Oi,
může mi někdo říct zda snoubenky brazilské pro německého konzula v Fortaleza může požádat o vízum manželství nebo musí proto navíc po Recife letět do německý konzulát?
Eliane & amp; Michael
www.sinezio.de (Stránky ve výstavbě)
Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
Oi,
může mi někdo říct zda snoubenky brazilské pro německého konzula v Fortaleza může požádat o vízum manželství nebo musí proto navíc po Recife letět do německý konzulát?
Eliane & amp; Michael
www.sinezio.de (Stránky ve výstavbě)
Dobrý denPůvodně odeslal michelgm
Existují v Fortaleza Ne Generální konzulát, POUZE Honorární konzulát:
Konzul Honorario da República federální da Německo
Rua Dr. José Lourenço, 2244
60115-282-Fortaleza-CE
Tel.: (085) 3246 2833
Fax: (085) 3246 7099
Elektronická adresa: dghonkonsulbrd@AOL.com
Honorární konzulát je podřízena generální konzulát v Recife.
Ohledně víza nejlepší dostane váš přítel honorární konzulát v Fortaleza čas-li upravený tam visa issues. Za normálních okolností to už měl být možné žádat o vízum.
Pokud ne, ona musí není rovno Recife fligen, obvykle víza také poštou může být požadováno.
Další informace: http://www.Recife.Diplo.de/pt/Startseite.html
Ahoj Michale.
Poslal jsem vás ještě pošty s užitečné e-mailovou adresu.
Hodně zdaru
Conny
Jak vím, že není jen manželství víza
Četl jsem mnoho fórech o tom.
Jsem za předpokladu, že bude vzít v Německu / bude.
Je třeba také Ledigkeitsbescheinigung, bekomt ji do kanceláře, kde bydlí, to by mělo stačit. Může být také, že 2 přátelé (vnitřní) musí potvrdit to před notářem, že není ženatý.
Rovněž bude zkontrolován prostřednictvím také jako muž (německy), kteří chtějí všechny možné papíry od vás (co budete dřít usw.ob vás to může eernähren), atd.
Jednodušší způsob, jak jít
Ať přijdou bez manželství víza,
Potřebuje ale následující dokumenty v D. Ledigkeitsbescheinigung, rodný list a pas (pas)
Pak znamení je pro vás (v D.) jít na imigrační úřad s ní, neříkej, ale chcete hieraten, protože chcete, to stále jen (zda je to správné)
Pak si lze získat rozšířeno, ještě 3 měsíce
Během této doby se snažíš se oženit.
Kdy řeknete hned od počátku chcete vzít, který říká, kde je oficiální manželství vízum, a může být, že musíte znovu heimfleigen.
Jdi s ní registrátorovi, který vyskladnění se všeho, co na vyšší regionální soudu (či soudu) a bude zkoumat, zda je všechno v pořádku.
Tak já bude pokračovat na jedenfall, poté, co si už dobře infortmiert.
2. Weg je Dánsko.
Jistě ne všechno vím a nechat lásku k lepšímu Nauč mě
tak spojit s tipy!
Děkuju
Zdvořilost Wolfgang
Děkujeme za vaše odpovědi,
Už jsme byli na úřadu registru a imigrační služby. Zde žádné cizince na úřadu registru v Gummersbach, registrováno dříve bez souhlasu zamítá. V imigrační služby řekli nám že to tady neumožňuje, aby se v městě, který připojí zahraniční turistické vízum 3 měsíce.
Takže jsem, která vyjadřuje naši Heiratsabasicht a prohlášení o závazku pro mé Eliane vzdala. Pak řekli nám ale to möglichs ei k prodloužení víza, není zatím jasné, bylo to, že se vezmeme v příštích třech měsících.
Navíc ještě, že já budu jen rozvedená v říjnu.
Manželství je v Německu, ne proto, že si vezme v Dánsku ve městě Sønderborg. To vím a vše již zorganizovali pro řecké příteli.
by bylo zajímavé zjistit, zda je manželství vízum od německého konzulátu v Recife Zde můžete poslat do Německa?
Snažil se to možná někdo z vás.
Původně odeslal michelgm
![]()
![]()
![]()
Proč odesílat vízum do Německa??? Co máš, protože v Německu s vízem z Recife?! > |o
Kdo je již v Německu dostal vízum potřebuje!
Také o víza, které je určena, mohou cestovat v zemi / může. Zdá se mi, není v pohodě si co dělá víza. Jinak já nemůžu říct vůbec zvláštní otázka.