Oi Super Gringo,
pro Lemi pouze potvrdit váš tip.Castelo Pedras je ve skutečnosti. Žije daleko přibližně 300 m odtud. Mohl přijít přes gardénie a Anil z Recreio, je pravděpodobně rychlejší.
Rejstřík
Pozdrav
Chris
Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
Oi Super Gringo,
pro Lemi pouze potvrdit váš tip.Castelo Pedras je ve skutečnosti. Žije daleko přibližně 300 m odtud. Mohl přijít přes gardénie a Anil z Recreio, je pravděpodobně rychlejší.
Rejstřík
Pozdrav
Chris
Horny... víkend gehts v "Castelo". Je to již gebongt. Já vlastně jeli autem? Denkts, je nyní v autě stereo...Ano a když tam půjdeš večer pryč? Možná raději stejná jízda s taxi. Skutečně není příliš daleko a je tak schopen dostat alespoň pár piv.
Dezintegrační je také hned za rohem. Zjistil jsem v aplikaci mapy Google. Prostřednictvím Google teď vím také kde bydlím. Přímo vedle Favela "Vila Amizade" (Jak svůdné zavádějící jméno!).
6 více malých favelas se nacházejí v okolí. To iss tady jako na vesnici. Kdo by si pomyslel, že... a že se nyní nazývá města RIO!
"Večer" je dobrý. V Castelo nevím v Riu, v "skutečnou" Baile Funk tak od tří hodin v noci, druhá je teplý. Hehe, Minas adieu, Vítejte na Rio!Původně odeslal O Baiano
Do Castelo: ferry - bez ohledu na to, zda taxi nebo dokonce - 1 hod., 1: 30, příchod jeli kolem půlnoci, aby zatím dobře. Jak jsem řekl, pátek až sobota, zítra říkají (například).
Hej Hej. Pokud váš obraz terasa vašeho bytu byl zastřelen, favela "Chica Mendese", jako park s jezerem je východně od. Severně od (favela) který spojuje pak "Vila Amizade" na. Já vím, tento kurz pouze prostřednictvím externích zdrojů.Původně odeslal O Baiano
Jasně můžete jet autem na hrad, jedinou otázkou je, jak to zpátky?
Já říkám pečlivě časy: jednoduché jet taxíkem BRL 25, samozřejmě jen hrubý odhad, by zajímalo mě, co je obvyklé (dohodou) celní.
Jen ne, kterou máte kontaktovat ženy, mobilní čísla již...
[PS: zuverläsigen kontaktní muž by měl jen o také pouze číslo uspořádat.] Musel by být sponzorovány ale (také). [Oznámit, pokud chcete jeho číslo.]
PS: Žijete, ale už docela daleko jsem v Recreio, opravit můj taxík poplatek odhadnout na BRL 35-40!