Dobrý den
Moje snoubenka je konec července za 3 měsíce. Protože jsem jako zdraví by poskytly, potřeboval bych nějaké tipy, kde najít něco levného. Myslíš, že tu mají nějaké zkušenosti. Předem Děkuji.
Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
3Děkuju
Dobrý den
Moje snoubenka je konec července za 3 měsíce. Protože jsem jako zdraví by poskytly, potřeboval bych nějaké tipy, kde najít něco levného. Myslíš, že tu mají nějaké zkušenosti. Předem Děkuji.
Ahoj joerch, použít funkci hledání na fórum, pak setkají některé související dokumenty.
Dokončil jsem minulý týden jen online pro mé tchýně.
Najdete na okraji ADAC (ADAC - váš partner ve všech otázek o mobilitě. Automobil (Allgemeiner německý klub) - členství - silniční asistence - route planner - testy - pojištění - kreditní karty - finance - autopůjčovna) Příchozí Pojištění - měl jsem mě ELVIA (nad) Zdravotní pojištění a cestovní zdravotní pojištění pro cizince v Německu nebo pro Němce v zahraničí) rozhodl....
vlastní zkušenosti let jako levné: Hansemerkur nebo Würzburg,.
Myslím, že Hansemerkur je také stále nejlevnější odpovědnost...
"Ahoj""joerch",
Dokončil jsem "ProVisit" 2008 pro mé nynější manželka na "Dr. Walter". Je to kombinovaný zdraví, soukromé odpovědnosti, nehod a Abschiebekostenversicherung.
V našem případu 64,00 EUR za měsíc. Může být prodlouženo na delší pobyt krátkých telefonní hovor snadno.
Výhodu: Člověk dostane Behandlungsscheine pro lékaře a zubaře nesmí být tak v dostatečném předstihu. Doktor být účtovány přímo s pojišťovnou!
Pozdrav
REI dos palmáre