveni, já jsem chudší 23742983748923 euro, 10 x všechny dokumenty, protože mají, a tak dále ztratili platnost
    Bohužel přišel suchý odpověď, pak jí musí požádat o sjednocení manželské vízum tam a zpět.
    Jak by to mělo dělat teď? Dokážeš to u soudu odvolání pak musí v závislosti na Deutschland... doch pak to není tady zůstat po svatbě (podle imigrační úřad).
    Je to komplikované

LG

Jonnas

4. # 4
    Nový uživatel
    Spojit datum
    14. Červen 2009
    Místo
    ČB Böblingen / D

Zitat Původně odeslal Hohojannes Beitrag anzeigen
    Ahoj drahá Brazílie-Web členů.

Máte dotaz a doufám, že mi můžeš pomoci.
    Brazilské snoubenky a chci se vdát. Všechny papíry jsou v němž
    Spisovny a teď ne zatím není zákonné pojištění můj snoubenec, že je sama. Podle Standesbeamtin dělá každý německý konzulát v Brazílii. Takže má moje snoubenka na německý konzulát v Salvador volané a tam byl řekl, že neznají ani něco takového.
    Teď má otázka: kde a jak můžete o to požádá a tak, že se rovněž uznává v Německu? Je trochu duše rukávy, které něco takového nevím.
    Možná na informace: bydlím v Severním Porýní-VESTFÁLSKU a vyšší regionální soud Hamm je zodpovědný za umožnění svatbu.
    Doufám, že někdo tento problém někdy a pomohl mi.
    Předem vám děkuji a pěkný slunný den!

Pozdrav

Jannesův
    ------------

Dobrý den

s námi to byl případ před dvěma lety:

1. Ledigkeitsbescheinigung na brazilské registru úřadu získat a přeložit do němčiny (v Salvadoru na německé konzulátu je pan Beno Celso Lersch, tel. 071 450 1081,) lerschba@lersch.com.brschválené)

2. Dokumenty v konzulát legalizovat can

3. Rodný list v registru úřadu vyzvednout a také přeložit do němčiny interpret

4. Dokumenty v konzulát legalizovat can

5. Osvědčení o konzulát může být pryč, že pan Beno Celso Lersch na příslušné brasil. Orgány státu Bahia Vzhledem k tomu, že 20.03.2003 mezi akreditováno jako veřejných úředních překladatelů a tlumočníků zaregistrovat číslo 26 a pro výrobu amtl. Překlady se povoluje.

6. Všechny dokumenty vztahující se k vaší registru úřadu v Německu na soud odvolání za osvobození poskytování Ehefähigkeitszeugnisses

Informace pro vás: musíme brasil. Oženil se v Německu, to znamená, má žena bude moje příjmení kromě jméno své rodiny a bez pomlčky obvyklé v Německu!

Užitečné se mnou, vždy osobní rozhovor s imigrační úřad byl Übrig zakončení. Nikdy jsem co telef postaráno.

Doufám, že se že mohl trochu pomoci.

Hodně štěstí a ne odstoupit.

S pozdravem R.d.P.

5. # 5
    Uživatel
    Spojit datum
    25.07.2010

Zitat Původně odeslal Hohojannes Beitrag anzeigen
    Problém, moje snoubenka je v Brazílie. Požádali jsme o vízum na svatbu.

Jonnas
    Dobrý den
    Moje žena byla obvykle dvěma lety (bez manželství vízum)
    Registrátor v mém domě na německé ji doručit místopřísežné prohlášení. Pak všechno na dvůr odvolání byla odeslána a po necelé dva týdny Registrátor dovolávali znovu, protože všechny papíry znovu a teprve pak jsme udělali domluvenou schůzku. Věděli jsme před ale již na manželství víza je mnohem složitější, proto jsme byli manželé i bez toho. Nastat tyto nejsou profíci nebo vězně. Celý proces je pouze jednodušší a především rychlejší.

Hodně zdaru

Jürgen

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    17. Dubna 2009
    Místo
    Essen, NRW; Abreu E Lima, PODPRSENKA/PE

Se mnou to provozuje v současné době daleko s tímto EV.
    Moje malé PODPRSENKY ručně nastavit (podle našeho Standesbamtin v Essenu, Severní Porýní-Vestfálsko), rodinný stav je dán před brazilské veřejnosti. Může být právník/notář, můj byl do konzulátu v Recifevyšlo to. Způsob, jakým byly legalizovala jiné dokumenty, celkem 176RS.
    Byly úředně ověřenou kopii pasu uveden v Cartorio s 2 svědky, protože ona dříve zasílat dokumenty poštou (jsem pouze, Hleznový OLG Hamm), pak byl certifikát rodinný stav, rodný list a Eheurkunde legalizovala v konzulát, (je rozvedený) dtto. Rozsudek o rozvodu, nemusí ani mělo být legalizovala.
    Chybí pouze tento test elendige A1, pak zde je v d ' vesnice PRüfung...
    Podle novin konzulát teď všichni v pořádku.
    Oh to musí přeložit ještě, Plörren zde jsou-li...
    Mimochodem zeptal, ví někdo levné překladatel, který je schválen na OLG Hamme?
    Bude také pomocí Goolgu, ale možná má již zkušenosti.

S pozdravem joerch

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Příchozí pojištění
    Od joerch ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 3
    Poslední příspěvek: 22. Června 2009. 15: 26
  2. Příchozí pojistného krytí
    Od User_16382 ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 8
    Poslední příspěvek: Listopad 16, 2008, 00: 19
  3. Pojištění zařízení
    Od Arminius68 v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: 10. Listopad 2008 17: 56
  4. auslandsaufenthalt co pojištění? + atd.
    Od Anonymous ve fóru insider tipy
    Reakce: 7
    Poslední příspěvek: 25. Srpna 2004, 17: 16
  5. Pojištění
    Od Anonymous ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 11
    Poslední příspěvek: 6. Června 2004. 23: 27

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •