Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Stránka 1 z 11 12345 ... PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 61
Laugenbrezel: Ahoj! V Německu by nikdy nemám představu upéci doma preclíky. Od pekař a že tedy chce rychle se stalo. Ale tady jsem rychle minul dobré pretzles. Cukrárna, ale také i to! Pak si průzkum na Internetu a
  1. # 1
    Moderátor
    Spojit datum
    20.03.2004
    Místo
    Württembersko / São Paulo

Blinzeln Laugenbrezel selberbacken

Dobrý den!
    V Německu by nikdy nemám představu upéci doma preclíky. Od pekař a že tedy chce rychle se stalo. Ale tady jsem rychle minul dobré pretzles. Cukrárna, ale také i to!

Na Internetu a také někteří našli pak posuzovali otázku.
    Zejména doporučujeme:
    www.Andreas-boerner.de - pretzles a louh pečivo
    Schwbische kuchyně - lekce 8: pretzles

Po konečně přišel na hydroxid sodný, ging’s na pečení preclík. První pokusy se však fiaskem. Výsledek byl pečený ven a tvrdé věci; ze skutečné Švábské preclíky žádné stopy. A Kauapparat byl navíc tvrdil prostřednictvím drsné jedlé soli.
    V červnu mám pak v Německu některé pekárny dát spropitné mě. A někteří nakupování: doba trvání pečení fólie, sůl a přírodní kynuté preclík.

A teď jsem upéct vlastní lahodné pretzles mě sem:

500 g mouky, 20 g droždí, sůl 30 g Fett(Öl), 250 ml vody, 10 g přírodní kynuté
    40 g NaOH rozpustí v 1 litr vody (informační zpravodaje zabezpečení prosím!)

Já nejsem žádný prachy jako v Německu, ale náhodně všichni dohromady. Tady ist’s, tak teplo, že kvasinky tak „arbeitet“. Z přírodních kynuté jsem jen polovinu zadanou sadu přiznat jinak schmeckt’s příliš mnoho celých zrn. Po dobře jsem masírují těsto, nechal jsem ho 30 minut, těsta skrze ni hrát znovu a čekat dalších 30 minut. Pak sdílejí těsto do 8 kusů, zavádění až 50 cm dlouhé, hustší v blízkém prameny a této forme Brezelteiglinge, samozřejmě se slavnou „Doppelschlinge“.
    Jsem gefriere okamžitě se těsto. Kusy zmrzlého těsta lze lépe alkohol a pohlcují ne tolik louh. Také můžete ponechat tak několik dní se.
    Zmrazené těsto jsem krátce potápět v roztoku hydroxidu sodného (k být alkohol jsem si rukavice mě), umístěte je na pečení list s pečení fólie (být těsto laugte přímo na pečení list místo hliníku!) a řádně přidáno preclík soli.
    Peču 30 minut v předehřátém vody ohřívače preclík (druhá nejvyšší teploty nastavení, horní liště - musíte vyzkoušet).

Pozdrav
    Thomas

A výsledek:
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Miniatura připojené grafiky Laugenbrezel-brezelgross.jpg  
    Upravil sfio (přibližně 30. srpna 2010) 20: 00 (Hodiny) Důvod: 2. Odkaz aktualizován
    plattenboss Dobrou noc.

• Reklama

2. # 2
    Moderátor
    Spojit datum
    29.03.2004
    Místo
    Rio/Sársko / Švábská

Standard

Ah konkurence. Myslel jsem, že jsem byl jediná úspěšná "Baker" zde ve fóru...

Kde se poutají váš kynuté? Ano, jako já také, sám se? Nebo máte zdroj, kde si můžete koupit. Mám 30 % výbor tj cca, když si to sám. Růst, plísní, přestože za 1000 dicas (z fóra kyselou těsta a tím samým knihy pečení chleba).

Dobrou noc a Prost (bude pravděpodobně míře k naklonění preclík?)
    Ursinho

3. # 3
    Moderátor
    Téma starter

Spojit datum
    20.03.2004
    Místo

Standard

Přinesl jsem kvasnic z Německa.
    Popisky: "kynuté (sušený)" "Kvasnicový extrakt" nebo "Přirozené kynuté." "Teigsäuerungsmittel". Existují ve všech prodejnách zdravé výživy (Alnatura, Ark) a také v supermarketu (dobré & rádi).
    Vlastní míchání byl příliš nejisté, jsem nevyzkoušel ještě.

Pozdrav
    Thomas

4. # 4
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003

Standard

Ahoj lidi...

Parabeny pro tyto preclík... To by právě teď pro naši Weisswurst....

Někdo mi můžete dát radu kde jsem v Brazílie Tento louh preclíky, kterou lze uspořádat make a prostředky.... jako například v portugalštině

Milý pozdrav z Brezellosen Canoa Quebrada....

Mani

www.pousadavialactea.com

5. # 5
    Moderátor
    Téma starter

Spojit datum
    20.03.2004
    Místo

Standard

NaOH se zde nazývá "hidroxido de křemičitá".
    Kontakt nejlépe chemického oddělení vysoké školy nebo nemocniční laboratoře a přemýšlel, zda lze objednat si to. [--------------]. Neříkej, spíše, že jste jej použili pro preclík. Křemičitan de Hidroxido se zde obvykle používá umýt záchody
    Pozdrav
    Thomas

Upravit.:
    Odkaz na kvality pryč NaOH

Prosím mějte na paměti
    http://Brasil-web.de/forum/ShowPost....6 & postcount = 32

6. # 6
    Moderátor
    Spojit datum
    29.03.2004
    Místo
    Rio/Sársko / Švábská

Standard

Oi její 2 hlavní Baker!

Budu, zkuste, když jsem znovu v Riu, doby sušení úspěšné kynuté. Pak jsem vás mohl poslat na prášek. Vy mi připomíná, když to zase zapomněl? Když jsem do Brasil mé myšlenky, které krouží prvních týdnů do jiné (nice)...

Zůstat naživu
    Ursinho

Stránka 1 z 11 12345 ... PosledníLetzte

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •