Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Stránka 1 z 4 1234 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 20
Potřebují naléhavou pomoc: Ahoj lidi, jsem postaven obrovský kozy hnoje a doufat, že jeden z vás je tak milý a pomůže mě zachraňovat. Můj příběh ve zkratce: Já jsem ženatý skoro 8 let se brazilské ženou. V posledních několika měsících jsme měli často spor. Další člověk je ve hře.
  1. # 1
    Unregistriert
    Host

Standard Potřebují naléhavou pomoc

Ahoj lidi,.
    Postavil jsem obrovský kozy hnůj a doufat, že jeden z vás je tak milý a sanaci mi pomáhá.

Můj příběh ve zkratce:
    Jsem vdaná za téměř 8 let se brazilské ženou.
    V posledních několika měsících jsme měli často spor. Další člověk je ve hře. Každopádně Miluji svou ženu. Včera jsme vedli nás allerdingfs znovu násilně. Stranu si hodil svou ženu z bytu a její přítel si je měli sebrat, což očividně dělal.
    Máme společné dítě, který zůstal se mnou včera v noci. Já vím, že moje žena bez našich dětí nemůže žít. Právě proto hrozí mi jednu hodinu jízdy na ni a dítě ji přivedl. Jde to velmi špatně moje žena.
    Chce mluvit se mnou, ale ne dnes, ale později, musí být pouze zamyslila sám pro sebe.

Já se vrátím odpoledne vyzvednout dítě. Chci se zeptat manželky požádat o odpuštění. Na to potřebuji romantickou báseň v portugalštině jako možné trochu odráží naši situaci. D.H. by mělo být o ztracené lásce, pokání a odpuštění.

Chci se jít Ano opravdu na nervy, ale pokud člověk mi pomoci, pak za její brazilské fórum Společenství. Jsem léta klidu s čtecím zařízením a spoléhám na tebe. Pokud není příliš mnoho položit, a pak jsem měl také německý překlad pro báseň. Konec konců Chci vědět, co jí pošlu.
    Omlouvám se, jsem nervy jsem ale zoufalá....

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    31.03.2005

Standard

Ahoj host.
    Řekněte ji, ale prostě jaké je vaše srdce a jak si myslíš, a pořád tě miluju.
    Že je to líto, dělal vy, atd.

Nejlepší báseň není nic, když to nepřichází do srdce.
    A Tato báseň, co teď, jeden by napsat e-mail

nikdy tak nad přichází jako pravdu říct od srdce a v pohodě?

Stisknete palce

Wolfgang pozdravy

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003
    Místo
    Mainhatten

Standard

Trvá chlapci mi není zlá, ale jak můžeš chcete mít ženu zpět, s jistotou, že má nastaveny rohy???Láska také o všechno, když jsou děti ve hře, která by pro mě konec!

Vím, že podobný příběh dáma má jen trochu verschätzt. její muž gezogen.ganze 6 měsíců má nádherně tvrdě po jejich tajné lovestory schlußstrich ho má rohy aufgesetzt.am konec to napadlo, že má 2 pobočky s ním a on člověk sei.... bla..... bla.... bla jejich života
    Teď má novou přítelkyni braslianische, že by v Brazílie splnilo a ona mu, že komora hlídka může být! mám respekt!

muži dokáže opravdu všechno s vámi vaše ženy???jsem stále schuldgeständise ein.du konec její wimert obětovat lásku, čas, peníze jít pracovat každý den a po 8 letech před na to být váš plat??Promiňte, že jestli jsem četl něco mě popadne hněv.

Většina konec, musíte tedy leben.jeder z nás vědět, zda emoce ve hře jsou schlußstrich na ziehen.wird, je ještě obtížnější určit nejtěžší rozhodnutí ve vaší leben(wer_gibt_dir_die_garantie_das_sie_es_bei_dem_einen_ausrutscher_belaesst?).pro mě osobně, s tím je konec!Já bych asi vždycky obrázky do hlavy, že jiný muž na moje kočička má genascht.
    CRUZEIRO

4. # 4
    Uživatel
    Spojit datum
    26.07.2004
    Místo
    Curich

Standard

může jediné spojení, vím, že chcete vrátit, mají ale správně odpověděl včera, musíte teď ukázat první výčitky! Ať klidně pár dní sami měli podepsat pro DIR a ne naopak, je někdy trochu pyšný a vás ne figuríny. Ona by měla nejprve poslat zejména její milenec v poušti!

Někdy se schadets nic trochu "macho!

5. # 5
    Uživatel
    Spojit datum
    30.03.2005

Standard

Dobrý den

Chce, abych Ano žádné nepřátele, ale ani věřit, že to je docela blbý, zanechat komentář o vztahu zoufalý manžel bez nějak mu pomoct?
    Já chápu dobře host, protože je to scheißgefühl, když člověk není v takové situaci, ale to, že když vypadá ve fóru a že tam teď vidí 3 reakce na jeho příspěvku (se mnou) a stále žádná odpověď na jeho požadavek věří?
    Já, jasně ji chci pomoci mu - mu radit, ale to nebyla jeho otázka a myslím, že také není fér ukázat mu, aby se o vztahu.
    Chce tady vyvolat žádná řeč, nebo něco jiného, pro Boha-, ale zjistíte, že velice mizerné.
    Promiňte Mohu stěží portugalské a vím, kde jsou básně v portugalštině, ale také není jistě existuje někdo, kdo má básně nebo vědí, kde je vezmeš na Internetu.

Cady

-Edit-
    Dobře Teď 4 odpověděl!
    Odkazy zaúčtován supergringo jsou bez překladu, když potřebuji vědět co jsem moje texty překládat nechat: http://BabelFish.AltaVista.com/ není moc velký!

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003
    Místo
    Mainhatten

Standard

Znal jsem jeden krát, který ji řídil na večer předtím, v téže době s 5. Našla jsem velmi znepokojující, představit si, jak tam pracovala.
    5 typ heftig... heftig, který byl ale vůbec děsivé. po orgiích byl rozhodně snadné uhodnout, co dáma na poledne hatte.... bei scheunentor rss...RS... RSSS.RS...RS...
    CRUZEIRO

Stránka 1 z 4 1234 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Naléhavou pomoc!
    Od Unregistriert ve fóru manželství a rodinu
    Reakce: 3
    Poslední příspěvek: 8. Července 2008. 13: 33
  2. Reakce: 23
    Poslední příspěvek: 15. Června 2008. 04: 40
  3. Naléhavou pomoc!
    Od Boa Viagem ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 4
    Poslední příspěvek: Dne 27. července 2006, 10: 51
  4. velmi naléhavě překlad? Prosím, pomozte!
    Od Manuel Fórum jazyk - Idiomas
    Reakce: 5
    Poslední příspěvek: 30. Listopadu 2004, 13: 56
  5. Těhotenství víza naléhavou pomoc
    Od Anonymous ve fóru insider tipy
    Reakce: 7
    Poslední příspěvek: 7. Května 2004. 18: 20

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •