Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Stránka 1 z 3 123 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 14
Nákup: Oi gente, bydlím s mojí přítelkyní a našeho syna (4 1/2 roky) v Německu. Už byl velmi často v Brazílii a žil tam v době také již 6 měsíců. Rádi bychom nyní koupit Rekreační dům v hotelu. Nemám bohužel žádný CPF E,
  1. # 1
    Nový uživatel
    Spojit datum
    07.04.2009

Standard Nákup majetku

Oi gente,

Bydlím s mojí přítelkyní a našeho společného syna (4 1/2 roky) v Německu.
    Už jsem byl velmi často v Brazílie a žili v době již 6 měsíců.

Rádi bychom nyní koupit byt v hotelu.
    Nemám bohužel žádné CPF CPF mé přítelkyně vypršela.
    Rádi si samozřejmě také rádi zadat vlastnost pro mě.

Podle webite weber (tečka) bernardo (tečka) nom (tečka) br - > kupovat po seznamy, podle nichž nákup bez problému by mělo být možné:
    Nákup majetku
    -Je možné pro cizince pouze na turistické vízum;
    -Získávání probíhá formou notářské kupní smlouvy;
    -Vlastnictví je obdobou v katastru jako v Německu,
    Pokud chceme mít jistotu;
    -Zastoupení agenty na konci
    Nákup osobní přítomnosti kupujícího je možné,
    Proto není povinné;
    -Zajištění nákupu k pozdějšímu datu, nebo na
    Nákup vorverträge může uzavřená s úhradou vkladu
    ;
    -Existuje stále mnoho zemědělské půdy v podobě úrodné půdy a
    Pastviny k dispozici; pro cizince existují v zemědělské půdy, ale
    Erwerbsbeschraenkungen

Tato tvrzení jsou správné?
    Současný vlastník objektu je švýcarský podle zprostředkovatel. Pro zpracování, například použití účtu okraj notář v Evropě v pochází podle makléřů. Tento postup by takto:
    Po podpisu smlouvy preemptivní kupující převede celý nákupní cenu na podmíněný účet. Pomocí šablony notářské kupní smlouvy, která je prodej kupujícímu, může prodávající pak tvrdí svůj nárok na vkladu na podmíněný účet.

Co vám tento přístup?
    Co by měl zkontrolovat před?
    Pro vstup do pozemkové by musel být, ale v každém případě na zem nebo?

By bylo velmi vděční za vaše tipy!

Baracuda

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Mar
    Místo
    Einbeck

Standard AW: nákup nemovitostí

Nákup majetku Brazílie je relativně jednoduchá.

Obecná doporučení:
    Konzuláty uchovávat seznam Vertrauensanwälten.

Doporučuje právník jeho důvěry k účasti na
    Jak mi řekl takovou dobu:
    Lepší než nákup PRüfen může každý, kdo je majitelem a co je zapsán do seznamu pozemků.

Možná bychom měli také zvážit kdo chová jako kupující, vy sami nebo s přítelkyní, by budoucí zřetele.
    Pokud vaše přítelkyně s investicemi vlastní peníze koupím sám a na mé jméno.
    Ostatní doporučení by objektu viz atd, sama o sobě, tedy koupit pouze v Brazílii, jste-li v Brazílii relativně rychle si můžete získat CPF.
    baracuda80 Dobrou noc.

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    04.07.2005
    Místo
    Lummer, 21 ° jižní, 55 ° východně

Měl v prvé řadě zkontrolujte zda vlastnost vůbec je součástí prodávajícího, a nesmí zatížení na vlastnost, např majetkové daně, hotel, atd bylo zaplaceno.

Kdo totiž obdrží kupující, takže vás za pořadí visel.

Takové časy zase kolem, kolem pár lidí kteří mají větší představu, jak jsem popsal podrobněji.

Můžete snadno získat na federální CPF Receita.
    Mám jen jednu, přišel mi v March.... na federální Caixa nějak není, vzhledem k vojenské službě. Byl pouze meziprodukt, s níž jsem pak zase musel Receita federálních.

Karta je zasílána na to po 3 týdnech.

Na stránkách velvyslanectví nebo federální Receita, který může navrhnout z Německa (k poslední asi 3 měsíce).
    TITUSOIL -Take zisk - Titusoil byl ' úspěšně prodává!
    Nové - novinka - novinka -Jsme roztavení Zahngold – nutně nyní remízu zuby může být!

'Pesticidy ze skupiny organofosfáty potlačení duševní vývoj dětí'.
    V předávkování zdá se, že to mají také složil v dospělých!

4. # 4
    007
    007 está offline
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    31. Března 2008
    Místo
    Fortaleza / Ceará

Standard Re: nákup nemovitostí

OLA Baracuda

Jako dipl.Realitních kanceláří zde v BrazílieBezpečně činnostmi já mohu poskytnout informace.

Můžete použít 1. CPF s minimálním úsilím na příslušné RF ve stavu (vždy v hlavním městě). Provedete to tak, bude nejlepší, když jste osobní dárek. Prosím, rodný list, který nesl jméno vašeho otce a matku jsou registrovány na.Také váš průkaz.

2. "Pro Curação" (plnou moc) pouze na professional nemovitostí imatrikulierten (s číslem CRECI *) učinit. Ukáže vám jeho totožnosti karty, v případě pochybností můžete, když objasňují místní CRECI telefonicky, je-li všechny OK.. Je vám ukázat, že ve vlastnictví prodávajícího je právně registrovány a vyložena. Od Cartorio registro.

3. Zprostředkovatel dostane Komise od prodávajícího a ne o vás.

4. Wenn si nejste jisti, že navrhovaná Einbeck se může vztahovat právník. To je ovšem účastnící náklady pro vás

5. Náklady na převod vlastnictví, (Escritura a registru) v příslušné Cartorios se hradí kupující.

6. OPS, last-minute ještě neviděl. Überweis není celá kupní cena v době. Vklad vydané CA. 30 %, zbytek s šekem (například z účtu vaší ženě) z banky. Přenos probíhá v Cartorio v automatech Escritura.

* CRECI je dílčí část (k dispozici v každém státě) COFECI
    (Zastřešující organizace realitní kancelář) Brazílie. Můžu vás
    Věřte, že to je vážná věc.

Abraço

James
    viajante Dobrou noc.

5. # 5
    Nový uživatel
    Spojit datum
    29.06.2005

Zitat Původně odeslal Einbeck Beitrag anzeigen
    Konzuláty uchovávat seznam Vertrauensanwälten.
    Měl jsem naposledy mnoho problémů s "Vertrauensanwälten".
    Weber & Bernardo v Salvador Určuje honorární konzulát německé na svých internetových stránkách jako referenci. Na honorární konzulát jste mi řekl pak říkají jen německy hovořících právníků. Nemá to nic společného s "Reference".

Chtěl jsem koupit vlastnost. A mě bohužel rozhodli Weber a Bernardo. Právník Weber dal svůj honorář s 3000BRL. CPF by měl znovu kromě mě stál 250BRL.
    Daniel Moser je odpovědný za otázky nemovitostí. Tak, aby věc rolling by měla platit 1500BRL zálohovou platbu poplatků a 500BRL předem. Napsáno dne 13. března 2009 zákon firma platby je přijat. Ačkoliv pan Moser věděl, že jsou ostatní strany zájem o nemovitosti, spíš jako nic vůbec nestalo poprvé.
    Nejprve mě poslali pro nákup a obstarání CPF pravomoci. Spíše než Lord Moser v době, kdy Prefeitura minulosti vypadá a získat potřebné dokumenty pro nabývání nemovitostí, byl teď čekal tiše až moje CPF byl k dispozici.
    S zprostředkovatel právník byla jako ne. Jednání byla ne. Korespondence byl jako pouze prostřednictvím e-mailu. Zoufale má zprostředkovatel, pak mi telefonoval v Německu a požádal mě, abych řekl právník, že měl by mu zavolat. Já jsem dal číslo právnické firmy pak zprostředkovatel.
    Nakonec byl pak začátkem dubna majetek někoho jiného. Agentura a majitel byly dost čekání. Co agentura o mé Advocado řekl, že to není tady psát raději.
    Samozřejmě jsem chtěl vrátit, Bille a část mé peníze zaplatit předem.Čekal jsem na prvním marně na prohlášení. E-maily zůstaly nezodpovězené. Volání ve firmě: "Pan Moser je špatně". Co má a jak dlouho se očekává, že nic tak na mě. O pár dní později jsem dosáhl, Lord Moser, která mě ujistila, že by se o to. Stalo se to zase nic.

Na 14.05 použila jsem mě pak na generální konzulát.
    Hle, večer ve stejný den, se moje mysl naprosto předražené účtování (Exel souboru odeslaného prostřednictvím e-mailu) pak. A poselství: "omluvit prosím že nás registrovat až dosud." Firma byla v posledních několika týdnech po celý den s dalšími klient vydá práce, tak, že bychom mohli... ne větší pozornost na váš požadavekHodnota vašeho Zbývající úvěr ve von..... bis výška konec příští týden odplatu.

Že firma byla tolik práce, mě překvapilo. Pan Moser také prodává nemovitosti v Immobras. Když mě tam požádal o vlastnost známý, návrh odpověď přišel jmenování ani 5 minut později.

300 Namísto 250BRL byly pak vypočtena pro CPF (Řekněte několikrát do brazilské) a post: 500BRL za služby poskytované za výkon ve vztahu k nabývání nemovitostí zarazilo mě zejména na břiše.

Měl legrační způsob, jak znovu vyjmout v klíčích, je kritizovat CPF post, který se stal tak 50BRL dražší a ptal se jestli také vyzvednout peníze a může CPF.
    E-mail zůstala nezodpovězena dodnes, žádná 844BRL se nezobrazují na můj účet a zítra znovu Veronica volání v německý konzulát v Salvadoru.
    007 Dobrou noc.

6. # 6
    007
    007 está offline
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    31. Března 2008
    Místo
    Fortaleza / Ceará

Standard Re: nákup nemovitostí

Cítím lítost za tebe schubidudidu. Ale poučný, váš příspěvek je obvyklé.

Ne všichni právníci v Brazílie jsou tak, ale vzhledem k tomu, že již existují pár hrdinů, že peníze zákazníka z kapes brát peníze od lidí jako vy a ne zavazují se zapojit jiných než silné vklad.

Kdo CPF R$ 300,00 vyžadují je drzost.

Doufám, také uživatele, který doporučí právník vždy a ihned otázka o Immoblilienerwerb přečetl tento post.

Trau, kteří vypadají!

Abraço

James
    schubidudidu Dobrou noc.

Stránka 1 z 3 123 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Jak převést peníze do Brazílie nákupu majetku!
    Od onkel bahia ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 14. Května 2007. 17: 02
  2. Nákup majetku
    Od Franco ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 14
    Poslední příspěvek: 17. Srpna 2005, 23: 38
  3. Nákup majetku
    Od Franco ve fóru insider tipy
    Reakce: 14
    Poslední příspěvek: 17. Srpna 2005, 23: 38

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •