Dobrý den!
V Německu by nikdy nemám představu upéci doma preclíky. Od pekař a že tedy chce rychle se stalo. Ale tady jsem rychle minul dobré pretzles. Cukrárna, ale také i to!
Na Internetu a také někteří našli pak posuzovali otázku.
Zejména doporučujeme:
www.Andreas-boerner.de - pretzles a louh pečivo
Schwbische kuchyně - lekce 8: pretzles
Po konečně přišel na hydroxid sodný, gings na pečení preclík. První pokusy se však fiaskem. Výsledek byl pečený ven a tvrdé věci; ze skutečné Švábské preclíky žádné stopy. A Kauapparat byl navíc tvrdil prostřednictvím drsné jedlé soli.
V červnu mám pak v Německu některé pekárny dát spropitné mě. A někteří nakupování: doba trvání pečení fólie, sůl a přírodní kynuté preclík.
A teď jsem upéct vlastní lahodné pretzles mě sem:
500 g mouky, 20 g droždí, sůl 30 g Fett(Öl), 250 ml vody, 10 g přírodní kynuté
40 g NaOH rozpustí v 1 litr vody (informační zpravodaje zabezpečení prosím!)
Já nejsem žádný prachy jako v Německu, ale náhodně všichni dohromady. Tady ists, tak teplo, že kvasinky tak arbeitet. Z přírodních kynuté jsem jen polovinu zadanou sadu přiznat jinak schmeckts příliš mnoho celých zrn. Po dobře jsem masírují těsto, nechal jsem ho 30 minut, těsta skrze ni hrát znovu a čekat dalších 30 minut. Pak sdílejí těsto do 8 kusů, zavádění až 50 cm dlouhé, hustší v blízkém prameny a této forme Brezelteiglinge, samozřejmě se slavnou Doppelschlinge.
Jsem gefriere okamžitě se těsto. Kusy zmrzlého těsta lze lépe alkohol a pohlcují ne tolik louh. Také můžete ponechat tak několik dní se.
Zmrazené těsto jsem krátce potápět v roztoku hydroxidu sodného (k být alkohol jsem si rukavice mě), umístěte je na pečení list s pečení fólie (být těsto laugte přímo na pečení list místo hliníku!) a řádně přidáno preclík soli.
Peču 30 minut v předehřátém vody ohřívače preclík (druhá nejvyšší teploty nastavení, horní liště - musíte vyzkoušet).
Pozdrav
Thomas
A výsledek:

2Děkuju
Odpovědět se nabídka

Téma starter