Pro všechny Auswandern lidi a těch, kteří už jsou tady přidat do šance na šťastný život v Brazílie atraktivnější:
Prodávám moje pečení dosud díla v nádherné pláži Bahia. Olivenga je místo, ležící asi 300 km jižně od Salvador10 km jižně od Ilhéus (s národní letiště) a 100 km severně od města známé VOX vysílání Canavieiras.
Já sám jsem najít svou nabídku super, která podpoří kurz níže a těším se na zpětnou vazbu ve fóru.
Takže cena je taky dobrá. Nabízím k prodeji je natolik ohromující, že začátek je téměř okamžitě možné. Možnosti smysluplné činnosti dobré živobytí, jsou zaručeny.
Proč nejsem ani na pečení chleba? Prohlásit, že následující.
A nyní další fakta:
Pekárna je charakterizována nejvyšší jakost, odrůda, atmosféry a dobrými cenami. Vyrábíme také, bagety, croissanty, celých zrn výrobky, Apple sáčky, quiche a jeho vlastní výtvory vedle brazilské standardy (pao de Sale pao de milho, pao doce, pao de queijo, sonhos, empadas, recheados PAE atd.) a práce jako kavárna a Lanchonete.
Olivenga se zavazuje na trh několik pláží letovisko, jehož povodí řeky Itabuna, Canavieiras. Vitoria Conquista,... rozšíření Ilhéus a přitahuje turisty z celé Brazílie a v zahraničí. Během letní peníze s opěradlem pracuje správně a výrobu chleba se šíří po celý rok dobrý chlébnákup!
Toto je nyní k dispozici jako "Balíček" na prodej:
Všechny stroje a zařízení, s nimiž jsme v současné době pracuje
Recepty
Pracovníci týmu, který pracuje pro dva nebo tři Fromring spolu se mnou a má již řekl, že chce být stále aktivní
Dodavatel kontakty
Úvodní kurz zhruba dva týdny, takže spolupracovat na stroje a recepty
Průhledy do finance a finanční rozvoj za poslední tři roky
Klientelu a dobré jméno pekařství
Záruka, že se jedná o lukrativní byznys
Pro tento balíček žádám o hodnotu 30 000 euro a 70 000 $ R, co je částka, kterou lze generovat jako zisk po jeden a půl roku (navíc k trvalé hodnoty strojů a know-how).
Ti, kteří mají zájem, ne příliš dlouho váhat, protože chtěl bych provést tuto dohodu až do června 2010.
Jsem přenesen před více než třemi lety s přítelkyní pak, německý brazilské, Brazílii. Kathrin, název zboží vyrobené kuchař školení v Německu a přinesl tolik znalostí.
Bohužel se náš vztah jako milostný vztah v zlomky. Provozovat pekařství stále spolu, žijící v Olivenga a tak dále, sestavili nás tak pěkné, že dostali jsme k tomuto hledání rovnováhy mezi oddělením a společné podniky, což znamená žít. Tento příběh je však samozřejmě optimální základ být stále tak velice spolu souvisejících a podnikat se navzájem. Je to jen lepší k dokončení tohoto projektu v míru.
Pro mě, který hovořil v té době jen málo portugalských a Brazílie pouze ze dvou svátek cesty tušila, 2006 / 2007, sexy, aby mě k myšlence pečení, protože jsem viděl příležitost vydělat peníze, za které jsem musí první době moc dobře zná jazyk činnosti. K prodeji chleba první znalosti pohybovat rychle! A tak to byl také můj dobrodinec erstmal s brazilské řemeslníků k vybudování vše a poté s mnoha zákazníky v kontaktu a naučit se jako jazyk. Vzhledem k tomu, že já sám může nyní výrazně lepší porozumění, věřit se mi další úkoly. Já jsem teolog, pracoval pro mírové hnutí v Německu a bude mít poté další zase možná úplně jiné, k vyzkoušení pro mě jako pekař.
Finančně viděli je malý případ teď vystoupit z podnikání, jak je to opravdu dobrým zdrojem příjmů, který dojil už dávno není až k hranici. Příjmy byly lepší vždy během tří let, vždy více práce účinně, zaměstnanci vždy jednají, pekařství vždy známé, atd. Jsme měli a mají velmi dobré slovo do úst, že pracuje samozřejmě pomaleji, než kdyby jste (jako přinejmenším tady v) Bahia (Ano také bohužel obvykle) jeden z těchto reklamních vozidel s hlučné zvukový systém na střeše najímá nebo dělá další "zrnitým" reklamy. Jsme byli diskrétní a byla postavena na pověsti a proto i dnes zákazníci v pekárně, zatímco blízko k životu, ale pouze teď dostal vorgeschwaermt přátel a teď dokonce chtějí vidět přijde. Rovněž je tu stále ještě mnoho potenciál vypadnout.
Zde v tomto regionu je normální denní mzdu pracovníka / a pracovník na 30 až 50 R$. Z nichž velká část populace žije tady. Pokud tak jsme v průměru každý den, pekařství otevřel porovnání (po uhrazení faktury, mzdové, nájemné, atd.), 200 R$ z vlastní kapsy mohla zapojit (100 pro Kathrin, 100 pro mě), plast, že jsme ani bohatí ještě mohli chudí ale stále je vést dobrý život. Já mě rychle odporuje: Pro místní podmínky jsme poněkud bohatší než chudší, v každém případě, protože je to konkurenční mzdy.
Nakonec ještě pouze Poznámka: domácí předchozí Geschaeftsraumes se přihlásil nyní vlastní potřebu na konci naší tříleté smlouvy, tak, že musíme dostat všechno z obchodu do 30. června. (Vše je v ní, skutečně patří k nám a je součástí obchodovatelné.) Je to v současné chvíli stav věcí. Je navíc potřeba najít, možnost rozšíření předchozí koncepce nový prostor. V malé Olivenga, zde existují alternativní nabídku prostor, ve kterém krok by bylo možné během několika dní, aniž by to bere nevýhody (jako je například ztráta klientů). A dokonce i přechod na Ilhéus stává otázka pro ty, kdo uvažuje o koupi: Ilhéus je velké město, kde více peněz routiert, mnoho našich zákazníků pochází ze tam a také tam s pekařství přesunout, to by mělo být pro kupující předmětné prohlásili naši zaměstnanci.
Tento krok může jít do konce června na jevišti - to je sám v rozhodnutí kupujícího, protože z naší stránky vyrobeny okamžitě (mluvil také o kurz na úvod do stroje a recepty atd) může být spuštěn s "Odchod" - jsem připraven ke spojení této energické a s know-how v každém případě. Začátek července však jít do Německa a vrátit až do konce září.
Jsem potěšen požadavky a vážný zájem. Mé přání je předat 1. pečení v dobrých rukou, to pokud možno v červnu 3 s Kathrin tento projekt k dokončení a 2., v okamžiku, kde jsme ve výši 30.000 EUR a 70 000 $ R sdílejí mezi námi.
Teď jsi na tahu!
Pozdrav od Daniela.

8Děkuju
nákup!
: Pro místní podmínky jsme poněkud bohatší než chudší, v každém případě, protože je to konkurenční mzdy.
Téma starter