Pro mnoho Lula není komik pro mě.
V posledních měsících se choval vtip elisch 2 krát:
1. Když má zurueckgezahlt ty ostatní brazilské dluhu na Světovou banku a jen v současnosti
2. Jak mu udělil USA$ 4.000.000.000 jako Světová banka (musí to uvedli do souvislostí: G-20 účastníci se dohodli, že Světová banka poskytne celkové 1.000.000.000.000;) Brazílie zúčastní tak kolem 0,4 %. Ale mal doch o změnu v myšlení: člen skupiny G-20 Unbestritten a podporu svět banky s 4.000.000.000 nás$, na nejhorší důsledky krize v welteiten, polštář pro nejchudší státy. Brazílie uebernimmt zodpovědnost, v rámci prostředků vznikajících, jako nějaký čas před na Haiti znovu.
Očividně miloval a, bohužel, na obou úkolů pro mnoho silný, tak nazval "Herec".
Handshake s Obahma na schůzce skupiny G-20 ([Díky Bohu nikdo nechce víc co G7-, nebo G]? schůzky vědět;) (dost dlouho to gedaueret), s poznámkou: "Jsi rán" (volný překlad Vandercammen) něco znamená.
Více než 6 let Enacio Luiz "Lula" da Silva jsou pryč a z mnoha podprocesy a příspěvků vidím da Disskussionsbedarf:
Trochu Brazílii jsem potkal poprvé v roce 1993. Zjištění byla pak výsledek jako:
50 % Inflace za měsíc ({jsem nechápal si na dovolenou, protože skoro přesně po 2 měsících, zdvojnásobila cena autobus v Riu}, nebo)
Moje ústa: hodně špatně tady Ano.
Pak přišla, 1994, Fernanda Henriqua Cardosy. Obrovské štěstí v době pro Brazílii.
Skutečný, což je více či méně stabilní až do dneška, (obora očividně nadhodnocen a pod ním a Lula tak daleko že můžete mluvit dnes "více či méně stabilní měny".) Rezervní měna není samozřejmě (chtěl jen,, ještě ne"stanoviště, ale pohneme takové diskuse znovu asi 30-50 let;) Kdo ví; (pokud si troufáš prognózou).
"Bolsa Gaz" a některé další stát, že ho uvrhla do nejchudších lidí, kteří již pomohly (15. května reais si betw. rozdíl) (Hlad, nebo Arroz a za ven).
Ale nejdřív se ujistil, že dokonce i chudší obyvatel Brazílie může účastnit hospodářské zotavení.
Schwank z mého života:
1994 se mým bývalým Schwager s manželkou a 2 děti v nejhoršího druhu "Vila", kolem 30 m2 životní prostor "Diocletianus".
1996, který postavil polovinu jeho jednoduché kupci domů už nepochybně na jedné, v té době přibližně r 500,00 USD v 10 vezes gekaufren pozemku. Navíc je lednička (také v 10 vezes koupil) a další jednoduché vybavení.
Bez Cardosovy on by nemuseli, protože s soeiner míra inflace, a to nikoho nezajímá z majetků v 10 vezes.
Pak přišla Lula a já mám v diskusích s pouze brazilské státní příslušnost, že by nemám nic proti prezident Lula vůbec.
"mençalões" a on se stále, tvrdí, že neví nic, ačkoli i jeho bratr byl zapojen.
Vláda Lula převalil hlavy.
Mezi již přijala: shrnutí všech až do data udělena podpora, která přesahují platby pojištění pro případ nezaměstnanosti, první, nazývané "Bolsa Família", který, informace a stanoviska reálné "sociální pomoc" v Brazílii, .streng spojené s podmínky, jako například navštíví Schulgang přijímat dětí a jejich ošetřujícího lékaře.
Skandály prošli, které Fantastico (Globo;) (V neděli večer) v vyjasněna v že byl spuštěn tolik nesmysly, tak hodně z bezohledných Nichtbrauchender "enstsprechenden nároky" proti morální smysl do "hlavy".
A pak zastavil nejvíce hlasů.
Lula má dnes, protože ze dvou důvodů, rodiny, které mají nulový příjem, může být oficiálně oznámí program pro výstavbu 1,000,000 domů pro rodiny, kteří by jinak nikdy nepřišel na nemovitosti, včetně:
1. protože chce pomoci chudším rodinám a
2. protože výstavba 1,000,000 domů bude fungovat podobně, jako je například vrakovací prémii v D..
Program se nazývá: "Minha casa, minha vida", což znamená můj dům, můj život.
Morales (v současnosti asi na Hladovka), Chaves, Raul, Lula. Pokud používáte "lepší způsob" do příslušné třetí země světa (amalgámy betw.) 3. a 1. svět tam samozřejmě; Měla jste, protože pokřtil 2. Weltlaender těchto zemí; Ne: odpovědi jsou tam už: rozvíjejících se trhů).
Těšíme se na živou diskusi.
@ Takeo: jistě, že čekám na vás se zvláštním potěšením.

5Děkuju

Téma starter