Ahoj lidi,.
Postavil jsem obrovský kozy hnůj a doufat, že jeden z vás je tak milý a sanaci mi pomáhá.
Můj příběh ve zkratce:
Jsem vdaná za téměř 8 let se brazilské ženou.
V posledních několika měsících jsme měli často spor. Další člověk je ve hře. Každopádně Miluji svou ženu. Včera jsme vedli nás allerdingfs znovu násilně. Stranu si hodil svou ženu z bytu a její přítel si je měli sebrat, což očividně dělal.
Máme společné dítě, který zůstal se mnou včera v noci. Já vím, že moje žena bez našich dětí nemůže žít. Právě proto hrozí mi jednu hodinu jízdy na ni a dítě ji přivedl. Jde to velmi špatně moje žena.
Chce mluvit se mnou, ale ne dnes, ale později, musí být pouze zamyslila sám pro sebe.
Já se vrátím odpoledne vyzvednout dítě. Chci se zeptat manželky požádat o odpuštění. Na to potřebuji romantickou báseň v portugalštině jako možné trochu odráží naši situaci. D.H. by mělo být o ztracené lásce, pokání a odpuštění.
Chci se jít Ano opravdu na nervy, ale pokud člověk mi pomoci, pak za její brazilské fórum Společenství. Jsem léta klidu s čtecím zařízením a spoléhám na tebe. Pokud není příliš mnoho položit, a pak jsem měl také německý překlad pro báseň. Konec konců Chci vědět, co jí pošlu.
Omlouvám se, jsem nervy jsem ale zoufalá....