Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 z 10
Tipy pro vyhledávaní proti svému strachu!: Ahoj milují toto internetnutzer Brazílie fóra, první chci říct, že tento web opravdu informativní a velkou gestalltet ist.aber nyní do mého problému. a já si věci, které vůbec poprvé v mém životě v rovině pro velké a dlouhou cestu. JÁ
  1. # 1
    Anonymous
    Host

Standard Tipy pro hledání proti svému strachu!

Ahoj rád tuto internetnutzer Brazílie fóra,

Za prvé bych chtěl říct že tento web opravdu informativní a velkou gestalltet ist.aber nyní do mého problému.
    a já si věci, které vůbec poprvé v mém životě v rovině pro velké a dlouhou cestu.
    Jdu do září 04. 2004 na Rio de janeiro Leť.
    Z Mnichova a letět do Frankfurtu.
    a to je teď můj problem.ich bude 1 pozemků v terminálu (v) let Po rio je můj názor ve stejném terminál č. 1) a pak téměř tři hodiny aufenthalt.ich jsem naprosto narušen, protože nevím, co se musí udělat.
    v Mnichově to žádný velký problém, nechte odbavení zavazadel, skok do vzduchu a čekat do přistání.
    Ale co je? Co přijde pak? Jsem bílá, který můj kufr pravděpodobně automaticky načtena do letadla co je se mnou geht.aber po rio? kde bych měla první? musím ještě jednou veškeré Controls? jaké dokumenty bych si měl vzít se mnou? Existuje tolik věcí, které mě strach!
    Rád bych přijít totiž není letadlo do rio, protože čas na to nemohu dostat.
    Já nejsem blázen stará žena, jak teď možná někteří jen já jsem jen stará žena, která nikdy létal s zwischenstop a proto se bojí nesprávně, aby irgentwas niečo nebo potíží dostat.

Velmi děkuji jim to můj problém
    (pravděpodobně v jejich očích problemchen) mají durchegelesen.
    By se těším na tipy z nich radost že možná trochu na můj strach si.

Váš s pozdravem
    Margit schuster

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    obchody

Standard

Ahoj, paní Schusterová,
    absolutně žádný důvod k obavám. Tři hodiny pobytu v FFM je spousta času.

Potřebujete změnit pouze "brána" na letiště, zejména ve Frankfurtu, tyto body jsou velmi dobře značené. A existují i příjemný personál ze spousty a informační přepážka, kde můžete ptát.

Pokud zůstanou v rámci řízeného leteckých cestujících, musí předložit lístek pouze na check-in.

Můžete použít čas, nakupování nebo kávový nápoj...

Pokud budete chtít opustit oblast host, žádný problém, musí pak ale opět prostřednictvím služby passport a Hangepäckkontrolle.

V příručním zavazadle, měli byste mít: pas, letenku, ES a/nebo Kreditní karta. Kromě toho doporučuji mytí switch a Neccecaire, protože Let Po Brazílie je dlouhá.

Oh Ano, brazilský reais bych si přímo na letišti v Riu z počítače. Mohu doporučit výměnu hotovosti.

Let a krásná cesta!

s.

3. # 3
    Anonymous
    Host

Standard

všechno přesně jako sg. To je popsána.
    Opět v FFM. Kontrola selže, bude přímo s palubní vstupenku FFM.-poskytuje Rio v Mnichově.
    Bavte se v Riu

4. # 4
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003

Standard

Ahoj Margit
    Již může být, že potřebujete spustit 500 m pěšky, kterou jste v hlavní terminál přijde. Letiště Frankfurt nad Mohanem je Ano víme, že velmi velké. V mém případě byl vchod přímo hned vedle velkých letu zobrazovat správní rady. Ve skutečnosti nelze přehlížet. Existuje také velký Cafe. Jak již napsal můj předchůdce. To všechno přijde opravdu snadno a nemusíš se bát. Informace jsou k dispozici všude.
    Na dlouhé Let po Rio vždy mám krku
    zabalil. Let by musel být asi 11 hodin.A ty budeš určitě trochu nervózní. Ale je to důležité, když můžete spát poněkud. Jiní dávají přednost raději alkoholu do spánku. No, Ano
    Já jsem lepší zvládání prášek na spaní. Také některé hnutí na dlouhém letu z důvodu žíla je důležité. Zobrazí se to znovu a znovu, lidé vstávat k zastupování nohy. Ale když poprvé uvidíte první pohled na Rio
    všechny vaše problémy zapomenuty.
    Přeji vám příjemnou cestu
    a dobře baví v Riu

5. # 5
    Uživatel
    Spojit datum
    20.01.2004

Standard

Ahoj Margit.
    Zde jsou dva tipy:
    ... a Nessecaire, protože Let Po Brazílie je dlouhá
    Ale nůžkami na nehty, pilník a podobné věci "ostré" v kufru drapákem, jinak to by mohla vést k problémům.

Oh Ano, brazilský reais bych si přímo na letišti v Riu z počítače. Není možné doporučit hotovostní výměny
    V závislosti na příchod v Riu a jak bude i nadále pro vás vyzvednout (přátelé) dále na vlastní it je vhodné přejít, ale může být přibližně 50 EUR, i když kurz není tak skvělý, už je tady proto, že cesta k změně stroje, musíte vylézt několik schodů a objet pár rohů. A večer to může stát již (jako já) že stroje jsou vypnuty nebo nebude fungovat.
    Jinak zábavné
    přání
    Cabauw Tower

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    28.10.2003

Standard

Ahoj Margit.

Tak vidíte, že všechno není tak špatné. Věříme, že bychom mohli něco uklidnit a můžete spát klidně znovu - poté, co vše napsal váš post o 4 ráno.

Vše nejlepší k Brazílie,
    Vasco

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Tipy pro hledání pro zpáteční
    Od Fennecus v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 3
    Poslední příspěvek: 14. Října 2006, 17: 19
  2. Hledat kupce pro můj bar
    Od Alemão Batatão ve složce Kontakty Forum - Contatos
    Reakce: 5
    Poslední příspěvek: 15. Března 2005. 13: 48
  3. hledání Rady a tipy
    Od Anonymous v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 1
    Poslední příspěvek: 18. Května 2004. 19: 21
  4. Moje TV tipy pro tento týden...
    Od Pezinho ve fóru insider tipy
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: 31. Ledna 2004. 10: 20

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •