Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 z 8
Rio oder Salvador ??????????????: Rio ODER Salvador … Hallo liebeb Brasilien Freunde… Ich mache es kurz und schmerzlos…. Ich fliege das erste mal nach Brasilien (April)… ich kann mich leider noch nicht entscheiden ob ich nach Salvador oder nach Rio fliegen soll… Das ganze sieht so aus.. sobald ich in Brasilien ankomme fliege ich
  1. # 1
    Nový uživatel
    Spojit datum
    01.02.2010

Lächeln Rio nebo Salvador??????????

Rio nebo Salvador…

Ahoj liebeb Brazílie Přátelé
    Byl krátký a schmerzlos….
    Létat poprvé do Brazílie (duben) …, kterou jsem bohužel stále není možné zda jsem měl letět do Salvadoru nebo Rio
    Vypadá jako... Jakmile dorazí v Brazílii okamžitě letět dále směrem na sever a zůstane tam asi 1 měsíc
    Krátce před odjezdem do Německa chci ale pár dní Rio nebo Salvador mitnehmen… o Manaus po Rio nebo Salvador

Tady moje otázka: jaký je váš mir…? Měla lépe po Rio nebo Salvador...
    Jak již bylo uvedeno několik dní …, protože žijí již některé z města brazilských by rád využil... jsem sám a ani vědět, kde vás jako žena „besser“ (proveďte nejsou nesprávně, chápu že mein není boese… teď přijde určitě mnoho šarvátek... ")BESSER“ v tom smyslu, kde potkal jsem spíše pro batůžkáře mé téhož) je …aufgehoben

Salvador je super město ale Rio ne
    To proto batoh nesmí tak drahé... Kde více lidí?
    Hostel in der nähe vom Strand ? und so… Also einfach vor Abreise noch etwas buntes ..

By bylo super radost, když mi dáte tipy...

• Reklama

2. # 2
    Gast_14948
    Host

Standard AW: Rio nebo Salvador??????????

Ehm, Haló
    není tak snadné odpovědět. Ale když řeknete "něco barevné" pak tak bez stresu a tak?
    Pokud jste sami bez úsilí v němž zahraniční efektivně vyrovnat, proč zvolit není rio?
    Ano, ovšem, první prohlídky pro batůžkáře pak doporučuji Salvador, übersichtlichkeit a bez stresu krok.

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    10. Září 2008
    Místo
    Maceio

Kniha ale příchod letu vidlice SalvadorOdjezdu Rio nebo vice versa, je-li něco.
    Pozdravy od Maceió
    Thomas
    Apartmány v Maceio:
    www.Maceio.at

4. # 4
    Nový uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    01.02.2010

@ Vandercammen: díky... .daran, myslel jsem, že už...ALE příliš drahá... Vidlice lety jsou generel dražší...
    Proto pracuje

@ nini: náhradní batůžkářské Tours & co. Mohu udělat za měsíc na severu. Existují také menší trubel...

Wo gibt es denn mehr Hostel möglichkeiten ? Eher in Rio oder?????

Rád bych skutečně pláž copacabana hodinky
    pro rio, tendence stoupá

5. # 5
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    21. Února 2009

Zitat Původně odeslal lalez Beitrag anzeigen
    Rio nebo Salvador…

Ahoj liebeb Brazílie Přátelé
    Byl krátký a schmerzlos….
    Létat poprvé do Brazílie (duben) …, kterou jsem bohužel stále není možné zda jsem měl letět do Salvadoru nebo Rio
    Vypadá jako... Jakmile dorazí v Brazílii okamžitě letět dále směrem na sever a zůstane tam asi 1 měsíc
    Krátce před odjezdem do Německa chci ale pár dní Rio nebo Salvador mitnehmen… o Manaus po Rio nebo Salvador

Tady moje otázka: jaký je váš mir…? Měla lépe po Rio nebo Salvador...
    Jak již bylo uvedeno několik dní …, protože žijí již některé z města brazilských by rád využil... jsem sám a ani vědět, kde vás jako žena „besser“ (proveďte nejsou nesprávně, chápu že mein není boese… teď přijde určitě mnoho šarvátek... ")BESSER“ v tom smyslu, kde potkal jsem spíše pro batůžkáře mé téhož) je …aufgehoben

Salvador je super město ale Rio ne
    To proto batoh nesmí tak drahé... Kde více lidí?
    Hostel in der nähe vom Strand ? und so… Also einfach vor Abreise noch etwas buntes ..

By bylo super radost, když mi dáte tipy...
    Ačkoli žijí v Salvadoru odporučila bych ti první svátek Rio. Rio byl vždycky můj sen, poznali nejdůležitější tam čtyři dny dovolené a která byla předložena do té doby. Pro příští dovolenou v Brazílii by pak soustředit na Salvador.

6. # 6
    Uživatel
    Spojit datum
    29. Září 2007

Idee AW: Rio nebo Salvador??????????

Zitat Původně odeslal lalez Beitrag anzeigen
    @ Vandercammen: díky... .daran, myslel jsem, že už...ALE příliš drahá... Vidlice lety jsou generel dražší...
    Proto pracuje

Rád bych skutečně pláž copacabana hodinky
    pro rio, tendence stoupá
    To nesouhlasí s, ale vidlice, lety nejsou dražší okolo, aby souviset může ničil i cestování! Například, pokud se cílové místo je dražší než druhá! V na 2 bývalé soudu účtování právě sem a tam, závislosti na cíli tak to zabere levnější než první vzdušný cíl - Pak Rück(Gableflug) se hodí na stejnou rychlost!

Například z mého pokusu o Porbe z Curychu

Konec dubna do Salvador - Mitte Mai aus Rio zurück nach Zürich Für 1202 CHF alles mit TAP! Bin jedes zweite mal mit TAP Gabelflug nach BR geflogen und habe im einstelligen € Bereich einen Kleinst-Zuschlag bezahlt.

Dva další příklady, které jsem letěl: ZRH - Orlando přes Chicago letu s AA, pak se Pronájem auta rumgereisst, z Miami přímo do ZRH s charterový let (Balair) má kolem 50 dolarů více nákladů gableln!
    Nebo před čtyřmi lety čtyřúhelník lety ZRH - Bangkok - Manila - Hong Kong - ZRH s třemi různými dobré airlines pro celkové 1682 CHF
    včetně všech daní!

Jde již o data (svátky - sváteční)
    S kohoutem rozvětvení fly učinil jsem tak často v severo-východ, ale také odpovídající zkušenosti v Africe nebo snadno přehrávat také s KLM na vaše cesty!

Dobrou noc

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Tipy a zkušenosti do Rio nebo Salvador de Bahia
    Od Unregistriert ve fóru městech a regionech
    Reakce: 10
    Poslední příspěvek: 31. Října 2010 19: 46
  2. Salvador - Pousadas nebo byt
    Od Marlon Brando ve fóru městech a regionech
    Reakce: 4
    Poslední příspěvek: 1. Prosince 2009, 18: 39
  3. Pousadas a hotelů v Salvadoru
    Od EinWeg ve fóru hledat a najít
    Reakce: 1
    Poslední příspěvek: 6. Února 2008. 21: 48
  4. Dobrovolná služba nebo dobrovolník v Salvadoru??
    Od Aaron v práci fóra / stáž / studie
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: 29. Května 2004. 20: 46
  5. Pokud jste Rio nebo Salvador koncem příštího týdne?
    Od Anonymous v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: Dne 27. listopadu 2003, 18: 21

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •