Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Zobrazují se odpovědi 1 až 4 z 4
Like Tree1Děkuju
  • 1 O post <! – vBET_SNTA - > Nadine <! - vBET_ENTA - >
Spisovny "Pole": Ahoj, jedna otázka k pořadí v zápas. Moje přítelkyně je stále v Brazílii a čeká na její heiratsvisum. v ausländerbehörde bylo mi řečeno, že jsem nezávisle mi něco muset pospíšit víza předložit papíry na zápas, protože to je pak předána soudu a
  1. # 1
    Uživatel
    Spojit datum
    09.01.2009

Frage Registrovat sadu Office "Družstvo"

Dobrý den

jedna otázka k pořadí v zápas. Moje přítelkyně je stále v Brazílie a čeká na její heiratsvisum. v ausländerbehörde bylo mi řečeno, že jsem nezávisle mi něco muset pospíšit víza předložit dokumenty v těsné, protože to pak přesměrován na soudu a to trvá. má někdo nápad ne jak dlouho něco jako tento? a můžu to dělat "žádost" pevně sám když jsem všechny papíry (které jsou?) existují mají? nebo musí být partˇák? Obávám se, že čas je příliš blízko, když požadujeme, pouze pokud je tady. hochzeitstermin je již plně obsazené

jako první

• Reklama

2. # 2
    Uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003

Standard AW: Registru úřadu "Pole"

Teď prvním krokem by vydat vzkaz osobně na civilní registru úřadu jít a uvést všechny papíry, kde se potřebujete v registru. Pro mě, to musel být osobně, nebylo ani na telefonu. To je info poznámky, obdržel jsem závazný podpis tajemníka, atd. Tak mi můžete nechat tyto informace.

Podepsat sám manželství (tým už neexistuje, který se nyní nazývá "Login vzít") potřebujete aplikaci pro členství vaší přítelkyni. Je to plnou moc od vás, že může zaregistrovat manželství pro vás. Formulář můžete získat také, za to na úřadu registru. Zda tato žádost o členství dále notářsky ověřené a legalizovala konzulátu musí, že říká, že také v registru. Potřeboval jsem další 1 Ledigkeitserklärung 2 svědků, 1 Ledigkeitserklärung od mého přítele, 1 kopii svého pasu, 1 rodný list a jen se žádost o členství. Všechno notarially certifikované a pak uzákoněny konzulát. Moje kancelář registru také nemá žádný překlad Brazílie přijato, musela se zde koná v Německu povolené převaděč překlad. Zeptejte se tak již dříve.
    Tyto dokumenty můžete přihlásit svatba v civilním registru úřadu. Dokumenty přejít na vyšší regionální soudu v zemi a jsou ovládány tam. Kdysi OK vyšší regionální soudu, jak je lze nastavit datum pro svatbu na úřadu registru.

Zdravím,
    Nadine

P.S.: "Vaše" registr je registru vašeho pobytu. Chcete si vzít do jiného města, takže musíte nicméně nejprve do registru úřadu vašeho pobytu. Předáte pak v případě potřeby dokumenty na úřadu registru vaše přání.
    toledo74 Dobrou noc.

3. # 3
    Uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    09.01.2009

behördengänge se nikdy konec?
    Je to skutečně šílenství. a všechny dvojitá a trojitý přeložen, legalizovala a znovu potvrdil. Jsem rád, když je po všem.

Díky za odpověď

4. # 4
    Uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003

Jsem požádal mě na úřadu registru první a pak Brazílie poptávka na velvyslanectví, zda je možné převádět dokumenty pouze v části D. Velvyslanectví šlo to jestli to udělám, tak, že jsem musel dvakrát nic přeložit.

Tak se do úřadu civilního registru!

Podobná vlákna

1. Rozdíl. "mancal" a "rolamento"
    Od Kito Fórum jazyk - Idiomas
    Reakce: 1
    Poslední příspěvek: 21. Prosince 2004, 15: 21

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •