Láska Brazílie-Ventilátory
Rád bych vám vyprávět můj příběh a požádat o radu. Moje láska Brazílie začala před mnoha lety. Neuplyne ani den, kdy já nemyslím si, že této nádherné země. V roce 2005 začala moje cesty a už jsem byl třikrát na zemi. Rio, Salvador a Recife byla moje stanice, každý za několik týdnů.
Já jsem infikovaná a si přivlastňují sám naučil jazyk já. Během své poslední návštěvy v Salvadoru jsem byl schopen bavit mě už v portugalštině.
Je mi 40 let a z mého života. Byla osoba samostatně výdělečně činná v odvětví nemovitostí a úspěšné. Naštěstí jsem v pohodlné pozici mít dostatečnou hotovost. (více než 100 000 )
Mám také nádherné dvojčata ve věku 4, jsem velmi rád. Jsem ale rozvedenej. Cesta do Brazílie by znamenalo zlomek s celou rodinou, považují by bezohledné sobec jako. Znamenalo by to, že jsem neviděl moje děti po mnoho let. To zase zlomilo by mi ale hladké srdce. To by zlomilo mi ale i srdce jít v této zemi.
Je také otázka, jaké investice do místnosti Pernambuco nabídnou. Realitní agent, Barraca, atd.?
Musím udělat co, což je vyloučeno. Depresivní, nedělá nic není moje věc. Ne, chci investovat, ale skromné míře.
Ze zkušenosti vím, že musíte udržet pohromadě uhlí jako Gringo. Jsem lechze žít v skromnost. Je to země, jenž se stal součástí mě.
To je major: sebeobětování ve prospěch malých dětí nebo životy olova, podle kterého vy jste tak dlouho, že je to nesnesitelné.
Děkuji vám za četné odpovědi

6Děkuju