Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Stránka 1 z 4 1234 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 20
Like Tree6Děkuju
Co bys udělal: láska Brazílie fanoušci, rád bych vám vyprávět můj příběh a požádat o radu. Moje láska Brazílie začala před mnoha lety. Neuplyne ani den, kdy já nemyslím si, že této nádherné země. V roce 2005 začala moje cesty a už jsem byl třikrát na zemi. Rio,
  1. # 1
    Nový uživatel
    Spojit datum
    24. Července 2008

Standard Co byste si

Láska Brazílie-Ventilátory
    Rád bych vám vyprávět můj příběh a požádat o radu. Moje láska Brazílie začala před mnoha lety. Neuplyne ani den, kdy já nemyslím si, že této nádherné země. V roce 2005 začala moje cesty a už jsem byl třikrát na zemi. Rio, Salvador a Recife byla moje stanice, každý za několik týdnů.
    Já jsem infikovaná a si přivlastňují sám naučil jazyk já. Během své poslední návštěvy v Salvadoru jsem byl schopen bavit mě už v portugalštině.
    Je mi 40 let a z mého života. Byla osoba samostatně výdělečně činná v odvětví nemovitostí a úspěšné. Naštěstí jsem v pohodlné pozici mít dostatečnou hotovost. (více než 100 000 €)
    Mám také nádherné dvojčata ve věku 4, jsem velmi rád. Jsem ale rozvedenej. Cesta do Brazílie by znamenalo zlomek s celou rodinou, považují by bezohledné sobec jako. Znamenalo by to, že jsem neviděl moje děti po mnoho let. To zase zlomilo by mi ale hladké srdce. To by zlomilo mi ale i srdce jít v této zemi.

Je také otázka, jaké investice do místnosti Pernambuco nabídnou. Realitní agent, Barraca, atd.?
    Musím udělat co, což je vyloučeno. Depresivní, nedělá nic není moje věc. Ne, chci investovat, ale skromné míře.
    Ze zkušenosti vím, že musíte udržet pohromadě uhlí jako Gringo. Jsem lechze žít v skromnost. Je to země, jenž se stal součástí mě.

To je major: sebeobětování ve prospěch malých dětí nebo životy olova, podle kterého vy jste tak dlouho, že je to nesnesitelné.

Děkuji vám za četné odpovědi

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003

Standard AW: Co uděláte

Vzhledem k tomu, že máte děti Ano, není správná, pokud by si z vás jen a jen odříznout. Ale měli vzdát také svůj sen, podívej se na něco mnohem realističtější.
    Děti jsou nakonec dost starý, aby stát na vlastních nohou, ale do té doby musíte položit obě pod "jedním kloboukem", protože děti velmi potřebují otce. V okamžiku, kdy se stal otcem jste spotřebovali o odpovědnost, která může být nazíráno jako negativní, protože děti jsou opravdu skvělé.
    Například by řešení, že jste jen "částečné" emigrant a půl roku tam, kde jeden tady mohl rozdělit je tři měsíce jako tam půl roku tu?
    Ale jak víte své vlastní schopnosti rozhodně dobrý!

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    4. Jan 2007

Zitat Původně odeslal Revoluzzer Beitrag anzeigen
    To je major: sebeobětování ve prospěch malých dětí nebo životy olova, podle kterého vy jste tak dlouho, že je to nesnesitelné.
    By mě kontakt se školou na poradny, kostela, atd. a nikoli Brazílie-Fórum.
    Au royaume aveugles z Les borgnes sont rois.

4. # 4
    007
    007 está offline
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    31. Března 2008
    Místo
    Fortaleza / Ceará

Standard Re: Co byste si

Souhlasím s Marlon Brando.

Také vaše "akciové pozice" s 100 k je trochu tenké EURO s 40 let života, myslím. Pokud jste pak pryč časy je pečlivě pro vás.

Podnikání je po celém světě nejen ale k podnikání Brazílie Už je opravdu obtížné. Kdo zařízení jak jazyk může být nesprávně, k nesprávné lidi, je rychle zbavit jeho peníze.

Ueberleg jste to s trvalou v Brazílii. Udělej to jako můj předchozí spisovatel
    navrhl.

Abraço

fortal

5. # 5
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    20.12.2006

Myslím, že vlastním kapitálem 100.000. – € za 40 let je stále velmi tenké. V severovýchodním přímořské Superhaus je v tom za peníze co ale pak... ?

Na druhé straně Domnívám se rovněž v Brazílie -Pokud jste svědomitý a vycvičeni - v současné době příliš mnoho může pohybovat. S němčinou ctnosti a obchodní prozíravostí jednoduše má určitou výhodu před durchsschnittlichen Brazílie. Zní to arogantní - ale to je!

Otázkou je snad zda lázeňské pobyty jsou reprezentativní pro pozdější život. Ne, zažili ošklivé překvapení v každodenní Lebenskampf tam.

Přeji hodně štěstí v rozhodnutí stejně. Jsem tady, protože já jsem na to příliš zbabělí. Přestože již domek, ale to je bezpečnější v žádném případě zde.

Pedro Brazílie

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    17.02.2005
    Místo
    Jaboatão

Ahoj.

od roku 2001 žije v severo-východ. Bez středního dobře umístěný podprsenky.Rodina, kteří podporovali mě všude by se to opravdu stalo. Není tu šanci tady Gringo dobrovolně. Z mých zkušeností je Brazílie Dobrá země až emigraci. Špinavé, drahé a nebezpečné, to je realita, tady na severovýchodě.
    Podle zprávy v zrcadle - online, July 2008, o Recife a Pernambuco tam sám v Pernambuco, v měsíci červnu 2008 o 2000 obětí násilí. Měli byste opravdu jen jednou na pravém vzorku žít a otestujte, zda je toto podnebí trvalé násilí. Na dovolené všechno vypadá jako v reálném životě vždy jiný.
    Ceny jsou již nad Evropou ve velmi mnoha oblastech. Dramaticky roste. Mnozí Němci už jsou pryč. Poslední je světlo, takže zůstaň v klidu.

Tak hodně štěstí

Stránka 1 z 4 1234 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. AF 447 zrušeno. Co mám dělat?
    Od Lemi v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 9
    Poslední příspěvek: 6. Června 2009. 14: 29
  2. 18. 28.8 Co navštívit, v Riu?
    Od Unregistriert v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 10
    Poslední příspěvek: 15. Srpna 2007, 10: 19
  3. 4. / 5.02. V São Paulo - co dělat o víkendu?
    Od Tuxaua ve fóru městech a regionech
    Reakce: 4
    Poslední příspěvek: 2. Února 2006. 17: 45
  4. Které 4 x 4 by řídit?
    Od Frankfrank ve fóru emigrace do Brazílie
    Reakce: 22
    Poslední příspěvek: Dne 25. října 2005, 12: 23 pm
  5. Které 4 x 4 by řídit?
    Od Frankfrank ve fóru emigrace do Brazílie
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: 18. Října 2005, 10: 49 dop.

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •