Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 9 12345 ... PosledníLetzte
Zobrazují se odpovědi 1 až 6 z 50
Nacistické otroky v Brazílii: zajímavý, pravděpodobně článek: & quot; neměl jsem ani jméno & quot;. -jednou nacistické SKLAVEN V Brazílii & quot; neměl jsem ani jméno & quot;. Morter UNTERM hakenkreuz: na farmě otrok brazilské NS stoupenci neustále sirotky v třicátých letech jako & quot;.Počet lidí & quot; později dědici Krupp oslavit tady divoké jet set stran. Dochované bývalých otroků mluví už pro první
  1. # 1
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    10. Září 2008
    Místo
    Maceio

Standard Nacistické otroků v Brazílii

Zajímavý, pravděpodobně článek:

"Nebyl jsem ani název" - jednou

NACISTICKÉ OTROKY IN Brazílie
    "Nebyl jsem ani název"
    Morter UNTERM hakenkreuz: na farmě otrok brazilské NS neustále stoupenci sirotky jako "Počet osob" v třicátých letech, později dědici Krupp oslavit tady divoké jet set stran. Dochované bývalých otroků mluví poprvé utrpení na nacistickou Hacienda. Od Jens Glüsing. Rio de Janeiro
    Pozdravy od Maceió
    Thomas
    Apartmány v Maceio:
    www.Maceio.at

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    obchody

Standard AW: Nacistické otroky v Brazílii

V článku může být velice zajímavé, že ani si to přečíst. Narodil v roce 1967 a slyšet stále pouze nacistické Lyra. Jak výhodná výmluva pro státy zlotřilých Brazílie, to je v podstatě dodnes. Je to vyvalené pomalu. Naštěstí některé má sama nemalým po "sloučení", například válka viny WK. V mém domovském městě, synagogách a jedním z největších židovských na obce v Německu bylo do Berlína a Frankfurtu jedné z nejdůležitějších. Web byl spálen jako tolik lidí. Stále ještě několik Židů se rozhodla po válce do Německa nebo vrátit. Proto jsem měl několik spolužáci s židovské víry (abych byl upřímný, všichni říkali a oni dokonce, že jsou "Židi"). S jedním, dnes CEO, byl jsem obzvlášť dobré přátele. Pamatujte, velmi charismatický, jeho otec byl skvělý muž, ztratil celou svou rodinu v případě holocaustu a teď seděl na jeho bílou koženou pohovku a nevěděl co říct. To nebyl ani mě, ani jeho syn, ať samostatně, neboť mu, ale špatné svědomí, které emitují novináři debil a ostatní busybodies stále snaží. Památky jsou naprosto v pořádku, ale ne vždy, tento tip!

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    31.05.2005
    Místo
    Rio de Janeiro

Zde jsou dnes stále otrok farem jen Brazilci zotročil vlastní krajany a je tam co v tisku.
    Pár měsíců před, někteří byli propuštěni znovu "Nevím", kteří považovali jeho "otroků" jako zvířata byl členem parlamentu podle toho, jak v Brazílie.
    A u všech pochybovačů: nebyl potomkem německých přistěhovalců

4. # 4
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    11. Října 2007
    Místo
    Hannover/Baixa Saxonia/Německo s porodnické/RN/Brasil

Velice zajímavý článek a prokazuje znovu Homosexualism a fašismus všude v západním světě zahnalo široká.
    No, v Asii byly a neexistuje dostatek jiných, méně krutý režim.
    Ale něco tam bude znovu a znovu, dokud lidé obývají tuto planetu - člověk je hodně špinavé vykořisťování, které přivedly k vývoji.
    Výjimky potvrzují pravidlo.

Chcete dobře udržovanou víkend - Surfistas

5. # 5
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    17.12.2005

Zitat Původně odeslal guandu Beitrag anzeigen
    Zde jsou dnes stále otrok farem jen Brazilci zotročil vlastní krajany a je tam co v tisku.
    Takové příběhy mě nudí, protože co člověk čte v tisku, zní jen jako velký skandál, člověk slyší na opačnou stranu ("Ano, ale..."), nebo zúčastněné strany ale pak ("No...") časy blíž, zjistíte, že velký skandál v tisku o legitimní relativization je ve skutečnosti zmenšuje dokud vás často nevěděli konečně kdo ve skutečnosti by v takových příbězích... Závěr: obecně nic není jak to představí na rychlý pohled. A schonmal garnicht, tak jak je často chce prodat to tisku!

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    01.08.2006
    Místo
    Manaus Amazonas Brasil

Zitat Původně odeslal supergringo Beitrag anzeigen
    Narodil v roce 1967 a slyšet stále pouze nacistické Lyra. Jak výhodná výmluva pro státy zlotřilých Brazílie, to je v podstatě dodnes. Je to pomalu vyvalené
    (1) v tomto darebný stát.... napadl synagoga, ani židovský hřbitov, stále ještě mešita, ani památník holocaustu dnes, zničila jako ve vaší "označena práva státu".
    (2) také příběhy o sexu bez rádoby spisovatelka špinavé verlogene napsal modroocí Eurogeldgierige stroj sexspiele Domptörbuch o Teutsch. (Něco, co nikdo nečte eh.)
    (3) Sch... už jsme tady, nic ungut, na Kriaturen jako vy, ale Vaše hloupé a zcela brasilien unrelevanten komentáře na mnoha fórech.

Strana 1 z 9 12345 ... PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Poprvé, náhrada za ehemlaige otroky!
    Od brasilmen sociální otázky ve fóru
    Reakce: 9
    Poslední příspěvek: 24. Února 2006. 13: 00

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •